öncelikle damla protezmi yoksa yuvarlakmı ona karar vermelisin buda senin nasıl istediğine bağlı örneğin ben bir ay önce yuvarlak mentor marka 300cc taktırdım anatomik düşünmedim çünkü benim göğsümün üst tarafıda boştu anatomik silikonda daha çok altta dolgunluk oluyo yani üstte doldun olsun istiyosan yuvarlak kullan anatomik silikon genellikle memenin yukarda olduğu yani boyunla meme arası az olan kişilerde kullanılıyo çünkü yuvarlak takılırsa meme nerdeyse boynunda görünüyo yani v yaka bi badide bile dekolte veriyo. birde anatomik silikon için sırt genişliği önemli sırt darsa arkadan bakınca yana taşma yapıyo ve buda komik görünüyo. marka konusunda arion daha çabuk şekil alıyo ve kolay yumuşuyo ama doktorlar genellikle mentor kullanıyo. ölçü ise örneğin ben 1.60 boyunda 50 kiloyum doktor bana ısrarla 270 280 cc dedi ben 300cc istedim göğüslerim iri ama çok büyük dormuyo yani çok memnunum inş biraz aydınlatmışımdır hoşçakal...
bugün ki giitiğim dr karar verdim..mentor marka 270 cc takılıcak.yuvarlak olucak.benim boyum 1.70 kilom 55 ..büyük istemiyorum inşlhh sonuçtan memnun kalırım..verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım ...çok güzel açıklamışssın...
şimdiden hayırlı olsun keşke doktorunuda yazsaydınboyumuz aynı eğer göğüs dokun varsa bence istediğin gibi olur göğsün belli olsun istemiyorsan sadece dolgun olsun istiyorsan benimde 3 hafta olucak yarın bendede mentor var ve şimdiden üstüne yatabiliyorum hissetmiyorum yumuşamaya başladılar bile
ben ameliyat olmadan önce bazı arkadaşlar sert falan diye yazmışlardı ama benim beklentimi fazlasıyla karşıladı bu gidişle fazla yumuşarlarmı acaba demeye bile başladım
inşallah ağrısız atlatanlardan olursun ayrıntıları bizimle paylaş
dr um prof dr mesut özcan cnm.ne güzel sen atlatmışssın darısı benim başıma ..mentora sert deniliyor ama biçok dr da bu markayı tercih ediyorr...inşlh bende sonuçtan memnun olurum..ayrıntıları paylaşırım cnm.çok teşekkür ederim..büyük ihtimal bu cuma olucam...olmadı p.tesiye kalıcak..çok heyecanlıyım birazda korkuyorum..inşlhh hayırlısı ile atlatırım
dr um prof dr mesut özcan cnm.ne güzel sen atlatmışssın darısı benim başıma ..mentora sert deniliyor ama biçok dr da bu markayı tercih ediyorr...inşlh bende sonuçtan memnun olurum..ayrıntıları paylaşırım cnm.çok teşekkür ederim..büyük ihtimal bu cuma olucam...olmadı p.tesiye kalıcak..çok heyecanlıyım birazda korkuyorum..inşlhh hayırlısı ile atlatırım
mesut beye forumdan cıcegımde amelıyat oldu ve sonuctan gayet memnun..umarım sende onun kadar memnun olursun..sımdıden bol sans ve cok gecmıs olsun
çok az kalmışhayırlısıyla atlatıcaksın inşallah heycan çok normal ama sonrasını düşün
ameliyat sonrası en çok ağrı çekenlerden biriydim ama şimdi 3 hafta oldu ve hiç pişman olmadım inan sende aramıza döndüğünde belki ağrıların olucak ama inan 4 günlük bir ağrı sonra hergün çok iyi olucaksınameliyat sonrası mutlaka yaz buraya ve şimdi aklına ne takılıyorsa rahatlıkla sor herkes senin için elinden geleni yapacaktır
iyi ki varsınız inanın cesaretleniyorum..inşlhh kolay atlatırım..ameliyat sonrası yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle.yanlız forumda mentor sert gibi yorumlar yapılıyor..genel olarak en çokta mentor kullanılmış.kafamı şu an en çok karıştıran protezin markası..yazılanları okudum iyice allak bullak oldum.3 dr tanıştım 3 de farklı protez kullanıyordu...napıcam bilmiorumm[/QUOTE
sana en cok guven veren doktoru secmelısın
iyi ki varsınız inanın cesaretleniyorum..inşlhh kolay atlatırım..ameliyat sonrası yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle.yanlız forumda mentor sert gibi yorumlar yapılıyor..genel olarak en çokta mentor kullanılmış.kafamı şu an en çok karıştıran protezin markası..yazılanları okudum iyice allak bullak oldum.3 dr tanıştım 3 de farklı protez kullanıyordu...napıcam bilmiorumm
cnm sen doktoruna karar ver protezi sonra konuşursunuzzaten içine sinen doktoru bulunca yani işte bu dediğin doktoruna güvenmen gerekiyor yoksa proteze karar versende doktor önemli sen doktorunu bulmaya konsantre ol sonra birlikte karar verin hiç bir doktor kötü protez kullanmaz kullanmak istemez sonuçta işinin iyi olması için protezin iyi olması gerek
bende mesut özcan' a ameliyat oldum. 6 ay oldu cok memnunum.seçiminde pişmanlık yaşamamı umud ediyorum
ayrıca sana bisey söyleyim,mesut beyde de silikonların testerları var.kendisinden rica et,elinle bi hisset silikonu.yumuşak meme kıvamında bisey.vücuda girdiğinde başta biraz sert oluyor,zamanla yumusuyor.bu her markada böyledir.
valla bende mentor konusunda kararsız kalıyorum tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi versin yaaa...
iyi ki varsınız inanın cesaretleniyorum..inşlhh kolay atlatırım..ameliyat sonrası yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle.yanlız forumda mentor sert gibi yorumlar yapılıyor..genel olarak en çokta mentor kullanılmış.kafamı şu an en çok karıştıran protezin markası..yazılanları okudum iyice allak bullak oldum.3 dr tanıştım 3 de farklı protez kullanıyordu...napıcam bilmiorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?