ARKADASLAR YARIN DOKTORA GIDICEZ YARDIM EDIN

Blackeyess

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
135
80
13
25
Merhaba Kızlar yarın eşimle birlikte doktora gideceğiz bizde sorun eşimde Morfoloji sayısı %2 birkaç doktora gittik en son bir özel hastane var oraya gittik tekrar sperm tahlili istendi Yarın eşim tekrar sperm tahlili yaptıracak sorun başta boyunda veya kuyrukta mı diye Eğer başta ve boyunda sorun yoksa aşılama mızı yapacağız acaba acele mi ediyoruz Başka bir yolu var mı doğal yoldan olmayacağını ve düşük olacağını söylediler önceki Doktorlar hani acaba aşılama mı yaptırayım yoksa başka yöntemler mi deneyim Lütfen bir bilgi verin yardım edin kafam çok karışık ve çok tuhaf bir durum içindeyim kızlar

Merhaba bizim de morfoloji %1. İki aşılama yaptirdik negatif, morfoloji sıkıntısına tüp bebek tedavisi öneriliyor çünkü sağlıklı sperm seçilerek uygulama yapılıyor. Sağlıksız sperm dollerse zaten düşük gibi durumlar olabiliyormuş. Biz 2 aşılamayı da tüp bebek raporu için yaptirdik doktor tutmaz diye ümit vermedi

Bir de acele mi ediyoruz diyorsunuz ya bence imkanınız varsa mutlaka hızlandırın tedavileri çünkü kadında yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor erkekte de sperm sayısı hızı değişken hep dusebiliyor

Doğru söylüyorsunuz çok kötü bu durumlar Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin siz nerde yaptınız

Canım öncelikle geçmiş olsun benim eşim morfoloji düşüktü yaş ilerledikçe değil beslenmeyle alakalı bence..şu an yüZde altmış olduk...100milyon sperm sayımız...önceleri 25 milyon du...bal ,keçiboynuZu,çörek otu yağı içti eşim böyle şeyler deneyin...

Nasıl geçiyor süreç asılma nasıl yapıyorlar spermi yumurtaya yakın yere ki yoksa içine ki enjekte ediyorlar

Asilamayla zaman kaybetme normal yolla cocuk olur gibi yontem cokta farkli degil ama tabi nasibin varsa allah ol derse olur. Tup bebek sansi daha fazla oluyo yumurtaya dirak sipermi enjekte ediyo ve dollenmesini bekliyolar tabi karar seni ama insan yasamadan da pek karar veremiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…