Bilmem kustu falan bende korktum yaniSiz de inandınız mı kriz geçirdiğine?
Yani kendini öldürmeyi dusunen başkasini da öldürür cok rahat. Boyle seylerin agzidan cikmasi dahi rahatsiz edici, blöfse bile normal degil.
Simdi baktim anitsayaca gecen sene 408 kadin öldürülmüs, 1 yil 365 gün......
Boyle sorunlu insanlara cok dikkat edin
İçinize kurt düşürmek istemem burda birçok kişi yazmış ama bence de bu tam bir suçluluk psikolojisi içinde olan birinin manipülatif hareketi. Yaptığı şeyi siz görünce kriz çıkararak unutturmak istemiş. Ayrıca hadi gerçekten yanlışlık oldu diyelim o zaman direkt yanlışlık olmuş der siler geçer yaniArkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bugun her zamankinden daha da cok ilgilenmeye aramalar basladi telafi eder gibi ama cok korktum acillik oldu sinir krizi gecirdi
Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra bu numarayı hep çekecek size. Çünkü işe yaradığını gördü.Arkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bugun her zamankinden daha da cok ilgilenmeye aramalar basladi telafi eder gibi ama cok korktum acillik oldu sinir krizi gecirdi
3 defe dedi zaten sakin bir şekilde ama ben yüzüğü çıkarınca böyle yaptıİçinize kurt düşürmek istemem burda birçok kişi yazmış ama bence de bu tam bir suçluluk psikolojisi içinde olan birinin manipülatif hareketi. Yaptığı şeyi siz görünce kriz çıkararak unutturmak istemiş. Ayrıca hadi gerçekten yanlışlık oldu diyelim o zaman direkt yanlışlık olmuş der siler geçer yani
Sarıbıyık abimize hürmetler.Flash TV oyunculuğu..
3 defe dedi zaten sakin bir şekilde ama ben yüzüğü çıkarınca böyle yaptı
Bunu yazmaya gelmiştim ben deBide bayıl istersen Ferihaa.
Arkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
Hepsinin şöyle totosunu gösterdiği güzel resimleri vardır birde neden çünkü fitness yapmak istiyor kaslanmak istiyorKac kisiyi eklemis yanlislikla ? Eminim hepsi de genctir guzeldir. Hic gidip de ananemi biyikli amcami eklememistir yanlislikla. Neyse bi kac seneye aldatilirsiniz. Bu konu bu olay gelsin akliniza. Bi şansim vardi dönmedim diye
Yok ya nereye kesiyor.Demekki evlilikteki en ufak problemde kendini keser bu diye koşarak kaçardım ben.
Bu kadar krize girdiyse kesin bişeyler çevirmiştir ya. Biraz korkuyu atsın, açar bi insta daha gizli.Arkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?