Arkadaşlar Tüp Ebekte Negatif çikanlara Sorum Var Bakarmisinz???

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
MERHABALAR ARKADAŞLAR BENİM SORUM ŞU TÜP BEBEK UYGULANDI SONUÇ NEGATİFÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook ADETİM GELDİ KASIKLARIM VE BELİM ÇOK AĞRIYOR NORMALDE BENİM SADECE BELİM AĞRIR ODA 2. GÜN SONRA BİŞEYCİĞİM KALMAZ..+SONUCU ALDIKTAN SONRAKİ ADET DÜZENSİZLİĞİ OLAN VARMI BENİM 3. GÜNÜM VE HALA SIK GELİYOR ENDİŞELENECEK BİŞİ VARMI?

endişeye gerek yok.kullandığın ilaçların etkisiyle böyle değişiklikler olabiliyor.inşallah kendiliğinden olurda.bir daha tedaviye gerek kalmaz..

merhaba

alınan ilaçlar ve verilen embriyolar, moral durumları bunu yaşaman çok normal , biraz sıkıntılı ve ağrılı geçer , adet düzensizliği olmadı bende ama, genelde pco hastalarının oluyormuş böyle durumlarda , dr konuşmanı ve bu durumu düzene koyacak doğum kontrol hapı öneririm.
Çünkü ilaçların vücudtan atılması 2-3 ay yumurtalıkların üretimi fazla haliyle bazı yumurtaların çatlamamasından doğan kıst olasılığı yüksek.Bizim için zor dönemler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…