Nerdeyse 1 haftadir var daha once cok az di 2-3 gundur arttiMide bulantın ne kadardır var?
7. Gunde basladimİlk kutu bitiminden kaç gün sonra 2. Kutuya başladın?
Adetin ilk gunu basladim bi kere oldum ilac bittiginde oldum diye hatirliyorumİlk kutuya adetin in kaçıncı günü başladın? Ve hapa ilk başladığından beri adet oldun mu ne zaman?
Hayir icmiyorumKullanım hatan yok. Arada unuttuğun olmadıysa %99korur. Sigara içiyor musun?
Sık sık gegirme var bugun bas donmesi basladi midem devamli yaniyomus gibi oluyor kac gundur rengim solukTansiyonuna baktın mı hiç? Östrojen damarlarda daralma yapabilir. Başka şikayetin var mı? Ağrı? Yanma? Baş dönmesi? Sık sık geğirme?
Tansiyonum normal ama sanki oturmaya bile halim yokTansiyonuna baktın mı hiç? Östrojen damarlarda daralma yapabilir. Başka şikayetin var mı? Ağrı? Yanma? Baş dönmesi? Sık sık geğirme?
Tesekkur ederimSanırım hap ya da başka bir şey midene dokundu. Gastrit gibi duruyor. Aile hekiminle görüş. Bıraktırabilir de mide ilacı verebilir de..
Yemeklerden sonra iciyorum birde unuttum ilactan sonra bacaklarimda kucuk kucuk morluklar olusmaya basladiÖnemli değil. Hapları boş mideye içiyorsanız da yapabilir. Yemekten sonra 2 saatten fazla zaman geçmeden için.
Haptan once yoktu ilk bu morluklar basladi sonra bulantim git gide artti simdi ekmek yerken bile midem bulaniyor yardimci oldugunuz icin cok gesekkur ederimHemen yarın aile hekimine git. Dolaşım bozukluğu olabilir bacaklarında. Hapa bağlı mı bilemem ama önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?