Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yardimminiza itiyacim var
- Konu Sahibi AdenNur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2015
- 118
- 38
- 18
- 43
İnanki zaten dünüşü olmayan yolda şuan yürüyor bu gece kendini belli etiesinizLe sorunLarinizi en kis surede haLLetmeLisiniz bence yoksa donusu oLmayan seyLer yapacak bence.
Zaten kuyruk acım var, ben çok yazmiyim en iyisi. sadece şunları söyleyip susayim. Bi şekilde bilgisayarı uzaktan kontrol etmek için proğram bul, yaptığı her şeyi görürsün. Operator şifresini bi şekilde almaya çalış arama dökümüne bak. Aslında bunları yapmasan bile Allah bir şekilde karşına çıkarıyor, emin ol.
- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 30
Nasıl yani şiddet uyguluyor muGitme deseydim sanki beni dinliyecek midi o asla deni dinlemez carpardi tekmeyi suratima senkimsin bana karişiyorsun
- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
- 198
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 3 Ocak 2015
- 118
- 38
- 18
- 43
Hayir ariyamadim aramiyacamMuhtemelen aldatiliyorsun. Senin mi gitmeni bekliyor acaba kuslugu bu kadar uzun tutarak. Sen gitme onu gonder...
- 3 Ocak 2015
- 118
- 38
- 18
- 43
Ben aylesiyle beraber yaşyorum anesi babasi 3O gündürHayir ariyamadim aramiyacam
r kizinin evine gitmişler zaten aylesi yok oyüzden rahat davraniyor ansesin den cekiniyor
- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 31
Oncelikle oturup bi güzel konus onunla neden böyle yaptigini sor artik sevip sevmedigini sevmiyo ne yapmak istiyo eger seviyorum bisey yok dese eger sana guvenmesem aldatiyosun dicem ama seni tanıyorum yapmazsin sen guvenim sonsuz falan de vicdanina oynamis olursun belki vicdan azabı cekerse yapmaktan vazgecer eger yapiyosa tabi yada itirafta bulunur yspmissa allah gönlüne göre versin inşallah canım. . .Zaten eşim saglikli deyil biliyorum beni aldatiyor artk buna eminim budurumda neyapmaliyim ortaklaş akliniza itiyacimvar tüfen.
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
sen nasıl öğrendin.Zaten kuyruk acım var, ben çok yazmiyim en iyisi. sadece şunları söyleyip susayim. Bi şekilde bilgisayarı uzaktan kontrol etmek için proğram bul, yaptığı her şeyi görürsün. Operator şifresini bi şekilde almaya çalış arama dökümüne bak. Aslında bunları yapmasan bile Allah bir şekilde karşına çıkarıyor, emin ol.
Şimdi ben bir akıl vereyim diyeceğim okudum ettim eşinizin ailesiyle yaşıyormuşsunuz falan diyeceklerim çok fevri geldi. Ben ya alın başınızı kendi babanızın evine gidin sizi evde bulamasın ya da kapının kilidini değiştirin giremesin diyecektim. Sonra da boşanmanız gerekir tabi ama bunlar sizin düşünüp vereceğiniz kararlar tabi belki o da boşanmak istiyordur ama söyleyemiyordur. Madem böyle davranacaksınız ey erkekler neden evleniyorsunuz anlamıyorum ki.Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'(
- 3 Ocak 2015
- 118
- 38
- 18
- 43
Babamin evine gitsem ne deyişecekki ordada bidet babam sinir hatasiŞimdi ben bir akıl vereyim diyeceğim okudum ettim eşinizin ailesiyle yaşıyormuşsunuz falan diyeceklerim çok fevri geldi. Ben ya alın başınızı kendi babanızın evine gidin sizi evde bulamasın ya da kapının kilidini değiştirin giremesin diyecektim. Sonra da boşanmanız gerekir tabi ama bunlar sizin düşünüp vereceğiniz kararlar tabi belki o da boşanmak istiyordur ama söyleyemiyordur. Madem böyle davranacaksınız ey erkekler neden evleniyorsunuz anlamıyorum ki.
- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
Zaten eşim saglikli deyil biliyorum beni aldatiyor artk buna eminim budurumda neyapmaliyim ortaklaş akliniza itiyacimvar tüfen.
Aldatılıyorsan gönder gıtsın boşan hemen ne bekleyeceksın kı ..Adam sevgılıler gunu bıle ısım var dıyıp ılıskısını yasıyor.Sen onun hızmetcı ve cocuk bakıcısı mısın ??En azından süphelerden uzak huzurlu bı hayatın olur boşanınca..
sen nasıl öğrendin.
Ben daha net olarak ogrenemedim. Dil sorunumuz var bizim, o türkçe biliyor ama ben arapça bilmiyorum. Anilarimizi cekelim diye bana hediye aldığı fotoğraf makinesinde 3 saniyelik video buldum. ....nun biri " hahhaa " diye gülüyor. Saçını düzeltiyor. Sadece bu kadar gördüm gerisi muamma. Onu bulup sorsam bile dilim olmadığı için anlasamicaz. Benim durumum zor yani
- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Eşimle 7 bihaftadir konuşmuyorum sorunumuz nete cok giriyor ne benimle ne de cocuklarimla ilgileniyor varsa yoksa net 9 da giriyor sabah 6 da cikiyor artik karik kocalik bile bana yapmiyor 14 şubat bugece eve gelmiyecek miş işi varmiş hic bi zaman gece dişarda kalmamiştir aklima cok kütü şeyler geliyor sevgilisinin yaninami giti artik salikli düşünemiyorum akil verin ne olur.:'([/QUOTE
Kocalıktan çıkmış bu artık .