arkadaşlar apt kimseyle tanışmadım çünkü kimseye güvenim yok ya aslında birisiyle tanışıp numaramı vermem doğru olurdu bir şey olursa habe veriri diye evet babamı göndericem anahtarı yok ama hiçö olmassa dışardan baksın bi durum varmı diye olurmu
kızlar aldığım ütüyü mağazadan sordum otomatik kapama sistemi yokmuş phılıps markası kızlar korkuyorum
Apartmanda diarenin kofresi yada sayacın üzerinde ana sigorta vardır, onu indirsin bir tanıdığınız yada komşunuz. Normal şartlarda bişey olmaz, fazla ısınınca prizin bağlı olduğu sigorta atması lazım ama dediğim gibi dışdaki sayaçta bulunan elektrik sigortası indirmek yeterli.
kızlar çıkömaya çlışıcam uğraşmaya çalışıyorum ya ya söndürdüysem ama içim rahat olucak kızlar babamın evin önüne kadar gidip bakması yeterli olurmu yoksa olmazmı ?sölermiismniz
kızlar çıkömaya çlışıcam uğraşmaya çalışıyorum ya ya söndürdüysem ama içim rahat olucak kızlar babamın evin önüne kadar gidip bakması yeterli olurmu yoksa olmazmı ?sölermiismniz
alemsiniz valla
neye bakacak babanız ev yanıyormu yanmıyormu diyemi..
rabbim korusun yanıyorsa zaten size ulaşırlar..
siz oturup bekleyin..
ya arkadasım aşağıda sigorta yokmu madem babanız gidecek onu kapatsın bari..
Ütünün ısınması demek, fazla akım çekeceği anlamına gelir. Fazla akım çektiği zaman sigortanızda atması gerekir ama bazen atmaz çünkü toprak hattı yerine nötürleme yaptığımız içindir. Dıştaki ana sigorta atması daire içindeki sigorta atmadan olmaz. Daire dışındaki birine telefon edin ve dış tarafta buşlunan sayaçın altında bulunan sigortayı indirsin, öğlenleyin sizde gidip evinize bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?