- 28 Ağustos 2019
- 155
- 76
- 28
- 30
Ben gebelik olana attımHaftahaftahamilelik miş yanlış yazmışım pardon![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gebelik olana attımHaftahaftahamilelik miş yanlış yazmışım pardon![]()
Bak buna var demişler mesela ama nebilimBen gebelik olana attımolsun canım genede sağol
Bende de geçen ay belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı sonra doktora gittim kan verdim hcg 18 çıktı haftaya tekrar gel dediler hafta olmadan adet oldum. Yani bazen yanıltıcı olabiliyor bu durumlar. En mantıklısı adet gününe kadar beklemek tabi sabretmek zorEki Görüntüle 2614626
maleselçf bugünkitestımde hiç birseyyok...
Cok doğru ama yarın kan vericem artık bu belirsizlikten bıktımBende de geçen ay belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı sonra doktora gittim kan verdim hcg 18 çıktı haftaya tekrar gel dediler hafta olmadan adet oldum. Yani bazen yanıltıcı olabiliyor bu durumlar. En mantıklısı adet gününe kadar beklemek tabi sabretmek zor![]()
Ya benimde kan vermem gerek ama hastanelere gitmeye korkuyorum napcaz bilmiyorumCok doğru ama yarın kan vericem artık bu belirsizlikten bıktım![]()
Kan verdin mi canım son durum be? Son attığın fotoda sanki yine bişeler gördüm gibi ama retinam mı çizik acabaCok doğru ama yarın kan vericem artık bu belirsizlikten bıktım![]()
Kuzum o ilk testin dsha net hali yenisini tek cizgi görünce atmadım. Çarşamba gidicem eşim o Gün evde olacakKan verdin mi canım son durum be? Son attığın fotoda sanki yine bişeler gördüm gibi ama retinam mı çizik acaba![]()
Ya sağlık ocağına gidecektim ben aslında eşim tedavi gördüğümüz yere gidelim dedi orasıda özel tedbirler baya yüksekti ama tabi korkuyotm genede acilde verip cıkıcaz artık hemen mail olarak isteyeceğim sonucudaYa benimde kan vermem gerek ama hastanelere gitmeye korkuyorum napcaz bilmiyorum
Bende sağlık ocağına gideyim dedimde sonra beklemeye karar verdim az daha bekliycem kan falan vermiycem direk doktora gidip ultrason ile baktırcam sürekli git gel olsun istemiyorumYa sağlık ocağına gidecektim ben aslında eşim tedavi gördüğümüz yere gidelim dedi orasıda özel tedbirler baya yüksekti ama tabi korkuyotm genede acilde verip cıkıcaz artık hemen mail olarak isteyeceğim sonucuda
Ya okadar sabredemeyebilirim eşimde benden sabırsız ben geciktirdikce o hergün gidelim diyor onuda kırmamak icin gidicem artık zaten varsada yoksada cıkar artıkBende sağlık ocağına gideyim dedimde sonra beklemeye karar verdim az daha bekliycem kan falan vermiycem direk doktora gidip ultrason ile baktırcam sürekli git gel olsun istemiyorum
Hayırlı olsun var gbiMerhaba arkadaşlar Adetime 3 gün kala test yaptım test bu şekilde çıktı sizce nedir?
En güzeli bizde de ben gitmek istiyorum eşim erteliyor ortalık kötü diye korkuyor. Ama bu belirsizlik daha zor ya yatın adet günüm akşamında tekrar test yapcam çatladım evdeYa okadar sabredemeyebilirim eşimde benden sabırsız ben geciktirdikce o hergün gidelim diyor onuda kırmamak icin gidicem artık zaten varsada yoksada cıkar artık
Evde sürekli oluncada insan bunu düşünüyor bende aynıyım kac gündür eve süpürge acsmıyorum birsey varsa diye okadar sinir bozucukiEn güzeli bizde de ben gitmek istiyorum eşim erteliyor ortalık kötü diye korkuyor. Ama bu belirsizlik daha zor ya yatın adet günüm akşamında tekrar test yapcam çatladım evde
Canım kandan geldim yokmuşBende de geçen ay belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı sonra doktora gittim kan verdim hcg 18 çıktı haftaya tekrar gel dediler hafta olmadan adet oldum. Yani bazen yanıltıcı olabiliyor bu durumlar. En mantıklısı adet gününe kadar beklemek tabi sabretmek zor![]()
Yaa hayırlısı olsun hakkınıza inşallah tez zamanda Allah gönlüne göre versin.Canım kandan geldim yokmuş
HayırlısıylaGeliyoooo![]()
siz kimyasal gebelik gecirmissiniz muhtemelenBende de geçen ay belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı sonra doktora gittim kan verdim hcg 18 çıktı haftaya tekrar gel dediler hafta olmadan adet oldum. Yani bazen yanıltıcı olabiliyor bu durumlar. En mantıklısı adet gününe kadar beklemek tabi sabretmek zor![]()
Bende internetten araştırdığımda bu sonuCa vardım ama doktorum hiç bişey demedi bana gebelik yok deyip gönderdi yani devlet hastanesi aciliydi ilgilenmediler açıkcası hatta hemşire adet günün bile geçmemiş dedi bana sanki kendi beni yaşıyosiz kimyasal gebelik gecirmissiniz muhtemelen![]()