Arkadaşlar yardım yumurta toplamadan sonra karın şişliğinden patlıcam normal mi?????

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
pazartesi yumurta toplama oldu
sonuçta yarın için transfer gunu verdiler fakat ben patlamak üzereyim
karın bölgemde çok şiddetli agrı var
verdikleri ilaçları kullanıyorum yalnız bana vajina tablet verdiler
gunde 3 defa 2 şer tablet kullanıyorum
antibiyotik
rahim kalınlaştırıcı bant
toplamadan sonraki gunden beri rahat derin nefes alamıyacak kadar agrı var ve çok şişim
bir terslik mi var
su içiyorum ama idrara çok az çıkıyorum ve canım çok yanıyor
çok korkuyorum transferi erteler mi
bu agrının nedeni ne olabilir ilaçların rahime etkisi mi yoksa ters giden bişey var mı lütfen yardım edin senağlama

ohss olabilirmiki,öyle birşey varsa yarın söylerler gerekirse dondurup 1 ay ertelerler...benimde aynısı oldu ve ertelendi....o sıkıntıyı çok iyi anlarım ben ...çok geçmiş olsun...belkide yarına birşeyin kalmaz...

ama bir dakika ohss se benim bildiğim yumurtaların sayıca çok olup ok olgunlaşması degil miydi
ben mi yanlış biliyorum
şuan çok panik oldum

yaaaaa kimse yok mu yardım edecek
evde internet olmadığı için eşimle internet cafeden girdik
sizden yardım istiyorum lütfen
bir bilen var mı yada bişey öneren
sanki çok karın jimnastiği yapmışımda butun kaslarım agrıyor dokunamıyorum ve çok şişim

denizcim endişelenme ...ama olabilir ,yani ihtimal dahilinde ...ben birkeresinde opudan sonra alışveriş merk.bayağı bi yürümüştüm.tabi narkozun ve ağrı kesicilerin etkisinden dolayı önce birşey anlamadım ama sonra 2 gün acılar çektim.ohss değildim...ama opudan sonra dinlenmeliymişim...belki kendini farketmeden yordun o yüzden böyle oldu...lütfen sakin ol...bence yarın azalacak ağrıların...

canım ohhs olabilirsin diyeceğim ama senden o kadar çok yumurta toplanmamıştı doktorunu arayıp sordun mu?

heeee canım sanırım tam üstune bastın
ben opudan sonra eve 10 da geldim saat 15:00 gibi dışarı çıktım yurudum yurudum havada sıcaktı
sonra eve geldim biraz misafir agırladım çay kahve servisi otur kalk o akşam ani kasılmalarım oldu
ertesi gun işe gittim otur kalk
bugun işe gitmedim ama sokağa çıktım yemek yaptım çok yoruldum
inşallah bundandır

bence kendini yormuşsun ondan...yarın transferin varsa şimdi git duş al ve yat...çok iyi dinlen....ama pozitif ol...hadi hayırlı olsun şimdiden...

sağolun canlarım iyiki varsınız
ok çıkıyorum ben
eşim biraz sinirlendi kafedekilere
hoşçakalın

Canım bende aynısını bir hafta önce yaşadım. 3. tedavim ve daha önce hiç böyle olmamıştı. Sanki içimde koca bir taş var gibi ne sağıma ne soluma dönebiliyordum. Otururken falan kıvranıyordum. Ama 5 yumurtam toplanmıştı yani anlamadım. Transferim falan iptal olmadı o şişlikle bi de üstüne idrara sıkışınca çok acı çektim malesef. Benim bide pazartesi toplandı çarş transfer oldu, vücudum daha toparlanmadan...inşallah senin öle olmaz canım kabız olmamaya çalış, gaz yapmayacak şeyler tüket.
Arkadaşların dediğide doğru olabilir bende hiç yatıp dinlenmemiştim onunda etkisi vardır. Geçmiş olsun canım.

denizcim yeni gordum yazdıklarını ...

insallah hayırlısıyla bugun transferin iyi ve agrisiz gecer bebislerin karninda donersin evine canım ..
sanırım arkadaslar haklı yorgunluktan olabilir transferden sonra 2-3 gun dinlen iyice sakın yorma kendini...
opuyorum kocaman allaha emanet ol insallah guzel gececek transferinde...

denizcim geçmiş olsun doktorunu ara tahlil falan belli oluyo sanırım ihmal etme hemen doktoruna sorr..

benimde 25 yumurtam toplanmıştı.aynen senin gibi oldum.ama toplamadan sonra istirahet etmen lazımdı.hatta benim çok yumurta toplandığı için su toplama ihtimalinden transferim 1 ay ertelendi.ama korkacak bişey yok.içinde kalmasın doktoruna danış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…