• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz!!!

koalaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
284
4
96
Antalya
ben geçen sene 3.sınıf dikey geçişten açıköğretimi bıraktım.yani kayıt yenilemedim yani para yatırmadım sadece.
kaydım silinmişmidir.yeniden bu sene kayıt yenileyecem 3 dersim kalmıştı 6 derse çıkarmı o.bilginiz varmı??

ben geçen sene 3.sınıf dikey geçişten açıköğretimi bıraktım.yani kayıt yenilemedim yani para yatırmadım sadece.
kaydım silinmişmidir.yeniden bu sene kayıt yenileyecem 3 dersim kalmıştı 6 derse çıkarmı o.bilginiz varmı??

arkadaşım ben de açıköğretimde okuyorum geçen sene kaydımı dondurmak istedim aöf bürosunu aradım , bürodaki kişi; dondurmak için sadece kayıt yenilemeyin yani para yatırmayın o otomatik olarak donuyor dedi, ama arka arkaya iki sene kayıt yenilemezsen kaydın o zaman siliniyomuş,

yani öğrenci kimliğimde 2008-2009 öğretim yılı en son kayıt bu
geçen sene yaptırmadım 1 yıl olmuş oluyo dimi
kafam karıştı yaaa bilmiyorumkismile

yani öğrenci kimliğimde 2008-2009 öğretim yılı en son kayıt bu
geçen sene yaptırmadım 1 yıl olmuş oluyo dimi
kafam karıştı yaaa bilmiyorumkismile

evet canım bir yıl olmuş bu aralıkta kayıt yenilemelisin ama yinede net bilgi almak için bağlı bulunduğun aof bürosuna git yada telefon et.ben yinede seni yanlış bilgilendirmiş olmayayım

Back