• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar yardımcı olur musunuz

valentinus88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
126
4
48
ceyiz alısverişinde neler alınır
(kayınvalidem battaniye,nevresim takımı,6lı saten gecelik seti,iç çamasırı,uyku seti yerine yatak örtüsü aldırdım)
bunların haricinde alıncak birsey var mıdır? kıyafet .. fln neler alınır?size neler aldılar fotograflarını cekip de atabilirsiniz en azından fikir olur bana.

Nisanda kv bana uyku seti , 6 li gecelik sabahlik seti, cift kisilik yorgan, dantelli nevresim takimi , dantelli pike takimi, 22 $er havlu , patik, lif, yemeni, iki takim ( etek gomlek esarp canta ayakkabi) kiyafet , 3 lu sandik seti, bornoz takimi, secadeler, ic camasirlari, terlikler, makyaj ve banyo setleri aldi. Aklima gelmeyen seyler de var..

Nisanda kv bana uyku seti , 6 li gecelik sabahlik seti, cift kisilik yorgan, dantelli nevresim takimi , dantelli pike takimi, 22 $er havlu , patik, lif, yemeni, iki takim ( etek gomlek esarp canta ayakkabi) kiyafet , 3 lu sandik seti, bornoz takimi, secadeler, ic camasirlari, terlikler, makyaj ve banyo setleri aldi. Aklima gelmeyen seyler de var..

bende uyku seti yerine yatak örtüsü takımı aldırdım yorgan kendisi diktirmiş nevresim takımı bi tane hazır bir tane de yatak örtüsü el işi kendi diktirdi modelini fln bana sectirmişdi pike takımı bornoz takımım var dedim battaniye aldırdım iç çamasırı 6lı saten terlik seccade havludur patiktir onlar zaten dikilmiş bi makyajlar kaldı kıyafetle hazır alıncak o zaman bu 3lü sandık seti dedigini anlamadım

bana da 6lı saten gecelik seti, elbise, ayakkabı, çanta, iç çamaşırı takımı 5 adet, havlu 5 adet, 5 adet örtü, 5 adet yemeni, bohça takımı 6lı ,tespih, 2li sandık, parfüm makyaj takımı, pijama takımı aklıma gelmeyen şeyler de var ama yatak örtüsü nevresim takımı vs bunlar düğünde alınacak.

bende uyku seti yerine yatak örtüsü takımı aldırdım yorgan kendisi diktirmiş nevresim takımı bi tane hazır bir tane de yatak örtüsü el işi kendi diktirdi modelini fln bana sectirmişdi pike takımı bornoz takımım var dedim battaniye aldırdım iç çamasırı 6lı saten terlik seccade havludur patiktir onlar zaten dikilmiş bi makyajlar kaldı kıyafetle hazır alıncak o zaman bu 3lü sandık seti dedigini anlamadım

çeyiz sandıkları var ya 3 lü bizde onu erkek tarafı alıyor.

Back
X