• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR YORUM LÜTFEN Dün yaptığım test silik pozitif bugünkü bırazdaha silik

• Konu Sahibi Konu Sahibi knya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

knya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
531
149
123
Konya
Akadaşlar dün test yaptım silik pozif bugün sabah testi tekrarladım buseferde silik çıktı ama dünkü daha belirgindi testin markası oncomed . bugünkü daha belirgin olması gerekirken daha silik . acaba düşüklemi sonlanacak . bildiğiniz , tanıdığını yada sizde varmı benim gibi 2. testin daha silik çıktığı oluyomu normal mi , anormalmi yorum lütfen . hamileyim buna eminim ama düşecekmiki endişeliyim

Son düzenleme:
böyle merak içinde bekleyeceğine gidip bir kan testi yaptır
başka bir topikde yazdığını gördüm ''hep negatif testten usandım'' yazmışsın ama eninde sonunda yaptırman lazım
eğer hamileysen 9 ay gitmeyecekmisin doktora

En kesin cevabı kan testinde alabilirsiniz.....Allah gönlünüze göre versin

Akadaşlar dün test yaptım silik pozif bugün sabah testi tekrarladım buseferde silik çıktı ama dünkü daha belirgindi testin markası oncomed . bugünkü daha belirgin olması gerekirken daha silik . acaba düşüklemi sonlanacak . bildiğiniz , tanıdığını yada sizde varmı benim gibi 2. testin daha silik çıktığı oluyomu normal mi , anormalmi yorum lütfen .

aslinda daha belirgin olmasi lazimdi ama farkli testlerlemi yaptin...ayni testlemi tekrarladin...

böyle merak içinde bekleyeceğine gidip bir kan testi yaptır
başka bir topikde yazdığını gördüm ''hep negatif testten usandım'' yazmışsın ama eninde sonunda yaptırman lazım
eğer hamileysen 9 ay gitmeyecekmisin doktora

kimliğim kayıp ssk dan yararlanamam . ayrıca belirtilerim var ama daha bat geçmedi , evde pozifi görüp gitmek daha mantıklı bugün pazar gidemem ama yarın mutlaka bişekilde baktıracağım buarada 9 ay gitmemeyi neye bağladığını anlamadım. niye doktora gitmediğimi daha nazik sorabilirdin canım

arkadaşlar yokmu bildiğiniz 2. testin daha silk çıktığı çevrenizde

aslinda daha belirgin olmasi lazimdi ama farkli testlerlemi yaptin...ayni testlemi tekrarladin...

2 side aynıydı . yarın testi tekrarlıcanm . kandada baktırmaya çalışacağım sadece tc yle bakarlarmı oda soru işareti . aslında 2 hafta önce kahverengi lekelenmemde oldu hamileyim eminim ama acaba düşecekmi diye endişelendim

2 side aynıydı . yarın testi tekrarlıcanm . kandada baktırmaya çalışacağım sadece tc yle bakarlarmı oda soru işareti . aslında 2 hafta önce kahverengi lekelenmemde oldu hamileyim eminim ama acaba düşecekmi diye endişelendim

o zaman canim benim bide yarin ilk sabah idrari ile tekrarla..bide ne kadarlik sence..adetin gecmismiydi....

o zaman canim benim bide yarin ilk sabah idrari ile tekrarla..bide ne kadarlik sence..adetin gecmismiydi....

ADET DÖNGÜLERİM düzensiz ama en kısa döngöme göre bile 2 gün var . 30- 40 arası döngülerim. benim ilk gebeliğim değil oyüzden gebe olduğuma eminim belirtilerim var. yerleşme kanamam bile oldu. yani gebemiyim değilmiyim diye sormuyorum yanlış anlamayın . 2. çizginin iyice silik olması sizce sağlıksız bi gebeliğin habercisimi

ADET DÖNGÜLERİM düzensiz ama en kısa döngöme göre bile 2 gün var . 30- 40 arası döngülerim. benim ilk gebeliğim değil oyüzden gebe olduğuma eminim belirtilerim var. yerleşme kanamam bile oldu. yani gebemiyim değilmiyim diye sormuyorum yanlış anlamayın . 2. çizginin iyice silik olması sizce sağlıksız bi gebeliğin habercisimi

anladim canim zaten bende hamile degilsin demiyorum....adet gününü su yöndem sordum,adet günün bilem gelmemis demekki daha b hcg hormonu dahada artacak insaallah...

arkadaşlar yokmu bildiğiniz 2. testin daha silk çıktığı çevrenizde

tatlım bnm öle olmuştu korkmana gerek yok düşmezde allahn iznyle ben adetime 4 gün kala öğrendim silik testle ancak gün geçince net görünüo 2 çizgi kan testi ver istersen özeldede 25 lira alıolar 2 saat içinde veriolar sen bilirsin tabi en azından soru işareti kalmaz aklında

canımsilik çizgiyi gören çok ama giderek koyu laşması gerektiğini düşünüyorum . benim buğünkü testim düne göre iyice silik . silikleşmeye başlaması korkutucu değılmi . bırazdan çıkıp 2 ayrı marka daha alıcağım işallah iyice koyulaşır. koyulaşsada bişekilde gitmeye çalışacağım sadece tc bakarlarmıki özelde işallah bakarlar . daha önce devlede sadece tc gittim bakmadılar .5 ay önceden kürtaj oldum çok yıprattı o kürtaj beni tekrarlıyo diye korkuyorum hayırlısı yarın zaman bulabilirsem önce kimlik çıkarmam lazım galuba

Son düzenleme:
canımsilik çizgiyi gören çok ama giderek koyu laşması gerektiğini düşünüyorum . benim buğünkü testim düne göre iyice silik . silikleşmeye başlaması korkutucu değılmi . bırazdan çıkıp bitane daha alıcağım işallah iyice koyulaşır. koyulaşsada gideceğim sadece tc bakarlarmıki özelde . daha önce devlede sadece tc gittim bakmadılar .

tatlım kimlik numaran aklında değil mi özelde kmlik numaranı söylesen bakarlar hemende alırsn snucu testlere o kdr para verme kana git daha iyi korkudansa temkinli olursun bilemedim bnde şmdi bu durumu valla

Back