ArkadaşLar yeniyim Lütfen iLgiLenir misiniz sorumLa..(CİPRALEX)

asff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
327
140
ArkadaşLar merhaba ben Fmf Hastasıyım rahimim aLındı ve şimdide depresyon tedavisi görüyorum şiddetli baş dönmesi içimin çekilmesiyle doktora başvurdum cipralex adlı antidepresana başladım ancak tam içemedim 1 yıldan fazla oldu yarım kullanıyorum hala yarım kullanan arkadaşlar var mı doktoruma sordum öyle devam et demişti ama ben bir türlü iyileşemiyorum ne yapmalıyım? bir akıl verin nolur sizlerde de bu ilacı kullanıp iyileşemeyen yada yarım kullanan var mı?

aşkolsun arkadaşlar hiç mi bu ilacı kullananlar yok küçücük bir cevap bile yok ne yapmalıyım cevap alabilmek için

canım çok geçmiş olsun.inanki bi bilgim olsa hemen paylaşırdım. rabbim acil şifalar versin.

merhaba çok bir bilgim yok fakat ben yıllar önce sınavlara hazırlanırken şiddetli baş dönmelerim oldu.nörolojiye gittiğimde ciplarex ve ataraks yazdı.sürekli uyuyordum bıraktım.

en ilginç yanı gebeliğimin 3. ayında üç buçuk ay önce gebelikten ötürü panik atak geçirdim passiflora şurup yazdı dr.psikaytrriye gittim bişeyin yok dedi b kompreksi yazdı ve masasında ciplarex amblemli bir not kabı gördüm.sordum yıllar önce kullandım diye ne işe yarıyor diye.

depresyon ilacı gibi bişeymiş ama çooookkkkk zararsız bi ilaçmış öyle dedi.yani diğer depresyon ilaçlarına göre masum.

bilgim bu kadar inşallah faydam olmuştur.

şunu da ekleyeyim yeni hatırladım o seneler nörolojiye gittiğimde bana ya sinirsel ,ya denge merkezinde bi sorun , yada boyunla alakalı bi rahatsızlıktan kaynaklanabilir bu baş dönmeleri demişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…