Deri ve Cilt Hastalıkları arkadaşlar uyuz oldum ve 2 haftada geçirdim yardımcı olmak için her yerde yaptıklarımı yazıyorum

Ben posetlemiyorum balkonda kirli sepetinde gunluk yikiom direk carsaflar koltuk ortuleri sonra kiyafetler bekletmiyorum yikiuorum kafayi yiycem bu nasil bir hastalik allahim sifa versin isallah kim bunu yasiyorsa

Beyaz sirke fayda ettimi yani cocuklardada var bulasti onlara nasil yaptiniz bebegim 6 aylk haftada bir dedi losyona kilewella olan 3 yas olanada her aksam dedi
Bende bir haftadır kaşınıyorum.
Ama döküntüm yok.
Gece uykumda da sorun yok.

Eczaneden uyuzla ilgili bir karışım aldım ve 4 gün kullandım. Ayrıca kwellada losyon da kullanıyorum.
Döküntüsüz uyuz olur mu?
Lütfen bilenler cevap yazsın.

Döküntü uyuz bittikten sonra olmuştu ben de yaklaşık 4 ay su bazlı krem kullandım hala ara ara kullanıyorum zaten cildim de çok kuru olduğu için kaşıntı oluyor

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Darısı başıma olsun. 2 metrin losyon demişsiniz ama metrini vücudunuzda 3 gün bekletmissiniz doğrumu? Normalde akşam surup sabah yikaniliyor ya. 2 metrin kutusunu bir defadami bitirdiniz? Cunki akabinde wilkinson başlamışsıniz. Wilkinson üç gün bekledikten sonra yikandiniz ve ne kadar sonra ikinci kez wilkinson uygulamasına başladınız? Yani üç gün uygulayıp yıkanıp ara vermeden tekrar mi wilkinsona başladınız? Normalde wilkinsona da bir hafta ara verdiriyorlar siz ara vermeden ikinci kez üç günlük tedaviye mi başladınız? Kusuruma bakmayın bir mucadeledeyim ve yiprandim çok. Cevaplarsaniz sevinirim

Metrini dr 4 gun vucudda kalip 5.gun yikanacak demisti .tam bir sacmalikdi onerisi .oneri diyorum cunki biz ozamn bunun yok yumurtadan cikarlar kismini bilmiyorduk ama sozum ona dr sahsiyeti biliyordu.oglama verdigi diger asit baz ilacda oglumu yakti.nereden almisti egitimini bilmiyorum

Neyse.baska bir dr once kweleda bit ssmpuani ile yikanip 3 gun ust uste wilkinson pomat 10 gun sonra tekrar ayni uygulamayi verdi. Biz 1 ayi gecti iyiyiz hicbirsey yoktu ya oglum trkrar arkadasindan kapti yada tekrar etti bilmiyorum.simdiki aklim olsa 3 gun wilkinson birhafta sonra tekrar 3 gun .3 hafta 1 gun kweleda 4 hafta 1 gun kweleda surerdim biterdi.
Benim cocuklarim adka wilkinsona yakin gelmiyor yoksa trkrar uygulardim.biz kurban bayraminda 2 gun kwrleda ertesi hafta 2 gun kweleda 3 hafta tekrar surulecektiki gene tirt cikti birisi biraktik.suan ara ara cikip geciyor nemlendirici kullaniyorum o stabil tutuyor urelipoel mi ne adi urederm gibi bir bemlendirici oglum onla kurtuldu.bizimkide onla k9ntrolde.

(FOTOĞRAFLI YORUM)
Arkadaşlar konu eski ama bir şansımı deneyim belki cevap veren olur. Öncelikle belirteyim pazartesiye randevu alabildim doktora.
2 gecedir ekte görselde ki gibi bir hal alıyor vücudum. Bu uyuz mudur sizce? Öncesinde bir yanma oluyor, sonra aşırı kaşıntı oluyor. Kaşıdıktan sonra da bu hale geliyor. Bazı bölgelerimde kaşımadan da ortaya çıkıyor.
Yalnız bu durum sadece geceleri ortaya çıkıyor ve sabaha geçiyor. Sanki gece bu kızarıklık, yanma, kaşıntı benim vücudumda olmamış gibi sabaha hiç birşeyim kalmıyor. Kızarıklık,iz hiçbişey kalmıyor sabaha. Gündüz de bir sıkıntım yok. Sizce uyuz muyum?

Eklentiler

• Screenshot_20220909-013700.png
    317,8 KB · Görüntüleme: 2.003
  • Screenshot_20220909-013647.png
    339 KB · Görüntüleme: 2.318
Hayir bu uyuz degil kurdesen dokmussunuz asiri strese bagli dokuyor.belirtileri uyuz gibi olsada gorseli ayri.bende uyuz illetinden strese girip boyle d9ktum sukur gecti .ama uyuz kolay bitmiyor.gecmis olsun uyuz olmadiginizi dusunuyorum bunun icin bir sadaka verin o denli nefret birseydir uyuz

Ay inşallah dediğiniz gibidir rabbim uzak etsin uyuz olmaktan herkesi bende aşırı korkuyorum çünkü aşırı huylanma tiksinme durumum var en ufak böcek ısırığından bile uyuz olduysam diye düşünmekten yoruldum. 2,5 yaşında kızım var, oğlum 10 yaşında okula başlayacak pazartesi, eşim keza hergün dışarda offf naparız. Çok şükür onlarda hiç bişey yok. İnşallah olmazda hiçbirimizde Çok teşekkür ederim dediğinizi yapıcam inşallah.

