arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..bakabilirmisiniz.....

bende sabah 10 gibi ameliyata alındım.kaçta çıktım bilmiyorum.akşam 7 gibi de eve geldim.ya bilemiyorum ama ben çok normal atlattım.ameliyattan uyandığımda tv açıktı,annemle tv izledim.uyur uyanık geçiyo zaten ilk gün.eve geldiğimde de oturur vaziyette salona kuruldum.kucağımda laptop,elimde kumandayla keyif yaptım.benim için cok sıradan bişeydi.yani öyle ki,regl zamanlarımda daha cok ağrım oluyor :) ameliyat sivrisinek ısırığı gibi geldi bana.

Ayrıca çok sağlam ağrı kesiciler veriyo doktor.Çok ağrın olursa fazladan bitane daha iç demisti bana mesut bey.öyle yapıyordum.3.cü gün odamı topladım,7.ci gün de arkadaşlarla gezip tozdum.sonra normal yaşantım devam etmeye başladı.ama tabiki de zorlukları oldu.aşırı sırt ağrısı gibi.

Sırt ağrısı çekeceksin.masajla biraz azalıyor.sırt ağrısı ve gerginlik dışında çok da abartılacak bi durum yok.

öncelikle hayırlı olsun canım bende 3 hafta önce mesut hocaya ameliyat oldum şimdi nasılım süperrrrrrrrrrrrr

süpersin inşlhh bende senin gibi rahat geçiririm..yarın sabah olucam kısmetse..iyi moral oldun bana teşekkür ederim cnm....

merhabalar bende araştırıyorum bugün internetten araştırırken dr mesut özcanı buldum ben balıkesirdeyıim dr bursada olması cazip geldi yakın olduğu için ameliyat öncesi ve sonrası yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

ameliyattan sonra yaşadıklarımı paylaşıcam canm..hayırlısı ile atlatayımdaaa..:44:

ayyyy sabah ameliyat olucamm..heyecan başladıı bende..umarım kolay atlatırımm..dua edin bana arkadaşlarr..görüşmek dileğiyle..iyi gecelerr:80:

mavi_eren sanırım ameliyatına saatler kaldı inşallah hayırlısıyla atlatır ve aramıza çok memnun bir şekilde dönersin
ağrıların olursada sürekli geççiceğini düşün evet ilk saatler zor geçebilir ama inan sadece 3-4 gün sonra sende aynalara doyamıcaksın
seni burda bekliyor olucaz allahım yardımcın olsun cnm :96:

evet cnm saatler kaldı..inşlh hayırlısı ile atlatıcam..oğlumun doğumunda da uyuyamamıştım .şimdide heyecanlıyım hiç uykum yokk.birazda korkuyorum....çookk teşekkler cnm

merhaba suanda ameliyattasın sanırım allah yardımcın olsun. iyi haberlerini bekliyorum. nedense suan ameliyatta oldugunu düşününce ben heyecanlandım:18:

mavi_eren ameliyat saatini bilmiyorum ama sabah erken girdiysen şuanda çıkmış olmalısın eğer hala ameliyattaysan umarım çok iyi geçiyordur burda seni bekliyoruz inşallah ağrısız atlatanlardan olursun

ameliyatımı oldum sabah...evime geldimmm...hepinize ayrı ayrı teşekkürr ediyorumm arkadaşlar..iyiki varsınızzzz...öpyorummmm....ayrıntıları yeni konu açıcam..oraya yazarımmmmm:79:

ameliyatımı oldum sabah...evime geldimmm...hepinize ayrı ayrı teşekkürr ediyorumm arkadaşlar..iyiki varsınızzzz...öpyorummmm....ayrıntıları yeni konu açıcam..oraya yazarımmmmm:79:

hg mavi_eren yazabildiğine göre iyisin demek geçmiş olsun inşallah iğleşme sürecinde çok güzel geçer gelişmeleri bekliyoruz

cok gecmiş olsun sanırım iyisin umarım bundan sonra dahada mutlu olursun ayrıntıları bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…