Adet günün geçtiği gün sonrasıKanda gebelik en erken ne zaman cikar
Adetten 4 gün önce yaptım bu gün çıkmadı ama olma ihtimali vardırdimiAdet günün geçtiği gün sonrası
Öncesinde çıkmaz cnm. Son adetin den 1 ay geçmesi gerek.. Ayrıca bunun geç döllenme olayıda var. Biraz sabır. Hakkında hayırlısı olsun inşlh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla. 4 gün sonra adet olabilirsin yada bu ay geçte olabilirsin o ihtimalde var. Bu durumda strese sokma kendini.
Adetten 4 gün önce yaptım bu gün çıkmadı ama olma ihtimali vardırdimi
Çok haklısın canım iki aydır istiyoruz bakalım inşallah hamileyimdir...Öncesinde çıkmaz cnm. Son adetin den 1 ay geçmesi gerek.. Ayrıca bunun geç döllenme olayıda var. Biraz sabır. Hakkında hayırlısı olsun inşlh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla. 4 gün sonra adet olabilirsin yada bu ay geçte olabilirsin o ihtimalde var. Bu durumda strese sokma kendini.
İki ay için hiç strese sokma cnm kendini sakın. Yıllardır uğraşan nasip olmayan var. Ayrıca 1 yıla kadar bekle gereksiz strese sokma derim kendini. Çünkü 1 yıla kadar olmamasını normal kabul ediyor doktorlar. Rahim kendini ilk hazırlarmış hamileliği. Ve folik asit kullanman iyi olur. Ya nasipÇok haklısın canım iki aydır istiyoruz bakalım inşallah hamileyimdir...
Kullanıyorum canım ama korkuyorum olmayacak diyeİki ay için hiç strese sokma cnm kendini sakın. Yıllardır uğraşan nasip olmayan var. Ayrıca 1 yıla kadar bekle gereksiz strese sokma derim kendini. Çünkü 1 yıla kadar olmamasını normal kabul ediyor doktorlar. Rahim kendini ilk hazırlarmış hamileliği. Ve folik asit kullanman iyi olur. Ya nasip
Bence çok erken telaşa girmişsin. Bu durum seni yorar strese sokar. Biraz rahat ol, dua et dert etmeKullanıyorum canım ama korkuyorum olmayacak diyebu yüzden her adetim de çok üzülüyorum
Ay inşallah canım sakin olmaya çalışıyorumBence çok erken telaşa girmişsin. Bu durum seni yorar strese sokar. Biraz rahat ol, dua et dert etme
Kaç yaşındasın sağlık sorunun mu var ki korkuyorsun? Mutemelen böyle korktuğundan olmuyordur zaten...Kullanıyorum canım ama korkuyorum olmayacak diyebu yüzden her adetim de çok üzülüyorum
Hayır sağlık sorunum yok çok şükür ama çok istediğim için olmaz diye korkuyorum 19 yaşındayımKaç yaşındasın sağlık sorunun mu var ki korkuyorsun? Mutemelen böyle korktuğundan olmuyordur zaten...
Benim tahmini adet günüm bu hafta sonuydu salı kan verdim negatifti bugün test yaptım silik çıktı varsa eğer demek ki çıkmayabiliyormus
Adetten 4 gün önce yaptım bu gün çıkmadı ama olma ihtimali vardırdimi
4.5 yaşında bir oğlum var rabbim uzun sağlıklı ömür versin inşlh. Ama 2. İstedik bir yıl içinde 2 düşük yaşadım. Bende onun üzüntüsünü yaşıyorum işteAy inşallah canım sakin olmaya çalışıyorumsenin bebişin var mı
eger gec dollunmen yoksa reglinden 4 - 5 gun once cikar canim.benim 2 gun oncesi 158 cikmisti gec dollenme yoktu 28 gunde oluyorumKanda gebelik en erken ne zaman cikar
Bende o aralıkta 4 gün önce yaptım işte ama çıkmadıBenim tahmini adet günüm bu hafta sonuydu salı kan verdim negatifti bugün test yaptım silik çıktı varsa eğer demek ki çıkmayabiliyormus
Işte dr.um catlatma donemimi takip etti catladiktan 4 sonra kan tahlili yaptık ama nette baktım 15 gün içinde yerlesme olur diyordueger gec dollunmen yoksa reglinden 4 - 5 gun once cikar canim.benim 2 gun oncesi 158 cikmisti gec dollenme yoktu 28 gunde oluyorum
Allah bağışlasın canım darısı benim başıma insallah4.5 yaşında bir oğlum var rabbim uzun sağlıklı ömür versin inşlh. Ama 2. İstedik bir yıl içinde 2 düşük yaşadım. Bende onun üzüntüsünü yaşıyorum işte
Ay inşallah canım..Kanda gebelim en erken adeten 1 hafta once cikiyor canim 2 ay icin strese hicc girme ben 4. Ayda hamile kaldim icini ferah tut
malesef canim dusuk yaptim ben 3 ay oldu. aralik ocak gibi tekrar denemeyi dusunuyorum hayirlisi artikAllah bağışlasın canım darısı benim başıma insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?