• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım çok sinirliyim.

3 ay kadar turkcell cagri merkezinde calismistim. Oncelikle musteri hizmetlerini arayip faturali hatta onayiniz olmadan hic bi sekilde gecilemeyecegini sonrasinda cozum olarak hattinizin normal faturasiz hat oldugunu teyid ettirin. Faturayi odemeyeceginizi aksi halde tuketici haklarina basvuracaginizi soyleyin. Web sitesinden bi sikaayet dilekcesi yazin. Son olarakta sizi sinir eden bayani konustugunuz temsilciye sikayet formu actirin sebebini anlatin sikayet edin. Faturayi odetebilirler size ama sonrasinda tekrar iade ederler. Siz pesini biraakmayan gerekirse gunde 10 kez arayin boş birakmayin

Ya ben tamam hadi faturalıya geçtim diyelim, ona da tamam, ama 35 TL paket parası ödedim o gün. O param nereye gitti? Bir daha paket parası kesmek nedir 35 TL zaten paketim, 50 TL kesmiş bir de...

Turkcelle dilrkçe yazın. Şikayet var ' a yazın. Tuketici haklarına gidin v.s . Uğraşırsanız ödemezsiniz. Oderseniz bile mislini geri alırsınız.

Kartı kırıp yurt dışına gönderin yine işe yaramaz :)

Uğraşma diyenler ne saçmalıyo anlayamadım. Sakın hakkını aramaktan çekinme. Turkcell'in 7849284929'uncu eleman vakasıyla karşı karşıyayız.

Yok ben ödemem zaten o parayı ahtım var. Bugün haksız yere 50 kesen, ay sonuna kadar kaç tane 50 çeker iznim olmadan. O fatura eminim kabarık gelecek. Ben de bayideki kıza kabaracağım ama.

Turkcelle dilrkçe yazın. Şikayet var ' a yazın. Tuketici haklarına gidin v.s . Uğraşırsanız ödemezsiniz. Oderseniz bile mislini geri alırsınız.

Kartı kırıp yurt dışına gönderin yine işe yaramaz :)

Yok ben önlerinde kırıcam ve orada bırakacağım temizlesinler. Kırarsam belki artmasını önlerim dedim, iznimsiz 50 TL olan borç bu ay sonuna da kabarır. Bulduk enayiyi diyolardır ama çok yanlış kişiye çattılar. Aç gözlüler. 50 TL az para değil ki, ihtiyacı olan aileler var o paraya. Ben yok yere neden ödeyeyim 35 TL ödedim zaten gözlerinin önünde, gözleri yoksa ben gördürürüm de sorun yok.

Ayrıca hattım annemin üzerinde. Belalı bir erkek arkadaş davam oldu da, annem de bulamasın diye yeni numara aldı hattı bilerek üstüne yaptı. Araştırdım, hat sahibinin imzası ve kimlik fotokopisi olmadan böyle işlem mümkün değil deniyor. Nelerle uğraşıyorum tüm musibetler bende. Buradan bu belayı da başıma açan Turkcelle sevgiler. Bir bu eksikti hayatımda! :KK73:

Yok ben ödemem zaten o parayı ahtım var. Bugün haksız yere 50 kesen, ay sonuna kadar kaç tane 50 çeker iznim olmadan. O fatura eminim kabarık gelecek. Ben de bayideki kıza kabaracağım ama.
Bi dakika ya. Senin adına hat açılmış olmasın???? Faturalı hat??? Bak mesela diyelim dört hat var senin adına. Birinin faturası ödenmiyo. Diğer hatlara da mesaj geliyo. Sadece kullanan hatta değil şahsın adına olan diğer hatlara da geliyo. Babama geliyodu benim hattımın borcu varken. Kullanan benim ama babamın diğer hatları da var. Babamın adına diye ben ödemedikçe diğer tüm babamın adına olanlara gidiyodu valla :D

Hemeeen e devlete gir bak.

Bende vodafone hattımı turkcele taşımayı düşünüyodum benzer sebeplerden.Hiçbiri iyi değil yani hepsinin var bir açığı anlaşılan..

