- 21 Ocak 2014
- 593
- 245
- 133
Amin canım. Yaşın 19 çok genç olur illaki. Ama dediğim gibi 1 yıl bekle ve boşa evham yapma cnm. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versinAllah bağışlasın canım darısı benim başıma insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. Yaşın 19 çok genç olur illaki. Ama dediğim gibi 1 yıl bekle ve boşa evham yapma cnm. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versinAllah bağışlasın canım darısı benim başıma insallah
Bekle canm biraz daha vardır İnsAllah bazen gecikme olunca anca çıkıyor kanda bileBende o aralıkta 4 gün önce yaptım işte ama çıkmadı
Ben de çok istiyorum 39 yaşındayım :) Sağlık sorunlarım var.Hayır sağlık sorunum yok çok şükür ama çok istediğim için olmaz diye korkuyorum 19 yaşındayım
Haklisin da işte ne biliyimAmin canım. Yaşın 19 çok genç olur illaki. Ama dediğim gibi 1 yıl bekle ve boşa evham yapma cnm. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin![]()
Inşallah öyledir canım yaBekle canm biraz daha vardır İnsAllah bazen gecikme olunca anca çıkıyor kanda bile
Allah yardımcın olsun inşallah olur isteyen herkeze versin rabbim en kısa zamanda..Ben de çok istiyorum 39 yaşındayım :) Sağlık sorunlarım var.
Allah dery vermesin :)))
Ne demek istediğimi anladın değil mi? Kafaya takma, git hayatını yaşa bunu dert edecek yaş ve zaman değil. Olur bebeğin birkaç aya kadar.Allah yardımcın olsun inşallah olur isteyen herkeze versin rabbim en kısa zamanda..
Evet anladım teşekkür ederim önderin için inşallah öyle yapacağımNe demek istediğimi anladın değil mi? Kafaya takma, git hayatını yaşa bunu dert edecek yaş ve zaman değil. Olur bebeğin birkaç aya kadar.
![]()
![]()
Insallah canim hic takma hemde 3.5 cm cikolata kistine ragmen 4. Ayda hamile kaldim rahat ol bol bol dua et meryem suresini okuAy inşallah canım..
Kan testı yaptıgınızda deger kacdı merak ettımBekle canm biraz daha vardır İnsAllah bazen gecikme olunca anca çıkıyor kanda bile
Henüz kan vermedim canım pazartesi vericem yarın idrar testini tekrarliycmKan testı yaptıgınızda deger kacdı merak ettım
Ne kadar ve ne zaman okumam gerekiyor canimInsallah canim hic takma hemde 3.5 cm cikolata kistine ragmen 4. Ayda hamile kaldim rahat ol bol bol dua et meryem suresini oku
İnsallah guzel haberler alırsınız sagsaglım kucagınıza alırsınız yavrunuzuHenüz kan vermedim canım pazartesi vericem yarın idrar testini tekrarliycm
İnsAllah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insAllah içinde bana daİnsallah guzel haberler alırsınız sagsaglım kucagınıza alırsınız yavrunuzu![]()
Ben belli bir sayida okumadim acikcasi toplasan ay icinde 4 5 kez anca okumusumdur ama gunde 720 adet el halik zikrini cektim ve 70bin kelimeyi tevid tamamlardim kelimeyi tevidi hamile kalmaya niyet basladim tamamladiktan 4 gun sonra hamile olsudumu ogrendimNe kadar ve ne zaman okumam gerekiyor canim
Amin insallah canimİnsAllah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insAllah içinde bana da
Tamam canım allah razı olsun bende uygulayacağım insallahBen belli bir sayida okumadim acikcasi toplasan ay icinde 4 5 kez anca okumusumdur ama gunde 720 adet el halik zikrini cektim ve 70bin kelimeyi tevid tamamlardim kelimeyi tevidi hamile kalmaya niyet basladim tamamladiktan 4 gun sonra hamile olsudumu ogrendim
Cumlemizden insallah canim dualara inanarak icten dua et sayi cokta onemli degil unutmaTamam canım allah razı olsun bende uygulayacağım insallah
Tamam inşallahCumlemizden insallah canim dualara inanarak icten dua et sayi cokta onemli degil unutma