- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
- Konu Sahibi Hayalim2121
-
1 hazirandan itibaren normale dönüyor diye biliyorum canım ama nerede yaşadığınız da önemliMerhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektirmek istiyorum fakat hormon tahlilleri nede baktirmak istiyorum .malum bu korona olayından dolayı hastenelere gidemiyordum aslında kapalı hasta kabul edilmiyor diye biliyorum .aceba üniversite hastaneleri fakülte hastaneleri kadın doğum bölümleri hasta kabul ediyormu bilginiz varmı?
Diyarbakır da canım1 hazirandan itibaren normale dönüyor diye biliyorum canım ama nerede yaşadığınız da önemli
Haklısın da canım Diyarbakır da o kadar vaka yok çok az ve üniversite hastaneleri hormon testleri falan açısından daha iyi diye düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrimAsıl üniversite hastanelerine gitme her yer açık ben gebelik takibim için sürekli gidiyorum hastaneye bişe olmaz maskeni eldivenini tak git
Canım kısıtlamalar dahil bir şehir miydi şuan unuttum ama 1 haziranda açılıyor çoğu yer hastanelerde kabul eder merak etmeDiyarbakır da canım
Diyarbakır da canım
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım kısıtlamalar dahil bir şehir miydi şuan unuttum ama 1 haziranda açılıyor çoğu yer hastanelerde kabul eder merak etme
türkiye geneli hayat normale dönüyor
bence önümüzdeki haftadan itibaren gidebilirsin
hormal tahlili için adetin 2 yada3, günü gitmen gerekli ,
[/QUOTE adetime 4 gün var inşallah o zaman adetten sonra gideyim bilmiyordum teşekkür ederim
Hayır farketmiyor eğer tahlil ücretleri çok tutar diyorsan devlete gitmek için uzun süre bekle çünkü seni muayene etmek isticek sedyeye uzanacaksın kayıttı kan vermeydi gezeceksin hastanede özele gitmek istiyosan şimdi de gidebilirsinHaklısın da canım Diyarbakır da o kadar vaka yok çok az ve üniversite hastaneleri hormon testleri falan açısından daha iyi diye düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrim
Üniversite hastaneleri insanları kadavra gibi kullanıyor gibime geliyor ya ama inşallah sizin gideceğiz yer iyidirHaklısın da canım Diyarbakır da o kadar vaka yok çok az ve üniversite hastaneleri hormon testleri falan açısından daha iyi diye düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrim
Evet maddi durumum da yok canim eşim korona yüzünden iş yapamıyor yani müşteri yok elimiz sıkışık ondan üniversite hastanesi dedimHayır farketmiyor eğer tahlil ücretleri çok tutar diyorsan devlete gitmek için uzun süre bekle çünkü seni muayene etmek isticek sedyeye uzanacaksın kayıttı kan vermeydi gezeceksin hastanede özele gitmek istiyosan şimdi de gidebilirsin
Açıkçası özelde rahîm filmi ve tahliller için ne kadar isteyeceklerini de bilmiyorum çok pahalı olur diye düşünüyorumHayır farketmiyor eğer tahlil ücretleri çok tutar diyorsan devlete gitmek için uzun süre bekle çünkü seni muayene etmek isticek sedyeye uzanacaksın kayıttı kan vermeydi gezeceksin hastanede özele gitmek istiyosan şimdi de gidebilirsin
Benim gideceğim yer canım Diyarbakır da herkes orayı tercih ediyor baya iyiÜniversite hastaneleri insanları kadavra gibi kullanıyor gibime geliyor ya ama inşallah sizin gideceğiz yer iyidir
İnşallah canım hormon için adetin 2-3 günü gidiyorsun. Rahim filmi de o kadar acılı bir şey değil boşuna anestezi alma bence canım . Tabi sen daha iyisini bilirsin ama yardımcı olmak istedimBenim gideceğim yer canım Diyarbakır da herkes orayı tercih ediyor baya iyi
Allah yardımcımiz olsun canım ben daha önce rahim filmi cektirdim rahim yapışıklık vardı açıldı ilaçla o ay hamile kaldım düşük yaptımİnşallah canım hormon için adetin 2-3 günü gidiyorsun. Rahim filmi de o kadar acılı bir şey değil boşuna anestezi alma bence canım . Tabi sen daha iyisini bilirsin ama yardımcı olmak istedimmaalesef öyle kadın hastalıklarında deneyimlemediğimiz bir şey kalmadı
Bende rahim filmi çektirdim keske öyle yapışıklık olsaydı da şimdi belki açıldığı için olurdu ama yok hala bir kez kimyasal gebelik oldu o da kimyasal bile değil belki 5.48 di akşamında hasta oldumAllah yardımcımiz olsun canım ben daha önce rahim filmi cektirdim rahim yapışıklık vardı açıldı ilaçla o ay hamile kaldım düşük yaptımama düşükten sonra tekrarladı heralde yapışıklık ondan cekmek istiyorum aslında bide neden olmuyor tahlil istiyorum
Üzülme canım ya Allah büyüktür sen rahim filmi cektin ne dediler yaşın kaçBende rahim filmi çektirdim keske öyle yapışıklık olsaydı da şimdi belki açıldığı için olurdu ama yok hala bir kez kimyasal gebelik oldu o da kimyasal bile değil belki 5.48 di akşamında hasta oldum
Yaşım 24 hiç sorun yoktu bende pcos var canım ondan olmuyor yumurta tembelliği felan ama her gittiğim doktor farklı bir şey söylüyorÜzülme canım ya Allah büyüktür sen rahim filmi cektin ne dediler yaşın kaç
Tamam canım bendede yumurta tembelligi var bide stres yaşımda 23 film çektiğim ay oldu ama düştü umudunu kaybetme kaç yıllık evlisinYaşım 24 hiç sorun yoktu bende pcos var canım ondan olmuyor yumurta tembelliği felan ama her gittiğim doktor farklı bir şey söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?