Allah Allah hangi cubuklar geldi acabaa ?? Biz biliyomuyuz o cubuklariii :))mutluluk çubuğu dedinde hiç tahmin etmedim bende
aklıma başka başka çubuklar geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah hangi cubuklar geldi acabaa ?? Biz biliyomuyuz o cubuklariii :))mutluluk çubuğu dedinde hiç tahmin etmedim bende
aklıma başka başka çubuklar geldi
Böyle daha güzel, dikkat çektiği için, insanlar farklı birşey düşündüğü için konuyu açıp bakıyorBnce konu basligini hüzün cubugum yap
Şimdi konuyu açarsak herkesten farklı çubuklar çıkarAllah Allah hangi cubuklar geldi acabaa ?? Biz biliyomuyuz o cubuklariii :))
O zaman sizi bu çubuk konusuna müdahil etmeyeyimBenim cubugum yok kız bn daha kzceyimm :))
Yaşam gevrek ve yaşam tahinli susamlı kurabiye. Offf bir zamanlar benim de vazgeçilmezimdi. Ama ben bıraktım. Almadım yemedim unuttum.
Spor çok işe yarıyor bu konuda her gün çık yürü mümkünse bim görmeyeceğin yerlerde.
Ahh ahh bu mesajı yazdım sonra aklıma düştü demin de 4 tane yedim. Diyete başlamıştım bu gün hiç yemediğim şeyleri bile çekti canım.
Benimki açlıktan değilki, pisboğazlılıktan, yemekten kalktığım gibi ilk işim bir tane yemek, gerisi çayın yanında, gerisi kahvenin yanında, gerisi geceye kadar, gerisi gece..O gevreklerden ben de alıyorum ama yemeğe çok varsa açlığımı bastırsın diye en fazla iki tane yerim. Doğal olarak da bitmiyor.
Gerçekten çok tuhaf bir alışkanlık. Onu yemek istediğinde elinin altında bir meyve veya kuruyemiş olsun.
Ve su iç. Su ile tıkamak zorundasın mideni.
Bende antepteyim ama bu çubuğu onların yaptığına değişmem :))Ben de hastayim onlara, orjinalini antepte kahkeciler yapar ohhh yemelere doyulmaz
Eskiden ben de cok yerdim 90 kilo olmustum onlari yiye yiye, simdi 40 yilda bir belki