ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Aaa bak bende cok seviyorum bu gevregi,bide sadece biminki bu kadar lezzetli esim soktan almis duruyor oylece yiyemedik..Cayla super gidiyo..Dun bimden birsyler aldik eve gelince keske yagli gevrek alsaydik demistim esime simdi o aklima geldi,konu da tevafuk oldu :KK45:

Onların tadı çokkk güzell :) Bir ara ben de yiyordum.Yedikçe yiyesim geliyordu.Sonuç...?
Kilo aldım :KK70: Tabi verdim kiloları daha da yemiyorum zaten :KK70:

Yaşam gevrek ve yaşam tahinli susamlı kurabiye. Offf bir zamanlar benim de vazgeçilmezimdi. Ama ben bıraktım. Almadım yemedim unuttum.
Spor çok işe yarıyor bu konuda her gün çık yürü mümkünse bim görmeyeceğin yerlerde.

Ahh ahh bu mesajı yazdım sonra aklıma düştü demin de 4 tane yedim. Diyete başlamıştım bu gün hiç yemediğim şeyleri bile çekti canım. :KK43:

Adı üstünde yağlı gevrek.Offf ne yağ yapar o. Çok fena. birden bırakamazsınız ama yerine galeta falan yiyin.en azından yağı yok.

O gevreklerden ben de alıyorum ama yemeğe çok varsa açlığımı bastırsın diye en fazla iki tane yerim. Doğal olarak da bitmiyor.

Gerçekten çok tuhaf bir alışkanlık. Onu yemek istediğinde elinin altında bir meyve veya kuruyemiş olsun.
Ve su iç. Su ile tıkamak zorundasın mideni.

Ben de hastayim onlara, orjinalini antepte kahkeciler yapar ohhh yemelere doyulmaz :kk77:

Eskiden ben de cok yerdim 90 kilo olmustum onlari yiye yiye, simdi 40 yilda bir belki:KK51:

Markete her girdiğimde almadan sepete atmayı hiç ihmal etmiyorsam, tv izlerken eksikliğini hissediyorsam, eşim "bir şey lazım mı?" dediğinde "....... al" diyorsam
ben de bağımlı mı oluyorum? :KK64:

:KK72::KK72::KK72:

O gevreklerden ben de alıyorum ama yemeğe çok varsa açlığımı bastırsın diye en fazla iki tane yerim. Doğal olarak da bitmiyor.

Gerçekten çok tuhaf bir alışkanlık. Onu yemek istediğinde elinin altında bir meyve veya kuruyemiş olsun.
Ve su iç. Su ile tıkamak zorundasın mideni.
Benimki açlıktan değilki, pisboğazlılıktan, yemekten kalktığım gibi ilk işim bir tane yemek, gerisi çayın yanında, gerisi kahvenin yanında, gerisi geceye kadar, gerisi gece.. :KK43:

Markete her girdiğimde almadan sepete atmayı hiç ihmal etmiyorsam, tv izlerken eksikliğini hissediyorsam, eşim "bir şey lazım mı?" dediğinde "....... al" diyorsam
ben de bağımlı mı oluyorum? :KK64:

:KK72::KK72::KK72:
Eh biraz öyle sayılırsınız, hoşgeldiniz dünyama :KK48:

Ay buna da inanır mısınız bilmem, mutfakta erzak dolabım var, çubuğumu oraya bırakıyorum, yemin ederim bıraktığım bölümün kapağı açıp kapatmaktan geçen ay düştü vidaları, eşim matkapla girişti, zor tamşr etti :-)

Resmen viral reklam gibi,
gidip. cubuk alasim geldi.
hatta susamli mutluluk cibigi olsun yeni adi

X