• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk Telekom ev İnterneti kullananlar ne kadar fatura ödüyorsunuz?

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı? 😞 NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar 😒😒😒

17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı? 😞 NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar 😒😒😒
Bende 89 felan ödüyordum durduk yere bi mesaj geldi 100 tl aşımı diye bianda oldu fatura 150 küsür. 17 gün kapama sürecinde soyguna gectiler. Hepsi aynı bunların

Aslında olay şu şekilde oluyo. Örneğin iki senelik internet aldınız . Modem ve bağlantı ücretini 24 aya bölüyorlar. Sonra bu iki sene içinde çağrı merkezi arıyorsa sadece paket ücretinden bahsederek fiyatı ona göre söylüyor. Yani gelmeye devam edecek olan bağlantı veya Modem ücretinden bahsetmiyor belki de ekranda o kadarını görmeye yetkisi olmayabilir. Ben sadece tahmin yürütüyorum.
İsterseniz fatura detayını öğrenmek için çağrı merkezini arayin daha detaylı yardımcı olabilirler

Turk telekom 16 mb 😒 61 tl ama engelli indirimi var yuzde 25.
İnş. Superonline fibere gecip 100 mb alıcaz döşerlerse tabi bu zamanda daha fiber kullanamıyoruz 🤦🏼‍♀️ memnun değilim bana yetmiyor bu hız :KK53: 109 yerine 50 mb 120 iyiymiş aslında
Bizim burada alt yapı bile yok şükret telekoma Bibi..
Mobil internet kullanıyoruz. Vodofone da sağolsun doydukça soyuyor bizi…

Ben sözleşme yaptım 86 lira ücret dediler
86 ödediysem ne olayım
100 liradan asagı gelmiyor
Aradım dedim ne iş böyle anlaşmadık
Yok vergiymiş bilmem ne
Kardeşim baştan söyleseydin o zaman Allah allah
zaten herseye ucundan kıyısından para yetiştiriyoruz birde vergisini mi ödeyecez
Valla bal gibide ödüyoruz işte orası ayrı
Ama çok kötü gerçekten
Ne güzel kandırıyorlar bizi

Müşteri temsilcisini arayıp fatura detayını öğrenin eğer ki paket ücreti verilen sözleşme kapsamında değil ise o zaman görüşme yaptığınız tarih ve saati bildirip şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.

Bizde aynı durumdayız. TV+internet olarak paket aldık.6 yıldır abonesiyim Asla söyledikleri hıza ulasamuyoruz nedense. Twichte canlı yayın izleyemiyorum kopuyor sürekli arıyoruz anlık duzeltiyorlar snra yine aynı ..paraya gelince aynı 120 galiba bizde.

Cidden bende siz ve siz civarı fatura ödeyenlere şaşırıyorum bizim komşu 95 ödüyor aynı fiber aynı kattanız birde aynı ttnet o 95 ben 119 TL diyo ya şaka gibi öğrenciyim dmemee rağmen göz göre göre soyuyorlar adamı
Bilemiyorm neden böyle ama daha önceki evimdede so kullandım adsl değiş fiberdi onda bile 95 ödedim acaba mbps farkı olduğu için mi siz hızlı olanı mı tercih ediyorsunuz

Arkadaşlar sabit internette her ay vergi alınmaz . Damga vergisi sadece ilk faturada bir defaya mahsus alınır.Geçen aylarda %7.5 olan öiv %10a çıkartıldı o yüzden faturalarda max. 3 lira gbi bi tutar oynadı. Fazla ödemenz mantklı değil arayın çm yi detaylarnı öğrenn ya ek paket vardr yada devam eden taksitleriniz. Yada mailinize isteyin faturayı ne var ne yok görürsünüz

Son düzenleme:
Back
X