mrb uzun zamnadr bu akıntı sorunum var beni çok rahatsız ediyor günlük ped kullanıyorum ama o da zararlıymış herzamnd iç çamaşırı değiştirmek olmuyo sebebi nederi sizce yardım ve önerilerinizi bekliyorum
mikrop kaptığı zman oluyo genelde.bazen bnmde olur..ama öle uzun zmnlı bişi ise mutlaka doktora gitmen gerek,ciddi sorunlar yaşanabiliyo iltihap gibi..
Tatlım geçmiş olsun öncelikle. Eger akıntının rengi bembeyaz yada rakı beyazı kıvamındaysa kokuluysa ve hafifce de kaşıntı yapıyorsa muhtemelen mantardır.Eğer kahverengi ise iltihap olabilir. Bende her ikiside olur ama en fazla iki gün sürer çünki yöntemini buldumguclubacismile eger iltihap ise mentollü mendil koyuyorum çamaşırıma 3 saatte bir değiştirmek kaydıyla ne kadar iltihap varsa 3-4 günde akıp gidiyor.kaydirigubbakcemile3 he eğer mantar varsa Sebamed in vajina temizleme jeli var onu alıyorum günde 3 defa onla yıkıyorum 1 hafta sonra bitiyor :) Ama sen ben bunları uygulamam yada emin olayım diyorsan da yinede doktora gidip ne oldugunu ögren için rahatlasınyerimseniben
benimde var böyle bi sorunum. ve arada bi olmuyo her adet bitiminden sonra 3 gün akıntım olmuyo sonra diğer adet dönemine kadar devam ediyo. alttan muayneden çok korkuyorum o yüzden doktora gidemiyorum. bazen ben bile iğreniyorum çünkü bazen çok fazla kokuyo günlük ped yetmiyo.bide günlük ped neden zararlı arkadaşlar o kısmı anlamadım
Günlük yaşantıda büyük kolaylık sağlamasına rağmen, olabildiğine sık kullanmamaya dikkat etmek de fayda var. Onun yerine her gün çamaşır değiştirmek, gerekiyorsa günde iki kez değiştirmek gerek. ıçinde hapsettiği nem, havasızlık mantar vb. sorunlara, özellikle renkli ve parfümlü pedler ise alerjiye neden olabilir...
Günlük yaşantıda büyük kolaylık sağlamasına rağmen, olabildiğine sık kullanmamaya dikkat etmek de fayda var. Onun yerine her gün çamaşır değiştirmek, gerekiyorsa günde iki kez değiştirmek gerek. İçinde hapsettiği nem, havasızlık mantar vb. sorunlara, özellikle renkli ve parfümlü pedler ise alerjiye neden olabilir...