• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardimminiza itiyacim var

Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'(

Internette ne yaptigi ile ilgili bir bilginiz var mi? Hoc bilgisayari kontrol ediyor musunuz ne yapmis nerelere giriyor diye? Ya da hic kendisine sordunuz mu bunca zaman ne yapiyorsun internette diye...isi gucu yok mu bu arada nasil surekli internete girebiliyor?
Son olarakta konusmamakla hata yapmissiniz..adam sevgililer gunu gecesi eve gelmeyecgm diyor siz arayip kontrol edemem konusmuyorum ki diyorsunuz...adaminda canina minnet..nasil olsa konusmuyor station rahatsiz etmez demistir...bu is konusmamakla olmaz..eve gelince gece ne isi varmis bi ifadesini alin sonrada bu bilgisayarda ne yapiyor ne ediyor bos birakmayin...basinda durun..sizin yaninizda takilsin bilgisayarda...bilgisayar basinda cok bos birakmissiniz....

Adam küsmüş çeneden de kurtulmuş pisliklerini rahatça yapıyor. Sen de kalkıp konuşmuyoruz diyorsun. Adam sevgililer günü kutluyor başkalarıyla ne konuşmaması!!!

Internette ne yaptigi ile ilgili bir bilginiz var mi? Hoc bilgisayari kontrol ediyor musunuz ne yapmis nerelere giriyor diye? Ya da hic kendisine sordunuz mu bunca zaman ne yapiyorsun internette diye...isi gucu yok mu bu arada nasil surekli internete girebiliyor?
Son olarakta konusmamakla hata yapmissiniz..adam sevgililer gunu gecesi eve gelmeyecgm diyor siz arayip kontrol edemem konusmuyorum ki diyorsunuz...adaminda canina minnet..nasil olsa konusmuyor station rahatsiz etmez demistir...bu is konusmamakla olmaz..eve gelince gece ne isi varmis bi ifadesini alin sonrada bu bilgisayarda ne yapiyor ne ediyor bos birakmayin...basinda durun..sizin yaninizda takilsin bilgisayarda...bilgisayar basinda cok bos birakmissiniz....
Soruyorum sen sabahlara kadar neyapiyorsun hic o key oynuyorum neyapacam ben kac sefer yaninda oturdum cok rahatsiz oluyordu farkindaydim benim yanimda o yon lar oynuyordu ben kalkinca hemen mesene fesbuk acardi gizliden uzaktan bakardim başkalariyla yazişirdi saba 6 da yataga gelirdi sorardim sabaha kadar kimlerle yazişiyorsun hic arkadaşlarla neti acik birakirdi o yatinca gecmişe bakardim gec mişleri siliyor hep ama herşeyin farkindayim en son net için kavga etim sen beni kandiriyorsun başka bayanlarla konuşuyorsun o da sacmalama yok öylebişi sonra tel den mesaji yakaladim bibayan kendine iyi bak hayatim bende mesajini gördüm süyledim hayir sen yanliş görmüsün bana böyle mesaj gelmemiş zaten ogünden beri teli şifrelemiş oyüzde konuşmuyorum .

Son düzenleme:
Soruyorum sen sabahlara kadar neyapiyorsun hic o key oynuyorum neyapacam ben kac sefer yaninda oturdum cok rahatsiz oluyordu farkindaydim benim yanimda o yon lar oynuyordu ben kalkinca hemen mesene fesbuk acardi gizliden uzaktan bakardim başkalariyla yazişirdi saba 6 da yataga gelirdi sorardim sabaha kadar kimlerle yazişiyorsun hic arkadaşlarla neti acik birakirdi o yatinca gecmişe bakardim gec mişleri siliyor hep ama herşeyin farkindayim en son net içn
Buyuk ihtimal.aldatiliyorsunuz...bu cok belli... Sizi sevmiyorsa bile bile kandirilmaya devam etmenin bir anlamu var mi.discern...oturun acik acik konusun...baska birimi varmis ona.mi gitmek istiyormus...Gitsin..bosanin o zaman...kendinize bu.haksizligi yapmayin..

Dünden beri eve gelmemiş 3 saat ünce tel acti ben bakmadim oğlum bakti lep topunu istedi ogluma demiş getir sokak başina bugece nübette eve gelmeyi bile geregi duymamiş nediyim rabim hakimi birak masin

Back
X