- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
-
3 ay kadar turkcell cagri merkezinde calismistim. Oncelikle musteri hizmetlerini arayip faturali hatta onayiniz olmadan hic bi sekilde gecilemeyecegini sonrasinda cozum olarak hattinizin normal faturasiz hat oldugunu teyid ettirin. Faturayi odemeyeceginizi aksi halde tuketici haklarina basvuracaginizi soyleyin. Web sitesinden bi sikaayet dilekcesi yazin. Son olarakta sizi sinir eden bayani konustugunuz temsilciye sikayet formu actirin sebebini anlatin sikayet edin. Faturayi odetebilirler size ama sonrasinda tekrar iade ederler. Siz pesini biraakmayan gerekirse gunde 10 kez arayin boş birakmayin
O kızı da dava etmek istiyorum paketim var zaten para verip paket yaptırdım orada, şimdi diyorlar o borç paketin parası! Allah bunları kahretsin ya.
Uğraşma diyenler ne saçmalıyo anlayamadım. Sakın hakkını aramaktan çekinme. Turkcell'in 7849284929'uncu eleman vakasıyla karşı karşıyayız.
Turkcelle dilrkçe yazın. Şikayet var ' a yazın. Tuketici haklarına gidin v.s . Uğraşırsanız ödemezsiniz. Oderseniz bile mislini geri alırsınız.
Kartı kırıp yurt dışına gönderin yine işe yaramaz :)
Karisiklik orda zaten. Sistemde sorun varsa gorunmemis olabilir tekrar tekrar arayinYa ben tamam hadi faturalıya geçtim diyelim, ona da tamam, ama 35 TL paket parası ödedim o gün. O param nereye gitti? Bir daha paket parası kesmek nedir 35 TL zaten paketim, 50 TL kesmiş bir de...
Karisiklik orda zaten. Sistemde sorun varsa gorunmemis olabilir tekrar tekrar arayin
Bi dakika ya. Senin adına hat açılmış olmasın???? Faturalı hat??? Bak mesela diyelim dört hat var senin adına. Birinin faturası ödenmiyo. Diğer hatlara da mesaj geliyo. Sadece kullanan hatta değil şahsın adına olan diğer hatlara da geliyo. Babama geliyodu benim hattımın borcu varken. Kullanan benim ama babamın diğer hatları da var. Babamın adına diye ben ödemedikçe diğer tüm babamın adına olanlara gidiyodu vallaYok ben ödemem zaten o parayı ahtım var. Bugün haksız yere 50 kesen, ay sonuna kadar kaç tane 50 çeker iznim olmadan. O fatura eminim kabarık gelecek. Ben de bayideki kıza kabaracağım ama.
Bi dakika ya. Senin adına hat açılmış olmasın???? Faturalı hat??? Bak mesela diyelim dört hat var senin adına. Birinin faturası ödenmiyo. Diğer hatlara da mesaj geliyo. Sadece kullanan hatta değil şahsın adına olan diğer hatlara da geliyo. Babama geliyodu benim hattımın borcu varken. Kullanan benim ama babamın diğer hatları da var. Babamın adına diye ben ödemedikçe diğer tüm babamın adına olanlara gidiyodu valla
Hemeeen e devlete gir bak.
Sizinki iyiymis. Annem babam turkcell. Anneme her ay 40 tl fazla fatura geliyordu .bizimkiler ustune dusmuyordu.bir keresinde inceledim. 10 mb ( buraya yorum yazmak kadar kucuk bir internet miktarı) internet harcamasini gectiginde o kadar oluyormus. Kazikcilar.
Bende guya her ay 22 tl olacak diye faturaliya gectim ama gelen mesajda 35 tl diyor. Anlamadim hic bir sey.
Cidden zengin hatti bu Turkcell
Faturalı başka kim vae annenin üzerine? Belki onun httındandır. Çözemedim
Ne??? Olabilir mi yaaa? Şu an korktum. Hat benim üzerime de değil annemin üzerine. Kadına sordum anne sen beni faturalıya mı geçirdin diyorum, yok diyor. Herkese sordum "yahu beni kim faturalıya geçirdi" diye. Herkes birbirinden şüpheleniyor evde artık.Annemin e-devleti lazım o zaman? Yarın postahaneler açık mı acaba? Valideye sordum da ben almadım şifre dedi. Şansıma bir de haftasonu giriyor. Ya vallahi sinirimden gülüyorum artık. Nerede düzenbaz orada ben
Vallahi aynisini dusunmustumBimcell'e geçelim el ele. Vallahi huzur buluruz bunlar da bir kuruş kazanamazlar.
Faturalı başka kim vae annenin üzerine? Belki onun httındandır. Çözemedim
Vallahi aynisini dusunmustum
Turkcell neyine guvenerek bu kadar pahali bir hat anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?