• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar yardim:iç kanamadan dolayi ikili test yaptiramayanlar :(

kyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
8
3
86
arkadaslar merhaba gebeligimin 10. haftasinda regl kanamasi gibi bir kanamam oldu hemen doktora gittim dusuk riski dedi hastanede yattim serum igne falan yapildi progestan kullandim.10gun sonra kontrole gittim ikili testin zamani da gelmisti ama iceride kanama devam ettigi icin kan testi yaparsak bosu bosuna sonuc kotu cikar dedi ve 17.haftada dörtlu testi beklememi onerdi sonra baska doktora gittm o da aynisini soyledi. boyle bisey yasayan oldumu moralim cok bozuldu ikili donemini kaciracagim icin suan 13+3teyim :((

Yaptırmak zorunda değilsin ki cnm bende 2li yaptırmadım 3lu yaptirdim

arkadaslar merhaba gebeligimin 10. haftasinda regl kanamasi gibi bir kanamam oldu hemen doktora gittim dusuk riski dedi hastanede yattim serum igne falan yapildi progestan kullandim.10gun sonra kontrole gittim ikili testin zamani da gelmisti ama iceride kanama devam ettigi icin kan testi yaparsak bosu bosuna sonuc kotu cikar dedi ve 17.haftada dörtlu testi beklememi onerdi sonra baska doktora gittm o da aynisini soyledi. boyle bisey yasayan oldumu moralim cok bozuldu ikili donemini kaciracagim icin suan 13+3teyim :KK43:(
benimde başıma böyle birşey geldi 10. haftamda hafif kanama geçirdim iğne ve progestan kullandım 11+3 de tekrar gittim bu sefer bebeğin kordonu etrafında görüldü 2 li test zamanı olduğu için yapılacakı dedim , doktorumda kanama olduğu için doğru sonuç vermez 4 lü yaparız dedi.1 iğne ve progestana devam dedi 13. haftama girdiğim ilk gün gittim kanama yoktu ikili test yaptık sonuç bekliyorum.
eğer 2 li yapılamıyorsa 4 lü teste yönlendiriyorlar. bu tarz şeyleri kafaya takmamak gerekiyor. doktorum 2 li yapamayız dediğinde üstünde bile durmadım. yaptıramasaydımda üzülmezdim . şansıma kanama kesildiği için yaptı doktorum. bende tabi yaştan ötürü bir risk çıkacak. bundan sonraki ilk randevunda en azından ense kalınlığına burun kemiğinin varlığına iç organlarına baktırırsın için azda olsa rahatlar. sağlıklı bebekler dilerim

saolun kizlar zaten ulltrasondan ayrintili sekilde ense ve burun kemigine bakildi cok sukur onlar iyi cikti. ama yinede bu ic kanama niye hala var keske kan testi de yapilsaydi diye icim burulmustu tabiki dortluyu bekleyecem artik. Allah hepimize hayirli dogum nasip etsin ins.

Back