Yanlışlıkla eklemek nedir saçma ve şunu söylim evlendikten sonra aldattığını öğrenirsin umarım böyle bişey olmaz ozaman da yanlışlıkla aldattım mı diyecek size baştan kendini belli etmişArkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bugun her zamankinden daha da cok ilgilenmeye aramalar basladi telafi eder gibi ama cok korktum acillik oldu sinir krizi gecirdi
Yalan soyluyor, numara yapiyorArkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bugun her zamankinden daha da cok ilgilenmeye aramalar basladi telafi eder gibi ama cok korktum acillik oldu sinir krizi gecirdi
sanki yatakta biriyle bastim tovbeler olsunEşim nöbetlerde nişanlın gibi acile gelen numaracilari anlatmıştı. Kriz değildir o, yakalandığı için paçayı kurtarma derdinde.
evet bencede sadece gidebilecegimi gormesini istedim ama normal degil evet resmen kendimi oldururum dediBunun icin ayrilmayacaksiniz ama boyle kriz gecirmeler filan cok sevmekten olmuyor, normal bir davraniş degil bilin en azidan.
Bide bayıl istersen Ferihaa.Arkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bayıl kızz ferihaArkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
evet bencede sadece gidebilecegimi gormesini istedim ama normal degil evet resmen kendimi oldururum dedi
Siz,bu basma işine çok meraklisiniz ; başınıza bir gelecek var bence.sanki yatakta biriyle bastim tovbeler olsun