Yatak Odası Dekorasyonu arkadaşlar yatak odam bu,ne renk perde(fon vb) ve yatak örtüsü almalıyım

Takımın çok güzel, iyi günlerde kullanın. Odan çok büyük değil ise yatak örtünü beyaz al ya da krem.
Ben siyah beyaz odalara krem, gümüş, kırmızı ve moru çok yakıştırıyorum.
Mesela gri fon perde, gri veya mor yatak örtüsü, grili morlu bir halı.

ben de renkli olsun istiyorum canım,renkli daha ferah olur,perdeyi gümüş rengi alayım diyorum ama bakalım,teşekkürler fikrin için

canım evim güzel evim kısmında evlerinin resimlerini koyan arkadaşlar var oradan da fikir edinebilirsin...

bence beyaz perde yanlardan düz aşağı inen siyah perde ve aralara gümüş aksesurlar da olabilir

birde tatlım perdeciye odanın fotosunu yada çıktısını al git daha sağlıklı olur onlar bu işin uzmanı artık odaya göre modele göre sana fikir sunarlar

kızlaaarrrr çok sağolun,iyi ki varsınız :64::64::64:

çok güzelmiş canım oda takımın iyi günlerde kullan.bence biraz renklendireblirsin.mesela perdede gümüş tonları hoş olur halıda şu tüylülerden ama yatak örtüsü kırmızı olursa çok hoş olur..aynı şeklde kırmızı baş ucu lambaları mesela.güle güle kullanman dileğiyle..:34:

merhaba yatak odan benim istediğim model ne kadara aldın ve markasını öğrenebilirmiylm?güle güle kullan...

canım ben çavuşköylü mobalyadan aldım,bu çanakkalenin bi mobilyacısı,kendileri üretiyorlar,ben yatakla beraber 5300e aldım,galiba 2. sayfada bi arkadaş daha ucuza aldığını söylemiş,kalite aynı mı bilemiyorum,ben yine aynı bu modelin yemek odasını ve sehpasını da aldım

çok güzelmiş canım oda takımın iyi günlerde kullan.bence biraz renklendireblirsin.mesela perdede gümüş tonları hoş olur halıda şu tüylülerden ama yatak örtüsü kırmızı olursa çok hoş olur..aynı şeklde kırmızı baş ucu lambaları mesela.güle güle kullanman dileğiyle..:34:

teşekkür ederim canım,ben de biraz renkli olsun istiyorum ama aynı zamanda da sade olsun,mesela öyle tüllü yatak örtülerini pek sevmiyorum

canım moralını bozmak gıbı olmasın ama bu mobılyanın aynısını ben ınegolden alacaktım.fakat sonra baska bır model beyendım.bundan vazgectım.satıcıyla nakıt 3600 ytl ye anlastık..sen baya bır fazla para vermıssın..ama sakın babana soyleme:((:59:

cnm çok güzelmiş gerçekten markası ne, bu arada gümüş b, perde ve siyah agırlıklı bi halıyla iyi bi kombine olabilir. hatta halının içinde çok az kırmızıda ayrı bi hava katar ..Hayrlı olsn..:34:

bende çok begendim yatak odanı, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.. siyah ve beyaza ben en cok kırmızı yakıştırıyorum. sönük tonlara arada bir cart kaltmak iyi oluyor. ama mor ve toz pembeli birseyler de cok guzel olur bence.. şimdiden mutluluklarrr:64:

bende çok begendim yatak odanı, Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.. siyah ve beyaza ben en cok kırmızı yakıştırıyorum. sönük tonlara arada bir cart kaltmak iyi oluyor. ama mor ve toz pembeli birseyler de cok guzel olur bence.. şimdiden mutluluklarrr:64:

ben de morlu lilalı birşey düşünüyorum,beğendiğiniz için ve fikirleriniz için teşekkürler :)

cnm çok güzelmiş gerçekten markası ne, bu arada gümüş b, perde ve siyah agırlıklı bi halıyla iyi bi kombine olabilir. hatta halının içinde çok az kırmızıda ayrı bi hava katar ..Hayrlı olsn..:34:

canım markası çavuşköylü mobilya

biz çavuşköylü mobilyadan aldık,onların fabrikası üretiyo

cnm çavuşköylü mobilya bir bayi.nişanlımın müşterilerinden biri hatta.bu takım inegöl firması olan inmoda'nın malı.yani çavuşköylünün bir fabrikası yok bunu üreteceği..
ben sadece yanlış bilgilendirmemek için söylüyorum burada okuyan arkadaşları,yoksa beni ilgilendirmez tatlım

Back
X