Dusukten saymiyolar kimyasali o yuzden gebelik yok demistir. Ama iyi yani sonrasinda hamile kalmak daha kolay oluyormusBende internetten araştırdığımda bu sonuCa vardım ama doktorum hiç bişey demedi bana gebelik yok deyip gönderdi yani devlet hastanesi aciliydi ilgilenmediler açıkcası hatta hemşire adet günün bile geçmemiş dedi bana sanki kendi beni yaşıyo
Bilmiyorum folik asit kullandım bu ay kuzenimde kullandığı ay gebe kalmıştı hayırlısı bakalımDusukten saymiyolar kimyasali o yuzden gebelik yok demistir. Ama iyi yani sonrasinda hamile kalmak daha kolay oluyormus
Tebrikler allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar Adetime 3 gün kala test yaptım test bu şekilde çıktı sizce nedir?
Amin inşallah kuzum sen naptınYaa hayırlısı olsun hakkınıza inşallah tez zamanda Allah gönlüne göre versin.
Bugün sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmadıklarını söylediler özele gittim onlarda acilde yaptıklarını ama ödeme için kapattıklarını söylediler geç gitmiştim öyle kaldı bişey yapamadımAmin inşallah kuzum sen naptın
Ayy heyecan artıyor deseneBugün sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmadıklarını söylediler özele gittim onlarda acilde yaptıklarını ama ödeme için kapattıklarını söylediler geç gitmiştim öyle kaldı bişey yapamadım
Leke geliyodur gebelikten önce olan Bu tür lekenmelere nişan kanaması derler acaba öyle bişey mi ki inşallah da öyledirAyy heyecan artıyor deseneyarın gidecekmisin canım ya buarada benim su gbi akıntım var bugun sıyah kum gibi seyler var akıntıda adet desen adet değil sancıda yok bune ben anlamadım kanama gbide değil şoktayım az az geyor kahverengi siyah giibi adet gunum cuma
İnşallah kuzum ama asılama oldum ben dun kan gunumdu verdım cıkmadı ancak gec döllenmeyse olur ama umutlanmaktamda korkuyorumLeke geliyodur gebelikten önce olan Bu tür lekenmelere nişan kanaması derler acaba öyle bişey mi ki inşallah da öyledir
Evet geç döllenme olabilir 2 gün daha bekle bakalım inşallah bir minik vardır allahtan ümit kesilmezİnşallah kuzum ama asılama oldum ben dun kan gunumdu verdım cıkmadı ancak gec döllenmeyse olur ama umutlanmaktamda korkuyorum
Kuzum doktorumu aradım adetin gecerse testi tekrarla dedi bende anlamadımEvet geç döllenme olabilir 2 gün daha bekle bakalım inşallah bir minik vardır allahtan ümit kesilmezHerhangi bi belirtin varmı gerçi daha erken ama belirti için
Tamam ne güzel işte bekle günün geçince bi gün sonra testi tekrarla inşallah adet olmazsınKuzum doktorumu aradım adetin gecerse testi tekrarla dedi bende anlamadım
İnşallah kuzum sen naptınTamam ne güzel işte bekle günün geçince bi gün sonra testi tekrarla inşallah adet olmazsın
Ben bugün de bekledim gitmedim yarın giderim büyük ihtimalleİnşallah kuzum sen naptın
Git artık bende merakla bekliyorm kuzucum inşallah cuma günün hayrına müjde işe gelirsinBen bugün de bekledim gitmedim yarın giderim büyük ihtimalle
Amin inşallah cümlemiz içinnnGit artık bende merakla bekliyorm kuzucum inşallah cuma günün hayrına müjde işe gelirsin
Kuzum naptınAmin inşallah cümlemiz içinnn
Canım akşam üstü gittim ultrasonda görünmedi kan verdim değerim yüksek gebelik var yani yarın doktorumu arıycam bakalım ne diycekKuzum naptın
Ay cok sevindim senin adına cok şükür kuzummm cok dikkat et kendine kütfen su günlerde bol bol ballı süt meyve ve kurıyrmiş ye ihmal etme emi inşallah güzel haberlerle gelmeye devam edersinCanım akşam üstü gittim ultrasonda görünmedi kan verdim değerim yüksek gebelik var yani yarın doktorumu arıycam bakalım ne diycek
Amin canım darısı sana inşallah senin için de hep dua etcemAy cok sevindim senin adına cok şükür kuzummm cok dikkat et kendine kütfen su günlerde bol bol ballı süt meyve ve kurıyrmiş ye ihmal etme emi inşallah güzel haberlerle gelmeye devam edersin
Allah razı olsun yüreğine sağlık kuzum amin arada yaz haberdar et seni unutmayacağımAmin canım darısı sana inşallah senin için de hep dua etcemAllahım gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?