- 19 Mayıs 2020
- 46.504
- 208.255
Flash TV oyunculuğu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flash TV oyunculuğu..
yuzugu gorunce krize girdi genelde sakin cevap verir noldu anlamadmBu kadar krize girdiyse kesin bişeyler çevirmiştir ya. Biraz korkuyu atsın, açar bi insta daha gizli.
napiyim kac yillik iliskiyi hemen cope atamiyorum yani insan inanmak istiyorSafmisin ya
Yaptığının yanına kâr kalmayacağı gözüne sokulunca öyle olur. Bu adamın bi de boşanmasını düşünün. Yerlere yatacak, darp etmeye kalkacak, mal kaçıracak, çocukla tehdit edecek, boğazınıza bıçak dayayacak, herkese sizi kötüleyecek. Şimdi koltuğunun altında değilsiniz diye ayılıp bayılıyor. O kendimi öldürürümler yarın seni gebertir afla zartla zurtla çıkarım olacak.yuzugu gorunce krize girdi genelde sakin cevap verir noldu anlamadm
Kac yillik iliski derken, koskoca bir imrü cöpe atmaktan iyidir.napiyim kac yillik iliskiyi hemen cope atamiyorum yani insan inanmak istiyor
Arkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bugun her zamankinden daha da cok ilgilenmeye aramalar basladi telafi eder gibi ama cok korktum acillik oldu sinir krizi gecirdi
hayir surekli olmuyor o kizlarinda baya takipcisi var acaba satin mi aliyorlar bilemedim surekli yapmiyor hemen siliyorKaç kez eklemiş kaç kişiyi eklemiş?
Birden fazlaysa ve sürekli oluyorsa dikkat et parmak tiryakisidir belki.
Umarım senin gözlerin daha önce açılırnapiyim kac yillik iliskiyi hemen cope atamiyorum yani insan inanmak istiyor
Boyle abartı tepkiler cok komık degıl mi ya acillik fılan olmalık aglamalar.Arkadaslar nisanlim tanimadigi kizlari instada eklemisti dedim ya yanlislikla bastim diyordu hani dun gece bi oturup konustuk karsima aldim guven olmazsa olmaz evliligimize 3 ay kaldi guvenemedigim biriyle evlenemem dedim yuzugu cikarttim karsimda kucuk cocuk gibi agladi sinir krizi gecirdi acile goturmek zorunda kaldim titremeye basladi kaskati oldu sana yemin ederim bilerek eklemedim dedi instagrami kapaticam dedi gerek yok dedim ben seni kaybetmek istemiyorum seni cok seviyorum dedi bir sans daha verdim bakalim nolucak umarim birdaha tekrarlanmaz sizce hata mi yapmisim ?
bugun her zamankinden daha da cok ilgilenmeye aramalar basladi telafi eder gibi ama cok korktum acillik oldu sinir krizi gecirdi
Ya ben masumca kahvemi yudumluyodum yaUmarım senin gözlerin daha önce açılır Eki Görüntüle 3427348
Lafı dinlenmedi diye ölüm döşeğine düşen kaynanalar, sarı seronlu foto çekip duruma atmak için gelen genç kızlardan sonra yediği p.ku örtmek için acillik olan adamlar fjkfkfZavallı acil doktorlari bu sovmenlerle uğraşıyor. En çok ona üzülüyorum. Herkesin sulalesinde vardır kendini aklamak için sinir krizi geçirip acilleri meşgul eden bir insan
Sinir krizi gecırme rolü!Hayır konu sahibinin gelişme dediği de nişanlısının sinir krizi geçirmesi kskskks Yani ne dememizi bekliyor acaba
Daha geçen sene bayramdan birkaç gün önce köye gittim . Ananemin komşusunun çocuğu aramış, bayramda tatil az gelemeyeceğiz demişler. Sonra kadın gece fenalasmis, bayılmış. Bizimkiler ambulans çağırdılar, gece boyu refakatci oldular vs bir de o yorgun halde ise gittiler. Sonuç olarak kadının biri hariç tüm çocukları inci gibi dizildi bayramdaLafı dinlenmedi diye ölüm döşeğine düşen kaynanalar, sarı seronlu foto çekip duruma atmak için gelen genç kızlardan sonra yediği p.ku örtmek için acillik olan adamlar fjkfkf
Keşke "ben seni aldatmayı düşünemedim ama bana iftira atip ayrılmayı ilişkimize layık görüyorsan evlenmemek daha hayırlı" deyip yüzüğünü cikarsaydi.evet bencede sadece gidebilecegimi gormesini istedim ama normal degil evet resmen kendimi oldururum dedi