ne güzel memnun olmana sevindim...inşlhh bende senin gibi memnun olurum...biraz bahsedermisin cnm ..kaç cc takıldı sana..ameliyat sonrası neler yaşadınn.ne kadar ücret ödedin..mesut bey sabah olup akşama eve dönersin diyor...diğer dr lar bi gece hastanede kalıcaksın diyorlar.birde mentor un sertlik dereceleri varmış bunuda yeni duydumm..bilgi verirsen sevinirim cnm...teşekkürler
dr um prof dr mesut özcan cnm.ne güzel sen atlatmışssın darısı benim başıma ..mentora sert deniliyor ama biçok dr da bu markayı tercih ediyorr...inşlh bende sonuçtan memnun olurum..ayrıntıları paylaşırım cnm.çok teşekkür ederim..büyük ihtimal bu cuma olucam...olmadı p.tesiye kalıcak..çok heyecanlıyım birazda korkuyorum..inşlhh hayırlısı ile atlatırım
bende sabah 10 gibi ameliyata alındım.kaçta çıktım bilmiyorum.akşam 7 gibi de eve geldim.ya bilemiyorum ama ben çok normal atlattım.ameliyattan uyandığımda tv açıktı,annemle tv izledim.uyur uyanık geçiyo zaten ilk gün.eve geldiğimde de oturur vaziyette salona kuruldum.kucağımda laptop,elimde kumandayla keyif yaptım.benim için cok sıradan bişeydi.yani öyle ki,regl zamanlarımda daha cok ağrım oluyor :) ameliyat sivrisinek ısırığı gibi geldi bana.
Ayrıca çok sağlam ağrı kesiciler veriyo doktor.Çok ağrın olursa fazladan bitane daha iç demisti bana mesut bey.öyle yapıyordum.3.cü gün odamı topladım,7.ci gün de arkadaşlarla gezip tozdum.sonra normal yaşantım devam etmeye başladı.ama tabiki de zorlukları oldu.aşırı sırt ağrısı gibi.
Sırt ağrısı çekeceksin.masajla biraz azalıyor.sırt ağrısı ve gerginlik dışında çok da abartılacak bi durum yok.
süpersininşlhh bende senin gibi rahat geçiririm..yarın sabah olucam kısmetse..iyi moral oldun bana teşekkür ederim cnm ....
öncelikle hayırlı olsun canım bende 3 hafta önce mesut hocaya ameliyat oldum şimdi nasılım süperrrrrrrrrrrrr[/QU
oooo süpersinnnnn
merhabalar bende araştırıyorum bugün internetten araştırırken dr mesut özcanı buldum ben balıkesirdeyıim dr bursada olması cazip geldi yakın olduğu için ameliyat öncesi ve sonrası yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
ameliyattan sonra yaşadıklarımı paylaşıcam canm..hayırlısı ile atlatayımdaaa..:44:
mavi_eren sanırım ameliyatına saatler kaldıinşallah hayırlısıyla atlatır ve aramıza çok memnun bir şekilde dönersin
ağrıların olursada sürekli geççiceğini düşün evet ilk saatler zor geçebilir ama inan sadece 3-4 gün sonra sende aynalara doyamıcaksın
seni burda bekliyor olucaz allahım yardımcın olsun cnm :96:
ameliyatımı oldum sabah...evime geldimmm...hepinize ayrı ayrı teşekkürr ediyorumm arkadaşlar ..iyiki varsınızzzz ...öpyorummmm ....ayrıntıları yeni konu açıcam..oraya yazarımmmmm:79:
ameliyatımı oldum sabah...evime geldimmm...hepinize ayrı ayrı teşekkürr ediyorumm arkadaşlar ..iyiki varsınızzzz ...öpyorummmm ....ayrıntıları yeni konu açıcam..oraya yazarımmmmm:79:
çok geçmiş olsun.sağlıkla kullan inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?