Arkadaslar yeni gelisme var bir bakar misiniz ?

Nedense bazı kadınları bu işaretleri okuyamıyor işte. Adamın sinir krizi geçirmesini bir sorun olarak değil, belki de bir sevgi ibaresi olarak görüyor. Bayılıyoruz toksik hareketlere.

İçinize kurt düşürmek istemem burda birçok kişi yazmış ama bence de bu tam bir suçluluk psikolojisi içinde olan birinin manipülatif hareketi. Yaptığı şeyi siz görünce kriz çıkararak unutturmak istemiş. Ayrıca hadi gerçekten yanlışlık oldu diyelim o zaman direkt yanlışlık olmuş der siler geçer yani

Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra bu numarayı hep çekecek size. Çünkü işe yaradığını gördü.
Ayrıca davranışını örtbas etmek için böyle yapmış kriz falan hikaye. Ne yazıkki sizde oltaya gelmişsiniz.

3 defe dedi zaten sakin bir şekilde ama ben yüzüğü çıkarınca böyle yaptı

Doğurmadan çocuk sahibi olmuşsunuz tebrikler.

Ay bı sgitsin lütfen yaa kusura bakmayın kibar olamıyorum okuduklarimdan sonra . Aptal yerine hatta mal yerine koyuyor sizi .

Bi b*klar yediğini ispatlayamasam da sırf bu sinir krizi zırvalığı yüzünden ayrılırdım.Aşkımdan acillik olsun da şimdi sırası mı başka zaman olsun önce yaptığı şeyin hesabını versin ...

Kac kisiyi eklemis yanlislikla ? Eminim hepsi de genctir guzeldir. Hic gidip de ananemi biyikli amcami eklememistir yanlislikla. Neyse bi kac seneye aldatilirsiniz. Bu konu bu olay gelsin akliniza. Bi şansim vardi dönmedim diye
Hepsinin şöyle totosunu gösterdiği güzel resimleri vardır birde neden çünkü fitness yapmak istiyor kaslanmak istiyor

Bu kadar krize girdiyse kesin bişeyler çevirmiştir ya. Biraz korkuyu atsın, açar bi insta daha gizli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…