- 19 Ocak 2014
- 234
- 102
- 43
Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'(
Internette ne yaptigi ile ilgili bir bilginiz var mi? Hoc bilgisayari kontrol ediyor musunuz ne yapmis nerelere giriyor diye? Ya da hic kendisine sordunuz mu bunca zaman ne yapiyorsun internette diye...isi gucu yok mu bu arada nasil surekli internete girebiliyor?
Son olarakta konusmamakla hata yapmissiniz..adam sevgililer gunu gecesi eve gelmeyecgm diyor siz arayip kontrol edemem konusmuyorum ki diyorsunuz...adaminda canina minnet..nasil olsa konusmuyor station rahatsiz etmez demistir...bu is konusmamakla olmaz..eve gelince gece ne isi varmis bi ifadesini alin sonrada bu bilgisayarda ne yapiyor ne ediyor bos birakmayin...basinda durun..sizin yaninizda takilsin bilgisayarda...bilgisayar basinda cok bos birakmissiniz....