Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yatak odan benim istediğim model ne kadara aldın ve markasını öğrenebilirmiylm?güle güle kullan...Eki Görüntüle 150013 Eki Görüntüle 150011 Eki Görüntüle 150006 Eki Görüntüle 150012
yatak örtüm siyah.
şimdi battaniye örtülü sarı sarı ama
günlük hali işte
merhaba yatak odan benim istediğim model ne kadara aldın ve markasını öğrenebilirmiylm?güle güle kullan...
çok güzelmiş canım oda takımın iyi günlerde kullan.bence biraz renklendireblirsin.mesela perdede gümüş tonları hoş olur halıda şu tüylülerden ama yatak örtüsü kırmızı olursa çok hoş olur..aynı şeklde kırmızı baş ucu lambaları mesela.güle güle kullanman dileğiyle..![]()
bende çok begendim yatak odanı, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.. siyah ve beyaza ben en cok kırmızı yakıştırıyorum. sönük tonlara arada bir cart kaltmak iyi oluyor. ama mor ve toz pembeli birseyler de cok guzel olur bence.. şimdiden mutluluklarrr![]()
cnm çok güzelmiş gerçekten markası ne, bu arada gümüş b, perde ve siyah agırlıklı bi halıyla iyi bi kombine olabilir. hatta halının içinde çok az kırmızıda ayrı bi hava katar ..Hayrlı olsn..![]()