• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım! Bebek var mı?

Cerkezpsase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
136
144
103
Merhabalar. Son adet tarihim 31 Aralık. Pcos hastası olduğum için adet olmamayı fazla takmadım ama yoğun kasık ağrım olunca test yaptım çift çizgiyi gördüm. Sabah hemen kan verdim Beta hcg 100 çıktı. Doktor haftamla bu değerin uyumsuz olduğunu, rahmimde hafif kalınlaşma olduğunu ama kese göremediğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Allah aşkına ben hamile miyim

Merhabalar. Son adet tarihim 31 Aralık. Pcos hastası olduğum için adet olmamayı fazla takmadım ama yoğun kasık ağrım olunca test yaptım çift çizgiyi gördüm. Sabah hemen kan verdim Beta hcg 100 çıktı. Doktor haftamla bu değerin uyumsuz olduğunu, rahmimde hafif kalınlaşma olduğunu ama kese göremediğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Allah aşkına ben hamile miyim
Beta da 1500 de kese görünür başka bir doktora git değerin artar mı bak kan ver

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Belki 30 tane konu okudum bununla ilgili ama beta hcg 100 gibi bi değer adetin geciktiği gün hemen verilen kanda çıkmış en fazla. İnşallah dış gebelik falan geçirmiyorumdur

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Belki 30 tane konu okudum bununla ilgili ama beta hcg 100 gibi bi değer adetin geciktiği gün hemen verilen kanda çıkmış en fazla. İnşallah dış gebelik falan geçirmiyorumdur
Ben adet günümde kan verdiğimde 34 küsürdü. Dış gebelik geçiriyor olsanız rahimde kalın bölge görmezdi diye biliyorum. Eğer kan testin negatif olsa o zaman o kalın bölge adet öncesi görüntü olurdu ama pozitif. O yüzden bebeğin yerleştiği yer oluyor orası. bu durumda yapmanız gereken tek şey 2 günde bir beta HCG takibi yapmak.

Merhabalar. Son adet tarihim 31 Aralık. Pcos hastası olduğum için adet olmamayı fazla takmadım ama yoğun kasık ağrım olunca test yaptım çift çizgiyi gördüm. Sabah hemen kan verdim Beta hcg 100 çıktı. Doktor haftamla bu değerin uyumsuz olduğunu, rahmimde hafif kalınlaşma olduğunu ama kese göremediğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Allah aşkına ben hamile mi
Pcos kaynaklı geç yumurtlama oluyor bende geçen hafta 154 ile öğrendim 2 gün sonra 363 e çıktı perşembe keseyi görmeye gidicem inşallah oluşmuştur ☺️

Belki daha küçük olduğu için kese görünmemiştir büyük ihtimalle geç gebe kalmışsınız testinizi tekrarladınız mı peki son durumunuz nedir ☺️

Back