Arkadaşlar teste bakarmısınız?

Dusukten saymiyolar kimyasali o yuzden gebelik yok demistir. Ama iyi yani sonrasinda hamile kalmak daha kolay oluyormus

Dusukten saymiyolar kimyasali o yuzden gebelik yok demistir. Ama iyi yani sonrasinda hamile kalmak daha kolay oluyormus
Bilmiyorum folik asit kullandım bu ay kuzenimde kullandığı ay gebe kalmıştı hayırlısı bakalım

Amin inşallah kuzum sen naptın
Bugün sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmadıklarını söylediler özele gittim onlarda acilde yaptıklarını ama ödeme için kapattıklarını söylediler geç gitmiştim öyle kaldı bişey yapamadım

Ayy heyecan artıyor desene yarın gidecekmisin canım ya buarada benim su gbi akıntım var bugun sıyah kum gibi seyler var akıntıda adet desen adet değil sancıda yok bune ben anlamadım kanama gbide değil şoktayım az az geyor kahverengi siyah giibi adet gunum cuma

Leke geliyodur gebelikten önce olan Bu tür lekenmelere nişan kanaması derler acaba öyle bişey mi ki inşallah da öyledir

Leke geliyodur gebelikten önce olan Bu tür lekenmelere nişan kanaması derler acaba öyle bişey mi ki inşallah da öyledir
İnşallah kuzum ama asılama oldum ben dun kan gunumdu verdım cıkmadı ancak gec döllenmeyse olur ama umutlanmaktamda korkuyorum

İnşallah kuzum ama asılama oldum ben dun kan gunumdu verdım cıkmadı ancak gec döllenmeyse olur ama umutlanmaktamda korkuyorum
Evet geç döllenme olabilir 2 gün daha bekle bakalım inşallah bir minik vardır allahtan ümit kesilmez Herhangi bi belirtin varmı gerçi daha erken ama belirti için

Evet geç döllenme olabilir 2 gün daha bekle bakalım inşallah bir minik vardır allahtan ümit kesilmez Herhangi bi belirtin varmı gerçi daha erken ama belirti için
Kuzum doktorumu aradım adetin gecerse testi tekrarla dedi bende anlamadım

Canım akşam üstü gittim ultrasonda görünmedi kan verdim değerim yüksek gebelik var yani yarın doktorumu arıycam bakalım ne diycek
Ay cok sevindim senin adına cok şükür kuzummm cok dikkat et kendine kütfen su günlerde bol bol ballı süt meyve ve kurıyrmiş ye ihmal etme emi inşallah güzel haberlerle gelmeye devam edersin

Ay cok sevindim senin adına cok şükür kuzummm cok dikkat et kendine kütfen su günlerde bol bol ballı süt meyve ve kurıyrmiş ye ihmal etme emi inşallah güzel haberlerle gelmeye devam edersin
Amin canım darısı sana inşallah senin için de hep dua etcem Allahım gönlüne göre versin inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…