• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

secil_bs

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
40
0
296
38
Manisa
merhaba arkadaşlar benim saçlarım çok düz ve uzun ayrıca ince telli....saçlarımı çok beğeniyorum ama bir problemim var saçlarım çok karışıyor ne yaptımsam yapayım bir çözüm bulamadım tararken çok zorlanıyorum 1 saat saçlarımı taramakla geçiyor banyoya bu yüzden hiç girmek istemiyorum:(( kullanmadığım saç kremi kalmadı lütfen yardım edin önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler:utangac:

Kremli şampuan mı kullanıyosun kremsizmi? Ben kremli şampuan ve ayrıca biraz da olsun krem kullanıyorum, saçlarım pırasa gibi düz değil belki ondan benimkilerde zor taranıyo. Bu şekilde daha rahat tarıyorum ve saçımı spreyli bırakmıyorum, saçlar yıprandıkça daha çabuk dolaşıyo. Benimkilerde saç boyasından biraz yıprandı, eskiye göre daha zor taranıyo. Geniş bir tarakla tarıyorum ben. Saçları kırmadan tarayabiliyor, krem olarak kerastase kullanıyorum.

kremli şampuan art saç kremi kullanıyorum ama fayda yok kerastase hiç duymadım nasıl uzun süreden beri mi kullanıyosun bi de fiyatını öğrenebilirmiyim

Back