• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları arkadaşlar travel sistem bebek arabası çok gerekli mi?

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
arkadaşlar travel sistem bebek arabası çok gerekli mi? yani ayrı ayrı alsak bebek, bebek arabasına kaçıncı aydan itibaren oturtulabilir bilgisi olan var mı?

arkadaşlar travel sistem bebek arabası çok gerekli mi? yani ayrı ayrı alsak bebek, bebek arabasına kaçıncı aydan itibaren oturtulabilir bilgisi olan var mı?

ben pierre cardin travel sistem aldım ana kucağını hem otomobilde hem evde kullanıyorum yatma özelliği olduğu için ana kucağını pusete koymadan da kullanabiliyorum tahminen 1 yaşından itibaren de tam olarak oturmaya başlar..

aldığım araba emsallerine göre çok uygun fiyat olarak ve hafif hem çocuğumu hem onu taşıyabiliyorum kapanması falan da kolay

bende bakmaya başladım artık puset, ana kucağı vs.
ama aklım hep travel sistem olanlarda, fakat çok pahalılar, ayrı ayrı alsam bide yanına park yatak alsam yinede travel sistemler kadar tutmuyor toplam tutarı.
yada benim baktığım yerde hepsi çok pahalıydı , piyasayı çok bilmiyorum çünkü

ben ayrı ayrı aldım ve çok pişmanım.
şöyle anlatayım;
mesela alışveriş merkezine gidiyorsun, çocuk yolda oto koltuğunda uyuya kalıyor. sen çocuğu sıcacık oto koltuğundan kaşdırıp buz gibi oto koltuğuna yatırmak zorunda kalıyorsun.
ama travel sistemde bebeği oto koltuğuyla beraber kaldırıp bebek arabasına monte ediyorsun.
ben almadığıma çok pişmanım
:20:

ben ayrı ayrı aldım ve çok pişmanım.
şöyle anlatayım;
mesela alışveriş merkezine gidiyorsun, çocuk yolda oto koltuğunda uyuya kalıyor. sen çocuğu sıcacık oto koltuğundan kaşdırıp buz gibi oto koltuğuna yatırmak zorunda kalıyorsun.
ama travel sistemde bebeği oto koltuğuyla beraber kaldırıp bebek arabasına monte ediyorsun.
ben almadığıma çok pişmanım
:20:

canım sağol açıklaman için ben de en çok bebeğin ilk aylarında dışarı nasıl çıkartırım diye düşünüyordum yani 3.ayda ana kucağı,oto koltugu vs.olmadan bebeği tek bebek arabasına oturtarak çıkartabilir miyiz?

Back