Arkadaşlar merhaba herkese, ciddi manada kafayı yemek üzereyim. Lütfen aydınlatın beni. Benim 2 yıllık çok sevdiğim bir ilişkim var. Son 2 aydır korona sebebiyle farklı şehirlerdeyiz. Benim evde aile ortamım çok gergin, bir yandan kpss hazırlanıyorum bir yandan evden dışarı çıkamıyorum falan aşırı bir stres var üzerimde. Ben tüm bu gerginliğimi onunla atabilirim ancak, sadece ona şeffaf bir şekilde tüm dertlerimi anlatırım çünkü. Neyse işte sorun olan şey şu ki ben yaklaşık 1 haftadır ona karşı bir soğukluk hissediyorum ama sebebini bilmiyorum cidden ve düşünmekten kafayı yicem. Bir anda oldu böyle sanki ve 2 yıldır tatmadığım bir duygu çünkü hep çok güzel şeyler hissettim ona kızsam dahi soğumadım asla. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum beynim durdu ve düşünemiyorum. Sadece ağlıyorum hep ağlıyorum. Evet tartışıyorduk bazen ama çoğu da benim yüzümdendi... Ve cidden bana yanlış bir hareketi olmadı.. Tecrübeli dostlar şu kızın derdine bir el atın vallahi çok çaresizim.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
- Konu Sahibi sumeyye49
- Başlangıç Tarihi