ARKADAŞLAR YARDIM ( Mutluluk Çubuğum ) :(

Reklam yapmış gibi olmayayım da, işte bu :KK43:(Eki Görüntüle 1463317

Allah senı napmasın emi.. kız bende cok alıyorum bundan ama inankı alıp difriz atıyorum ani misafirim gelırsee cayın yanına ikram edıyorum.. ya vallahı nasıl yıyorsun.. ben bır tane yesemm kesiyor yanı.. ağızdaa hamurlaşıyor yanı dilini cevıremıyorsun bile.. çaysız veya herhangı bir sıcak içecek olmadann yenmezkı.. alıp difrize at.. en azındann '' amann bunun cözülmesini bekleyemem '' dersin ..yemezsın :)

ayy sana inanmıyorum ya bunun ahım şahım tadı da yok bır kere aldım beğenmedim kilo alıyorsan bari değen birşey olsaydı üzüldüm cidden alma birdaha sağlığını bozduğuna değmez :KK43:
Gerçekten hem sağlığımı hem psikolojimi bozuyor, 15 gün öncesine kadar dişlerimi bile fırçalamak istemiyordum, çünkü uyurken yanıbaşımda en az 10 tane oluyordu, uyandıkça yeme ihtiyacı hissediyordum, neyseki oruçla birlikte gece yemeyi bıraktım, sadece bir bardak süt içiyorum :)

Allah senı napmasın emi.. kız bende cok alıyorum bundan ama inankı alıp difriz atıyorum ani misafirim gelırsee cayın yanına ikram edıyorum.. ya vallahı nasıl yıyorsun.. ben bır tane yesemm kesiyor yanı.. ağızdaa hamurlaşıyor yanı dilini cevıremıyorsun bile.. çaysız veya herhangı bir sıcak içecek olmadann yenmezkı.. alıp difrize at.. en azındann '' amann bunun cözülmesini bekleyemem '' dersin ..yemezsın :)
Difrize atmama gerek yok ki, eşim gelirken birşey lazım mı diye soruyor, ben de mutluluk çubuğumu unutma diyorum :KK70:

FB,2373,20,patos-acili-soslu-super-134-gr-cips.jpg

Benim mutluluk çubuğum(?) da bu, çok zararlı ama vazgeçemiyorum kendisinden:KK48:
Demek ki herkesin bir tiryakisi varmış :-)

Demek ki herkesin bir tiryakisi varmış :-)
Aynen, evde tekken Tv de güzel bir şeyler açıp bunu yemezsem afakanlar basıyor.Çocuktan sonra çok gizli yemeye başladım görüp istemesin diye. Daha bir değerlendi gözümde:KK45:

Gerçekten hem sağlığımı hem psikolojimi bozuyor, 15 gün öncesine kadar dişlerimi bile fırçalamak istemiyordum, çünkü uyurken yanıbaşımda en az 10 tane oluyordu, uyandıkça yeme ihtiyacı hissediyordum, neyseki oruçla birlikte gece yemeyi bıraktım, sadece bir bardak süt içiyorum :)
anlıyorum canım herkesin bir bağımlılığı var işte misal benim bağımlılığımda bu çikolata ama yemekten değil kırmaktan hoşlanıyorum :-)
0036105_ulker-1412-2-caramio-cik-40gr.jpeg

Aynen, evde tekken Tv de güzel bir şeyler açıp bunu yemezsem afakanlar basıyor.Çocuktan sonra çok gizli yemeye başladım görüp istemesin diye. Daha bir değerlendi gözümde:KK45:
:-) Benim kızım da çok zayıf, keşke o da benimle yese de kilo alsa diyorum :-)

adı güzelmiş mutluluk çubugu
valla çubuk mubuk degilde
benimkide çikolata:KK53::KK53:
çikolata yoksa meyve:KK45:

Ben bir gün yedim ve her tarafım kabarmıştı alerji olmuştum, susamdan dolayı da mide ağrısı yaşamıştım. Size nasıl bir etki yapmadı ilginç...

Tadindan degil de icindeki glikoz surubu bagimlilik yaptigindan yiyorsunuz. Glikoz surubu sigara kadar tehlikeli ve kanserojen.
Bir arastirma yapin internette glikoz surubunun zararlari diye sogursunuz belki.
Onun yerine evde kek pasta yapip yiyin. Insan kilo alacagim diye evde yapmiyor ama satin aliveriyor.

konuya girerken hamilelikle ilgili bir konu sandım :KK70: Kusura bakmayın güldüm ama bende çok severim bimin o gevreğini ama tabi eve her fırsatta almam oldukça yağlı ve kalorili bir yiyecek.Bence bu sizde canın istemesinden çok birazda takıntı olmuş gibi sanki. Başka uğraşlar bulsanız kendinize yani insan hep yediği şeyden normalde tiksinir bi süre sonra ama sizde buda olmamış ne dicemi bilemedim

konuya girerken hamilelikle ilgili bir konu sandım :KK70: Kusura bakmayın güldüm ama bende çok severim bimin o gevreğini ama tabi eve her fırsatta almam oldukça yağlı ve kalorili bir yiyecek.Bence bu sizde canın istemesinden çok birazda takıntı olmuş gibi sanki. Başka uğraşlar bulsanız kendinize yani insan hep yediği şeyden normalde tiksinir bi süre sonra ama sizde buda olmamış ne dicemi bilemedim
Bende bu duruma şarırıyorum, sık yediğim şeyden tiksinirim artık, kusma noktasına gelirim ama bundan tiksinemiyorum, şüpheli bir durum, içinde bilmediğimiz bir madde koymuş olabilirler :)

X