Bebek İkinci El arkadaşlar ücretsiz beşik vermek isteyen var mı acill

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
merhaba kızlar bir komşumun yeni bebeği oldu eşi işsiz ve bebeği henüz 5 günlük yer minderinde yatıyor sürekli ağlayan bi bebek olduğu için acil bir beşiğe ihtiyacı var beşik vermek isteyen olursa benimle iletişime geçsin direk ihtiyaç sahibine yönlendircem izmir ve çevresi olursa daha iyi ilgilenenlerden ALLAH razı olsun hepinize teşekkürler.....

diğer şehirlerde olur kargoyu komşularla karşılaya biliriz inş.. beni bilenler bilir ilk defa böyle bi konu açıyorum yanlış anlaşılma suizan olmasın güzel niyetli arkadaşlardan cevap bekliyorum

kızlar kimse zorla yardım etmek zorunda değil oyüzden satmak isteyen varsa da resim eklesin komşularla hallederiz inş... acil lazım lütfen yardımcı olun satmak isteyende yok mu

ah canım allah yardımcınız olsun. bendeki beşik artık kullanılmayacak durumda park beşik. inşallah bulursun.
( yazma sebebim, konuyu ilk sıralara taşımak. ancak o şekilde bir faydam olsun)

ah canım allah yardımcınız olsun. bendeki beşik artık kullanılmayacak durumda park beşik. inşallah bulursun.
( yazma sebebim, konuyu ilk sıralara taşımak. ancak o şekilde bir faydam olsun)

insallah bi an önce bulunur bi besik

teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH razı olsun keşke yardımcı olacak biri çıksa artık ayrıca elinde erkek bebek kıyafeti vs.. olan varsa yardımcı olmak isteyen onlarda yazabilir

teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH razı olsun keşke yardımcı olacak biri çıksa artık ayrıca elinde erkek bebek kıyafeti vs.. olan varsa yardımcı olmak isteyen onlarda yazabilir

resmini ekledim ama tabi benimki bu kadar yeni değil kullanılmış belki ilk zamanlar işine yarar tabi oda gündüzleri ancak
elimde keşke olsada gönderebilsem beşik

Anladım Allah yardımları olsun inşallah en kısa sürede bir beşik bulunur.

Yüreğine sağlık arkadaşım...

Konu sahibi arkadaşım gündüz içinde bende anakucağı diye adlandırılanlar varya ondan var ama istanbuldayım.
http://babyhopeshop.com/ProductImages/93735/big/babyhope-501-anakucagi-turuncu.jpg
bunun mavisi var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…