Devlette olucak kadin dogum acilde.lokal olmasindan cok korkuyorum.cunku sadece kese varözelde mi olacak devlette mi? çok geçmiş olsun...
Cok acayip korkuyorum arkadasim hayirlisiyla bir atlatsamGeçmiş olsun öncelikle.Rahat ol durumunu değerlendirip senin için en uygun seçeneği uygularlar mutlaka.
özelse nasıl isterseniz öyle yapıyorlar ama devlette doktorun kararına kalıyor sanırım. stres yapmayın şimdiden. allah kolaylık versin. siz yinede doktora bir söylersiniz aşırı korkuyorum falan diye.Devlette olucak kadin dogum acilde.lokal olmasindan cok korkuyorum.cunku sadece kese var
o yuzden tanidik bir doktor sectim ama bilmiyorum ya yapmazsa diye ucbucuk atiyorum resmenözelse nasıl isterseniz öyle yapıyorlar ama devlette doktorun kararına kalıyor sanırım. stres yapmayın şimdiden. allah kolaylık versin. siz yinede doktora bir söylersiniz aşırı korkuyorum falan diye.
tanıdıksa biraz abartın çok korkuyorum başım dönüyor korkudan bayılcak gibiyim falan diye o zaman kararını etkileyebilirisiniz gibi. ama bence kendinizi en kötüsüne hazırlayarak gidin. kabullenerek gidin.o yuzden tanidik bir doktor sectim ama bilmiyorum ya yapmazsa diye ucbucuk atiyorum resmen
bastan konussammi acaba cok korktugumu genel isyedigimi yapmazlarsa ozele giderimtanıdıksa biraz abartın çok korkuyorum babşım dönüyor korkudan bayılcak gibiyim falan diye o zaman kararını etkileyebilirisiniz gibi. ama bence kendinizi en kötüsüne hazırlayarak gidin. kabullenerek gidin.
bence konuşun durumunuz varsada özele gidersiniz. bende olsam aynen öyle yapardım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bastan konussammi acaba cok korktugumu genel isyedigimi yapmazlarsa ozele giderim
Son adet tarihime gore 10 haftalik.korkum dahada artiyo giderek.bi atlatsam hayirlisiylaKese kaç haftalık ? İçinde bebek olmasa ya da bebeğe bir şey olsa da kese büyümeye devam ediyor, o yüzden 7 ve uzereyse genel olur cok büyük ihtimalle. Şimdiden geçmiş olsun.
Ben de 10 haftalıktım kürtajda. Ben lokal istedim narkoz almak yerine ama kesen çok büyük genel anestezi ile olacaksın dediler genel oldum. 15 dakikada bitti, hiç stres yapmayın. İnşallah sorunsuz, hızlıca ve kolayca olur, biter.Son adet tarihime gore 10 haftalik.korkum dahada artiyo giderek.bi atlatsam hayirlisiyla