Arkadaslar yardımcı olur musunuz

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
34
Saglik ocaginin verdigi dogum kontrol hapina baslamistim 2. Kutu bitmek uzere
Ve asiri derece mide bulantisi yasiyorum bunu ilac yapmis olabilir mi acaba

Olabilir de olmayabilirde.bunu kesin olarak doktora gidince ogrenirsin.
Konuyu da yalnış yere actın zannedersem

İlk kutuya adetin in kaçıncı günü başladın? Ve hapa ilk başladığından beri adet oldun mu ne zaman?

Tansiyonuna baktın mı hiç? Östrojen damarlarda daralma yapabilir. Başka şikayetin var mı? Ağrı? Yanma? Baş dönmesi? Sık sık geğirme?

Tansiyonuna baktın mı hiç? Östrojen damarlarda daralma yapabilir. Başka şikayetin var mı? Ağrı? Yanma? Baş dönmesi? Sık sık geğirme?
Sık sık gegirme var bugun bas donmesi basladi midem devamli yaniyomus gibi oluyor kac gundur rengim soluk

Sanırım hap ya da başka bir şey midene dokundu. Gastrit gibi duruyor. Aile hekiminle görüş. Bıraktırabilir de mide ilacı verebilir de..

Önemli değil. Hapları boş mideye içiyorsanız da yapabilir. Yemekten sonra 2 saatten fazla zaman geçmeden için.

Önemli değil. Hapları boş mideye içiyorsanız da yapabilir. Yemekten sonra 2 saatten fazla zaman geçmeden için.
Yemeklerden sonra iciyorum birde unuttum ilactan sonra bacaklarimda kucuk kucuk morluklar olusmaya basladi

Hemen yarın aile hekimine git. Dolaşım bozukluğu olabilir bacaklarında. Hapa bağlı mı bilemem ama önemli.

Hemen yarın aile hekimine git. Dolaşım bozukluğu olabilir bacaklarında. Hapa bağlı mı bilemem ama önemli.
Haptan once yoktu ilk bu morluklar basladi sonra bulantim git gide artti simdi ekmek yerken bile midem bulaniyor yardimci oldugunuz icin cok gesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…