Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Merhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektirmek istiyorum fakat hormon tahlilleri nede baktirmak istiyorum .malum bu korona olayından dolayı hastenelere gidemiyordum aslında kapalı hasta kabul edilmiyor diye biliyorum .aceba üniversite hastaneleri fakülte hastaneleri kadın doğum bölümleri hasta kabul ediyormu bilginiz varmı?

1 hazirandan itibaren normale dönüyor diye biliyorum canım ama nerede yaşadığınız da önemli

Asıl üniversite hastanelerine gitme her yer açık ben gebelik takibim için sürekli gidiyorum hastaneye bişe olmaz maskeni eldivenini tak git

Asıl üniversite hastanelerine gitme her yer açık ben gebelik takibim için sürekli gidiyorum hastaneye bişe olmaz maskeni eldivenini tak git
Haklısın da canım Diyarbakır da o kadar vaka yok çok az ve üniversite hastaneleri hormon testleri falan açısından daha iyi diye düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrim

Haklısın da canım Diyarbakır da o kadar vaka yok çok az ve üniversite hastaneleri hormon testleri falan açısından daha iyi diye düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrim
Hayır farketmiyor eğer tahlil ücretleri çok tutar diyorsan devlete gitmek için uzun süre bekle çünkü seni muayene etmek isticek sedyeye uzanacaksın kayıttı kan vermeydi gezeceksin hastanede özele gitmek istiyosan şimdi de gidebilirsin

Üniversite hastaneleri insanları kadavra gibi kullanıyor gibime geliyor ya ama inşallah sizin gideceğiz yer iyidir

Evet maddi durumum da yok canim eşim korona yüzünden iş yapamıyor yani müşteri yok elimiz sıkışık ondan üniversite hastanesi dedim

Açıkçası özelde rahîm filmi ve tahliller için ne kadar isteyeceklerini de bilmiyorum çok pahalı olur diye düşünüyorum

Benim gideceğim yer canım Diyarbakır da herkes orayı tercih ediyor baya iyi
İnşallah canım hormon için adetin 2-3 günü gidiyorsun. Rahim filmi de o kadar acılı bir şey değil boşuna anestezi alma bence canım . Tabi sen daha iyisini bilirsin ama yardımcı olmak istedim maalesef öyle kadın hastalıklarında deneyimlemediğimiz bir şey kalmadı

Allah yardımcımiz olsun canım ben daha önce rahim filmi cektirdim rahim yapışıklık vardı açıldı ilaçla o ay hamile kaldım düşük yaptım ama düşükten sonra tekrarladı heralde yapışıklık ondan cekmek istiyorum aslında bide neden olmuyor tahlil istiyorum

Bende rahim filmi çektirdim keske öyle yapışıklık olsaydı da şimdi belki açıldığı için olurdu ama yok hala bir kez kimyasal gebelik oldu o da kimyasal bile değil belki 5.48 di akşamında hasta oldum

Bende rahim filmi çektirdim keske öyle yapışıklık olsaydı da şimdi belki açıldığı için olurdu ama yok hala bir kez kimyasal gebelik oldu o da kimyasal bile değil belki 5.48 di akşamında hasta oldum
Üzülme canım ya Allah büyüktür sen rahim filmi cektin ne dediler yaşın kaç

Yaşım 24 hiç sorun yoktu bende pcos var canım ondan olmuyor yumurta tembelliği felan ama her gittiğim doktor farklı bir şey söylüyor
Tamam canım bendede yumurta tembelligi var bide stres yaşımda 23 film çektiğim ay oldu ama düştü umudunu kaybetme kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…