• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

sumeyye49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
6
0
36
28
Arkadaşlar merhaba herkese, ciddi manada kafayı yemek üzereyim. Lütfen aydınlatın beni. Benim 2 yıllık çok sevdiğim bir ilişkim var. Son 2 aydır korona sebebiyle farklı şehirlerdeyiz. Benim evde aile ortamım çok gergin, bir yandan kpss hazırlanıyorum bir yandan evden dışarı çıkamıyorum falan aşırı bir stres var üzerimde. Ben tüm bu gerginliğimi onunla atabilirim ancak, sadece ona şeffaf bir şekilde tüm dertlerimi anlatırım çünkü. Neyse işte sorun olan şey şu ki ben yaklaşık 1 haftadır ona karşı bir soğukluk hissediyorum ama sebebini bilmiyorum cidden ve düşünmekten kafayı yicem. Bir anda oldu böyle sanki ve 2 yıldır tatmadığım bir duygu çünkü hep çok güzel şeyler hissettim ona kızsam dahi soğumadım asla. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum beynim durdu ve düşünemiyorum. Sadece ağlıyorum hep ağlıyorum. Evet tartışıyorduk bazen ama çoğu da benim yüzümdendi... Ve cidden bana yanlış bir hareketi olmadı.. Tecrübeli dostlar şu kızın derdine bir el atın vallahi çok çaresizim.

Arkadaşlar merhaba herkese, ciddi manada kafayı yemek üzereyim. Lütfen aydınlatın beni. Benim 2 yıllık çok sevdiğim bir ilişkim var. Son 2 aydır korona sebebiyle farklı şehirlerdeyiz. Benim evde aile ortamım çok gergin, bir yandan kpss hazırlanıyorum bir yandan evden dışarı çıkamıyorum falan aşırı bir stres var üzerimde. Ben tüm bu gerginliğimi onunla atabilirim ancak, sadece ona şeffaf bir şekilde tüm dertlerimi anlatırım çünkü. Neyse işte sorun olan şey şu ki ben yaklaşık 1 haftadır ona karşı bir soğukluk hissediyorum ama sebebini bilmiyorum cidden ve düşünmekten kafayı yicem. Bir anda oldu böyle sanki ve 2 yıldır tatmadığım bir duygu çünkü hep çok güzel şeyler hissettim ona kızsam dahi soğumadım asla. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum beynim durdu ve düşünemiyorum. Sadece ağlıyorum hep ağlıyorum. Evet tartışıyorduk bazen ama çoğu da benim yüzümdendi... Ve cidden bana yanlış bir hareketi olmadı.. Tecrübeli dostlar şu kızın derdine bir el atın vallahi çok çaresizim.
Araya mesafe girmiş olmasından olabilirmi acaba

Araya mesafe girmiş olmasından olabilirmi acaba
Bilmiyorum ama geçen sene de Erasmus yaptı böyle olmadım asla :( tabi o zamanlar evimde ailemle değildim şartlar böyle değildi ama kafam o kadar karışık ki işin içinden çıkamıyorum sürekli düşünmekten salak gibi oldum artık :(

Bilmiyorum ama geçen sene de Erasmus yaptı böyle olmadım asla :KK43: tabi o zamanlar evimde ailemle değildim şartlar böyle değildi ama kafam o kadar karışık ki işin içinden çıkamıyorum sürekli düşünmekten salak gibi oldum artık :KK43:
O
Durumlar düzelince görüşseniz sorun çözülür belki

Olabilir böyle dalgalanmalar her ilişkide görüşüp konuşulunca çözülür
Aslında çok detaylı olmasa da ona anlattım, detaya inmedim çok üzülmesin diye. Hatta biraz konuşmasak mı falan bile dedim ama derken bile yüreğim dayanmadı :(yaşamadık hiç ayrılık falan, 1 hafta bile olsa. Şimdi çok garip geliyor tabi...

geçici bir sıkıntı..durumlar belli ..herkes aynı..bende çok sevdiğim adamdan bir gece uyudum uyandım ,,aa benim sevgim yok buna dedim...birkaç gün sonra geçti..geçici bunlar..dünya olarak zor bir süreç..sessiz kalıp karşıdakini kırmadan bu sürecin geçmesini beklemek lazım..

geçici bir sıkıntı..durumlar belli ..herkes aynı..bende çok sevdiğim adamdan bir gece uyudum uyandım ,,aa benim sevgim yok buna dedim...birkaç gün sonra geçti..geçici bunlar..dünya olarak zor bir süreç..sessiz kalıp karşıdakini kırmadan bu sürecin geçmesini beklemek lazım..

Teşekkür ederim yazdığın için.. Bu aralar daha iyiyim gerçekten sadece 1 haftayı geçmesi beni çok korkutmuştu..

Back