Kendinkendinede sonuyor illa ilac kullanmaya gerek yok.hatta gecen bir cildiyecide story koymusti soguk su cok iyi geliyor

Kendinkendinede sonuyor illa ilac kullanmaya gerek yok.hatta gecen bir cildiyecide story koymusti soguk su cok iyi geliyor
Valla tam nokta atışı yaptınız çok sağolun. Doktora gittim kurdeşen dedi, tıptaki adı Ürtikermiş. Krem ve hap verdi çok şükür kullandıktan sonra bir daha kaşınmadım. Ay bu bile çok kötüydü, 2 gece kaşındım uyuz olmayı düşünemiyorum Allah'ım kimseye yaşatmasın.

Valla bi sadaka verin.gecmis olsun

ben bir kaç defa kızımla bendeki kaşıntı için konu açmıştım. iki doktora gittik ikisi de cildiyeye yönlendirdi. iki gün önce buradan bir arkadaşın önerisi üzerine kadir tuğcuya danıştım kızım için. direkt uyuz bu, türk doktorları her şeye alerji demeye bayılır tarzında bir yanıt aldım kendisinden. salı günü de cildiyeye gidiyoruz. bir türlü randevu alamadım, aldığım randevu da iptal oldu kaç kere şimdi 100 km uzaklıkta özel hastaneye götüreceğim mecburen. kadir bey kwellada alın kullanın dedi ama bilemedim ne yapsam ya uyuz değilse diye düşündüm. bilgilendirmek istedim sizi de, bir kere uyuz korkusuyla bütün evi sirkelerle yıkadım kendim de dahil, kwellada kullandım vs. sonra uyuz olmadığım ortaya çıktı. şimdi tekrar uyuz şüphesi. bu kwellada bebeklerde kullanılıyor mu?

Hiç bir fikrim yok. Her ne ise bilmiyorum doktor kurdeşen dedi hap ve krem verdi ben kurtuldum Rabbime sonsuz şükür. Darısı sizlere olsun. Çok geçmiş olsun.

Geceleri kasintiniz varsa,su toplayan sivilceleriniz varsa,kirmizi noktalar cikiyorsa uyuzsunuzdur.ayrica bir evde iki kisinin kasinmasi hayatin dogal akisina uymadigi icinde uyuz olma ihtimaliniz cok yuksek duruyor.bizdede durum boyleydi ve nihayetinde ilac kullanmadik yayildi.dr uyuz dediyse size uyuzsunuzdur ve ilaclanma preseduru oldukca uzun ve can sıkinci yayilim cok oldugunda.
Kweleda cocuklarda guvenle kullanildigini duydum .gene dr danisin Almah sifa versin kac ay,yada yasinda

Bende uyuz olan kom
Bende uyuz şüphesiyle dr a gittim. Uyuz olduğumu söyledi. Ama soyle bi durum var bizde döküntü var ama kaşinti yok. İçimde hala bi umut var belki başka bi seydir diye. Çünkü 4 çocuk annesiyim ve bununla başetmek imkansiz. Daha şimdiden çok bunaldim. Evde her yer poşetlerle dolu. 4. Gun yikanacak anti skab diye bi krem verdi dr. Dokuntuler bende azaldi ama benim iki numarada artmiş. Çok uzun zamanlardan bahsedenler var. Gozum korktu. İsin kotusu eşim abarttiğimi soyluyo ve tedavi olmuyo bende bişey yok diye

Uyuz belirtisi yada uyuz olanlar , (gratisten aldık biz çoğunu) kekik ,karanfil, çay ağacı yağı, ardıç katranı yağı herhangi bir nemlendirici krem yada yağın içine katın, artık birtanesi mi , iki tane yada hepsi hangisini bulursanız.gece yatacagınız zaman özellikle kaşıntı tutuyor.iki gün yaşadım ayy evlerden ırak,uyumaya korkar mı bir insan .hatta elimde Nivea sıkılaştırıcı yağ vardı o an içine kattım yağları gece sürdüm yatmadan çok şükür sorunsuz geçti . Bebe yağı falan da olur diye düşünüyorum. Tabi bu saydığım yağları uyuzu yatıştırmak için ve tabi en önemlisi gece rahat yatmak için kullanıyorsunuz. Yoksa her gün atlatan kadar yani üstümüz giysilerimiz,Nevresim yataklar ,,hatta koltuklara kadar kızgın ütü yapıyoruz.beyaz sirkeyi bir sprey şişesinin içine koyduk yine bu yağlardan birkaç damlattik .o şekilde sıkıyoruz artı olarak sağa sola

Arkadaşlar bende günlerdir süren bir kasinti mevcut sivilce yada kabariklik şeklinde değil boyle hani kiyafetinizin icinde sac kalir ve teninize temas edince kasinti olur ya o sekilde ve çok fena kaşınıyor o kaşınan yerler daha sonra pişik gibi oluyor cildiye den en yakın muayene 1hafta sonra çıkıyor sizce uyuz mudur
Hemoroid sıkıntım var onun için proctolog kullanıyorum önce makat bölgesinde başladı kremdendir diye dusundum ama iki gündür göğüs boyun kısmına da tatildi kasinti

Ben de üç aylık hamileyim önce alerji zannettik sonra doktor uyuz dedi üç aydır kaşınıyorum bir karışım verdi onu sürdük geçmedi nasıl anlattınız her ilacı da kullanamıyorum hamile olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…