Yatak Odası Dekorasyonu arkadaşlar yatak odam bu,ne renk perde(fon vb) ve yatak örtüsü almalıyım

cloud17

waiting for my little miracle
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.275
1.327
158
kızlar yatak odamın resimlerini netten buldum,yükledim,sizce alacağım perde,yatak örtüsü,halı ne renk olmalı,odam çok büyük olmayacak halı yerine de yolluk alacağız,fikir verir misiniz? $fiore5.webp$fiore.webp$show_image_in_imgtag.webp

takım çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşaAllah canım..
beyaz ağırlıklı bir takım olduğundan ne renkle istersen kombin yapabilirsin esasında..cıvıl cıvıl bir renkle de uyum sağlar beyaz çünkü..
ancak
takımla birebir uyumlu olsun dersen de; siyah fon beyaz katlamalı tül..yine beyaz yahut siyah desenli yolluk..
son halini de eklersin görürüz olur mu:)

teşekkürler :) artık temmuzda yüklerim son halini,düğün temmuzda da :( gümüş rengi nasıl olur ki perdede?

teşekkürler arkadaşlar,5550 tl,250 tl indirim yaptılar sadece,5300e geldi :( biraz pahalı oldu ama bababam benim 1 tane kızım var beğendiysen al dedi sağolsun :) yemek odam da bu modelden

beyaz ve siyahın kombinesi süper olmuş canım.tam yerinde kullanılmış siyah daha fazla olsa sıkıcı olabilirdi.düz beyaza hareket katmış.mutlu gecelerde kullan inşallah:)))):66:

:) teşekkürler suuuuuuuu

teşekkürler arkadaşlar,5550 tl,250 tl indirim yaptılar sadece,5300e geldi :( biraz pahalı oldu ama bababam benim 1 tane kızım var beğendiysen al dedi sağolsun :) yemek odam da bu modelden

meraba cnm
aynı takımı ben aldım firma adı inmoda.ayrıca nişanlım satıyor bu takımı.piyasa fiyatı 3600tl ye satılıyor.sen pahalıya almışsın.nerede oturuyorsun istanbul mu?ben izmir'deyim de

benim mobilyalarım da beyaz
ben gri ,beyaz ve gümüş renkleri ile kombinledim.
yere beyaz stepin tüylü halılarından aldım kücük 3 tane birer yana bir de ayak ucuna
yatak örtümü de perdeci de diktirdim takım olsunlar diye aynı seri birbirleri ile kombineli kumaslardan .

ya ben çkaleliyim de gittim fabrikasından aldım bi de :( çavuşköylü mobilya üretiyo bunları :( ordan aldım,amaaannn çok fena kazıklandım

Çok beğendim bende bu tarz almayı düşünüyorum inşallah
siyah beyaz sevdiğim renkler
perdeleri de siyah beyaz gri kombinleyebilirsin aynı şekilde halı da öyle olabilir
huzurla kullanın:nazar:

takımların çok güzel kibar.
benim yatak odamda beyaz.siyah desenleri var böyle.
tül olarak siyah stor yaptırdım.tül olarakta kravuze beyaz.
halılarımda siyah gri ufak yolluk.çok güzel uyum oldu.duvar rengimde mürdüm.
beyaz olduğu için birçok renkle kombin yapabilirsin.eğer fikir istersen resim atablirim

takımların çok güzel kibar.
benim yatak odamda beyaz.siyah desenleri var böyle.
tül olarak siyah stor yaptırdım.tül olarakta kravuze beyaz.
halılarımda siyah gri ufak yolluk.çok güzel uyum oldu.duvar rengimde mürdüm.
beyaz olduğu için birçok renkle kombin yapabilirsin.eğer fikir istersen resim atablirim

çok teşekkür ederim arkadaşlar evet atabilirsen fikir olması açısından çok mutlu olurum

bence biraz kırmızıya ağırlık verirsin oda süslemesinde çok hoş olur ama bem beyaz biir karyola örtüsü çok yakışır bol tüllü:71:

Back
X