Sizinki iyiymis. Annem babam turkcell. Anneme her ay 40 tl fazla fatura geliyordu .bizimkiler ustune dusmuyordu.bir keresinde inceledim. 10 mb ( buraya yorum yazmak kadar kucuk bir internet miktarı) internet harcamasini gectiginde o kadar oluyormus. Kazikcilar.

:KK31:
Bi dakika ya. Senin adına hat açılmış olmasın???? Faturalı hat??? Bak mesela diyelim dört hat var senin adına. Birinin faturası ödenmiyo. Diğer hatlara da mesaj geliyo. Sadece kullanan hatta değil şahsın adına olan diğer hatlara da geliyo. Babama geliyodu benim hattımın borcu varken. Kullanan benim ama babamın diğer hatları da var. Babamın adına diye ben ödemedikçe diğer tüm babamın adına olanlara gidiyodu valla :KK70:

Hemeeen e devlete gir bak.

Ne??? Olabilir mi yaaa? Şu an korktum. Hat benim üzerime de değil annemin üzerine. Kadına sordum anne sen beni faturalıya mı geçirdin diyorum, yok diyor. Herkese sordum "yahu beni kim faturalıya geçirdi" diye. Herkes birbirinden şüpheleniyor evde artık.:KK71: Annemin e-devleti lazım o zaman? Yarın postahaneler açık mı acaba? Valideye sordum da ben almadım şifre dedi. Şansıma bir de haftasonu giriyor. Ya vallahi sinirimden gülüyorum artık.:-) Nerede düzenbaz orada ben :KK53:

Sizinki iyiymis. Annem babam turkcell. Anneme her ay 40 tl fazla fatura geliyordu .bizimkiler ustune dusmuyordu.bir keresinde inceledim. 10 mb ( buraya yorum yazmak kadar kucuk bir internet miktarı) internet harcamasini gectiginde o kadar oluyormus. Kazikcilar.

Bunlara kazandıkları para yetmiyor anlaşılan. Bimcell'e geçicem sinirimden artık ya...

Daha babam bilmiyor pozlara gel :p
Anlatsam da kesin bağırıp çağıracak neden dikkatli iş yapmıyorsun diye, sanki ben yaptım. Vallahi tazminat ödeseler babamın dilinden anca kurtulurum. Adam bıktı benden "evlen de git" diyecek:KK53:

:KK31:

Ne??? Olabilir mi yaaa? Şu an korktum. Hat benim üzerime de değil annemin üzerine. Kadına sordum anne sen beni faturalıya mı geçirdin diyorum, yok diyor. Herkese sordum "yahu beni kim faturalıya geçirdi" diye. Herkes birbirinden şüpheleniyor evde artık.:KK71: Annemin e-devleti lazım o zaman? Yarın postahaneler açık mı acaba? Valideye sordum da ben almadım şifre dedi. Şansıma bir de haftasonu giriyor. Ya vallahi sinirimden gülüyorum artık.:-) Nerede düzenbaz orada ben :KK53:
Faturalı başka kim vae annenin üzerine? Belki onun httındandır. Çözemedim :D

Faturalı başka kim vae annenin üzerine? Belki onun httındandır. Çözemedim :KK70:

Tek ben varım canım. Ben de çözemedim. Dilekçe yazmamı istediler mail atacakmışım. Eğer haklıysam ödeyecekmiş bayi. Uğraşıcam ama valla normal TL yükleyip paket yapmaya gittim halime bak :KK53: Selam verdim borçlu çıktım:KK53:

Vallahi aynisini dusunmustum :KK70:
Turkcell neyine guvenerek bu kadar pahali bir hat anlamiyorum.. :110:

Haberlere çıkmalık oldum. Kadın beni yolunacak kaz mı gördü nedir? Hayır bir de ne onay verdim ne bir şey. Bunlar milleti icralık yapar. Allah'tan evli değilim, hattım eşimin üstüne değil. Başka hattın mı var bak borcu da bana geldi diye adamı boşardım valla. :cool:

Back
X