• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

xoxzlemmm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
37
0
86
İstanbul
Merhabalar. Benim bi sorunum var işin içinden nasıl çıkacağımı bilemedim, yumurtalıklarımı ve belimi üşütmemle ilgili.Malum havalar sıcak içime sürekli fanila giyip çıkamıyorum, işyerimde de durmadan klimalar çalışıyor bir türlü kapattıramıyorum ve bu yüzden çok üşütüyorum sanırım. Geçen hafta yumurtalıklarımda iltihaplanma çıktı. ilaçla iyileştim ama doktor kendime çok dikkat etmemi söyledi. Bu iltihaplanma böyle bir kaç kere daha olursa ileride hamile kalman çok zorlaşır , ayrıca kullanacağın ilaçlar da kanser hücreleri oluşturmaya başlar dedi canım çok sıkıldı. yumurtalıklarımı üşütmemem için madem çalıştığın ortam çok soğuk o zaman korse takacaksın dedi. Ama nasıl bir korse kullanabilirim bilmiyorum biraz araştırdım ama bütün korseler zayıflamakla ilgili,yardımcı olursanız sevinirim :((

canım öncelikle geçmiş olsun; benimde aynı sorunum vardı çalışırken. klimayı açarlar üstelikte çok soğukta çalıştırırlardı donardım resmen. sonra da hep hasta olurdum. korse konusunda bir fikrim yok; çok çeşitleri var belki belini saran ince yapıda birşey bulabilirsin; ama tulumu öneririm. alttan çıtçıtlı olduğu için kullanımıda çok rahat. belini üşütmezsin ben çok kullanıyorum. yaz için olanları da var. aman dikkat et gelecek için bu kadar önemli madem kendine dikkat et.

Sorun klimayı kapattıramayışım zaten. Olduğum yerde hep erkekler var bir kadın var o da 60 yaşında ve hiç çocuğu olmamış. Onun hayatı bitmiş zaten ama ben daha küçüğüm. Ama işte bizim duyarsız insanlarımız.. erkekler anlamıyor ama kadınlar?? bilmiyorum ya çok sinirlerim bozuk :((

Sorun klimayı kapattıramayışım zaten. Olduğum yerde hep erkekler var bir kadın var o da 60 yaşında ve hiç çocuğu olmamış. Onun hayatı bitmiş zaten ama ben daha küçüğüm. Ama işte bizim duyarsız insanlarımız.. erkekler anlamıyor ama kadınlar?? bilmiyorum ya çok sinirlerim bozuk :((

Anladığım kadarıyla siz de çok duyarlı değilsiniz. 60 yaşında bir insana hayatı bitmiş ne demek.

Back