• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardimminiza itiyacim var

Bence içinize kurt düşürmek için yapmış. Umursamıyormuş gibi yapın

Zaten kuyruk acım var, ben çok yazmiyim en iyisi. sadece şunları söyleyip susayim. Bi şekilde bilgisayarı uzaktan kontrol etmek için proğram bul, yaptığı her şeyi görürsün. Operator şifresini bi şekilde almaya çalış arama dökümüne bak. Aslında bunları yapmasan bile Allah bir şekilde karşına çıkarıyor, emin ol.

Esinizin ailesinden biri yokmu bir aile buyugu yaptiklarini anlatip yardim isteyeceginiz. Onu cekip cevirebilecek napiyon oglum sen diyecek biri

evli erkeklerin internete girmesine ayrı bi uyuz oluyorum zaten.babamda elinden düşürmüyor annem onun yüzünden hep aynı şüpheleri yaşıyor ama adamda tık yok iyyy sinir bozucu şeyler..çocuklarda arada kalıyor sonra...

Muhtemelen aldatiliyorsun. Senin mi gitmeni bekliyor acaba kuslugu bu kadar uzun tutarak. Sen gitme onu gonder...

Zaten eşim saglikli deyil biliyorum beni aldatiyor artk buna eminim budurumda neyapmaliyim ortaklaş akliniza itiyacimvar tüfen.
Oncelikle oturup bi güzel konus onunla neden böyle yaptigini sor artik sevip sevmedigini sevmiyo ne yapmak istiyo eger seviyorum bisey yok dese eger sana guvenmesem aldatiyosun dicem ama seni tanıyorum yapmazsin sen guvenim sonsuz falan de vicdanina oynamis olursun belki vicdan azabı cekerse yapmaktan vazgecer eger yapiyosa tabi yada itirafta bulunur yspmissa allah gönlüne göre versin inşallah canım. . .

İçinizde aldatılıyor muyum şüphesi varsa büyük ihtimalle aldatılıyorsunuzdur ama ona konduramadığınız için emin olamıyorsunuz..

Zaten kuyruk acım var, ben çok yazmiyim en iyisi. sadece şunları söyleyip susayim. Bi şekilde bilgisayarı uzaktan kontrol etmek için proğram bul, yaptığı her şeyi görürsün. Operator şifresini bi şekilde almaya çalış arama dökümüne bak. Aslında bunları yapmasan bile Allah bir şekilde karşına çıkarıyor, emin ol.
sen nasıl öğrendin.

Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'(
Şimdi ben bir akıl vereyim diyeceğim okudum ettim eşinizin ailesiyle yaşıyormuşsunuz falan diyeceklerim çok fevri geldi. Ben ya alın başınızı kendi babanızın evine gidin sizi evde bulamasın ya da kapının kilidini değiştirin giremesin diyecektim. Sonra da boşanmanız gerekir tabi ama bunlar sizin düşünüp vereceğiniz kararlar tabi belki o da boşanmak istiyordur ama söyleyemiyordur. Madem böyle davranacaksınız ey erkekler neden evleniyorsunuz anlamıyorum ki.

Şimdi ben bir akıl vereyim diyeceğim okudum ettim eşinizin ailesiyle yaşıyormuşsunuz falan diyeceklerim çok fevri geldi. Ben ya alın başınızı kendi babanızın evine gidin sizi evde bulamasın ya da kapının kilidini değiştirin giremesin diyecektim. Sonra da boşanmanız gerekir tabi ama bunlar sizin düşünüp vereceğiniz kararlar tabi belki o da boşanmak istiyordur ama söyleyemiyordur. Madem böyle davranacaksınız ey erkekler neden evleniyorsunuz anlamıyorum ki.
Babamin evine gitsem ne deyişecekki ordada bidet babam sinir hatasi

Zaten eşim saglikli deyil biliyorum beni aldatiyor artk buna eminim budurumda neyapmaliyim ortaklaş akliniza itiyacimvar tüfen.

Aldatılıyorsan gönder gıtsın boşan hemen ne bekleyeceksın kı ..Adam sevgılıler gunu bıle ısım var dıyıp ılıskısını yasıyor.Sen onun hızmetcı ve cocuk bakıcısı mısın ??En azından süphelerden uzak huzurlu bı hayatın olur boşanınca..

Benim aylem yok zaten herşy onlarn yüzünde başima geldi 15 yaşinda evlendiril me seydiler şimdi mutsuz olmazdim herkes ayle olamaz her şeye tek başima güös geliyorum aylemin desteyine gerek yok

İnan ki bi gelecegim olsaydi bir daka kal mazdim zaten onun için ben hizmeçiyim

sen nasıl öğrendin.

Ben daha net olarak ogrenemedim. Dil sorunumuz var bizim, o türkçe biliyor ama ben arapça bilmiyorum. Anilarimizi cekelim diye bana hediye aldığı fotoğraf makinesinde 3 saniyelik video buldum. ....nun biri " hahhaa " diye gülüyor. Saçını düzeltiyor. Sadece bu kadar gördüm gerisi muamma. Onu bulup sorsam bile dilim olmadığı için anlasamicaz. Benim durumum zor yani

Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'([/QUOTE
Kocalıktan çıkmış bu artık .

Back
X