İlköğretim Yorum ve Soruları Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var acill !!

aysagulela

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
70
48
Sevgili arkadaslarim tecrubelerinize ve onerilerinize cok ihtiyacim var özellikle öğretmen olanlariniz varsa aranızda. Sorun su ki bu sene 1.sinifa baslicak bir kizim var .kizimi butun veliler gibi iyi bir okula ve ogretmene kaydettirmek istiyorum ozel okul düşünmuyorum .bende ingilizce ogretmeniyimm kizimi kendi okuluma mi gotursem yoksa baska bi okulami versem cok kararsizim.kizim cekingen ozguveni yuksek olmayan bi cocuk anasinifina bile zor alıştı 3 yil gitmesine ragmen.sonucta ilkokul anaokulu gibi olmayacak.baska okulda zorlanir gibi geliyo.ama soylede bi durum var kendi okulumda 2 sinif ogrt arkadas var kucuk bi okul cok cok istedigim gibi degil başarıları. .

1. sınıfta önemli olan öğretmen eğer okulunuzdaki öğretmen iyiyse oraya alın ben çocuğumla aynı okuldaydım öğretmenimiz çok iyiydi birebir eksiklerini benimle paylaşırdı bu açıdan çok rahattı.Ama öğretmen iyi değilse vermeyin iyi bi öğretmen bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…