Nerdeyse 1 ay gecikme var canım bu kadar geç öğrenilir mi acaba bilemedim kan testi yaptın kaç çıkmıştı?Kızlar 14 Ekim'de adet olmam gerekiyordu olmadım testler negatif çıktı 31 Ekim'de doktor tarlusal verdi içtim bitti 5 gün geçti gelen giden yok kasık ağrım var ve göğüs hassasiyeti şuan 26 gün regl gecikme oldu geç döllenme fln olabilirmi hamileliğini geç ögrenen varmı cevap verirseniz sevinirim
0.100 çıkmıştı cnmNerdeyse 1 ay gecikme var canım bu kadar geç öğrenilir mi acaba bilemedim kan testi yaptın kaç çıkmıştı?
Tekrardan doktora git doktor ne diyor?0.100 çıkmıştı cnm
Doktor tertemiz rahimin diyor ne diyecekTekrardan doktora git doktor ne diyor?
Aman doktorlar da Bi tuhaf regl olamıyon Bi araştır bak yani hiçDoktor tertemiz rahimin diyor ne diyecek
Aynn ya sormaAman doktorlar da Bi tuhaf regl olamıyon Bi araştır bak yani hiç
O ay kullandıgın bi ilaçtan olabilir miKızlar 14 Ekim'de adet olmam gerekiyordu olmadım testler negatif çıktı 31 Ekim'de doktor tarlusal verdi içtim bitti 5 gün geçti gelen giden yok kasık ağrım var ve göğüs hassasiyeti şuan 26 gün regl gecikme oldu geç döllenme fln olabilirmi hamileliğini geç ögrenen varmı cevap verirseniz sevinirim
Yok cnm bişey kullanmadım 1 ay gecikmeden sonra oldum bittiO ay kullandıgın bi ilaçtan olabilir mi
Sana birşey soyluyecegim ama çok umutlanma umitsizde olma dün bir ebeyi dinliyordum 2 ve 2.30 çıkan değerleri gözlemleyin diyor hamilelik suphesi taşır diyor şimdi stres yapma bitkilerden uzak dur folik asit kullanmaya baslayabilirsin eğer bebiş varsa daha rahat tutunur bide havuç avokado ye oda tutunmaya yardımcı oluyormuş hadi inşallah hamissindirhanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim
Birde 1 hafta önce pembelik geldi dedin buda hamilelikle bağdasiyor geç dôllenme felanda olabilir adetin 1 hafta geçsin kesinleşirhanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim
Merhaba şu an bende sizin yaşadıgınız aynı durumu yaşıyorum sonradan adet oldun mu veya gebelik oluştu mu bilgilendirir misin beniKızlar 14 Ekim'de adet olmam gerekiyordu olmadım testler negatif çıktı 31 Ekim'de doktor tarlusal verdi içtim bitti 5 gün geçti gelen giden yok kasık ağrım var ve göğüs hassasiyeti şuan 26 gün regl gecikme oldu geç döllenme fln olabilirmi hamileliğini geç ögrenen varmı cevap verirseniz sevinirim
Kuzum adet oldum bitti ama bu da bkczMerhaba şu an bende sizin yaşadıgınız aynı durumu yaşıyorum sonradan adet oldun mu veya gebelik oluştu mu bilgilendirir misin beni
Kan testi sonucu ne çıktıKızlar 14 Ekim'de adet olmam gerekiyordu olmadım testler negatif çıktı 31 Ekim'de doktor tarlusal verdi içtim bitti 5 gün geçti gelen giden yok kasık ağrım var ve göğüs hassasiyeti şuan 26 gün regl gecikme oldu geç döllenme fln olabilirmi hamileliğini geç ögrenen varmı cevap verirseniz sevinirim
Kuzum adet oldum bitti ama bu da bkcz
Cnm adet oldum maalesef bklm bu ay ne olckKan testi sonucu ne çıktı
Üzüldüm gerçekten stres en büyük etkenCnm adet oldum maalesef bklm bu ay ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?