ne güzel memnun olmana sevindim...inşlhh bende senin gibi memnun olurum...biraz bahsedermisin cnm ..kaç cc takıldı sana..ameliyat sonrası neler yaşadınn.ne kadar ücret ödedin..mesut bey sabah olup akşama eve dönersin diyor...diğer dr lar bi gece hastanede kalıcaksın diyorlar.birde mentor un sertlik dereceleri varmış bunuda yeni duydumm..bilgi verirsen sevinirim cnm...teşekkürler
bende sabah 10 gibi ameliyata alındım.kaçta çıktım bilmiyorum.akşam 7 gibi de eve geldim.ya bilemiyorum ama ben çok normal atlattım.ameliyattan uyandığımda tv açıktı,annemle tv izledim.uyur uyanık geçiyo zaten ilk gün.eve geldiğimde de oturur vaziyette salona kuruldum.kucağımda laptop,elimde kumandayla keyif yaptım.benim için cok sıradan bişeydi.yani öyle ki,regl zamanlarımda daha cok ağrım oluyor :) ameliyat sivrisinek ısırığı gibi geldi bana.
Ayrıca çok sağlam ağrı kesiciler veriyo doktor.Çok ağrın olursa fazladan bitane daha iç demisti bana mesut bey.öyle yapıyordum.3.cü gün odamı topladım,7.ci gün de arkadaşlarla gezip tozdum.sonra normal yaşantım devam etmeye başladı.ama tabiki de zorlukları oldu.aşırı sırt ağrısı gibi.
Sırt ağrısı çekeceksin.masajla biraz azalıyor.sırt ağrısı ve gerginlik dışında çok da abartılacak bi durum yok.