• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar teste bakarmısınız?

Adet gününden kaç gün sonra test yaptınız ben 11 Nisan günü adet olmam gerekiyordu o gün karnım ağrıdı kasıklarım da batmalar oldu ha geldi ha gelecek derken sadece akıntı oldu bu gün rebglimin 3. Günü olması gerekiyor ama olmadım acaba test yapsam mı biraz daha beklesem mi 1 buçuk yıldır bebek bekliyoruz Bi hafta daha beklesem mi sizce ya olursam diye

Adet gününden kaç gün sonra test yaptınız ben 11 Nisan günü adet olmam gerekiyordu o gün karnım ağrıdı kasıklarım da batmalar oldu ha geldi ha gelecek derken sadece akıntı oldu bu gün rebglimin 3. Günü olması gerekiyor ama olmadım acaba test yapsam mı biraz daha beklesem mi 1 buçuk yıldır bebek bekliyoruz Bi hafta daha beklesem mi sizce ya olursam diye
Bu test adetten 3 gün önce yapılmış bi test zaten belli olduğu için adet günümde de yaptım testi tam net çizgi çıktı. Bence bi test alıp bakın geç döllenmeyse çıkmayabilir ama erken döllenmeyse görünür çift çizgi

Bu test adetten 3 gün önce yapılmış bi test zaten belli olduğu için adet günümde de yaptım testi tam net çizgi çıktı. Bence bi test alıp bakın geç döllenmeyse çıkmayabilir ama erken döllenmeyse görünür çift çizgi
Korkuyorum negatif çıkıcak diye 4 gün daha olmazsam yapıcam çünkü akıntım var olucakmış gibiyim

Canım bugün gittim doktora kese göründü bi skntı yok haftaya tekrar gitcem. Sen naptın hasta oldun mu
Ahhh kuzum cok sevindim cok şükür maşallah❤️❤️ Kuzum bende isler cok karısık adetten iki gün önce leke gelmeye basladı iki hafta olacak hala devam ediyor bildiğin siyah kum gibi hiç adet gibi değilim doktor bitince gel dedi ama beklemyemiycem arrık salı konusup gidicem korkuyorm hiç böyle bisey yasamamıştım nedne olurki ya

Ahhh kuzum cok sevindim cok şükür maşallah❤❤ Kuzum bende isler cok karısık adetten iki gün önce leke gelmeye basladı iki hafta olacak hala devam ediyor bildiğin siyah kum gibi hiç adet gibi değilim doktor bitince gel dedi ama beklemyemiycem arrık salı konusup gidicem korkuyorm hiç böyle bisey yasamamıştım nedne olurki ya
Bencede git artık hele bi baksınlar inşallah iyi haberler alırsın

Bencede git artık hele bi baksınlar inşallah iyi haberler alırsın
Bugün kontrole gittim ve üzücü bir haber aldım tutunmaya calısmış fakat düşmüş bebeğim.. Bitmeyen kanamam bu yüzdenmiş muhtemelen cift cizgiyi gördüğünde yeni tutunmustu fakat düşük yapmıssın dedi cok kötüyüm yeni toparlıyorum kendimi..

Bugün kontrole gittim ve üzücü bir haber aldım tutunmaya calısmış fakat düşmüş bebeğim.. Bitmeyen kanamam bu yüzdenmiş muhtemelen cift cizgiyi gördüğünde yeni tutunmustu fakat düşük yapmıssın dedi cok kötüyüm yeni toparlıyorum kendimi..
Yaa çok üzüldüm canım keşke başta gitseydin doktora. Üzme kendini herşeyde bi hayır vardır rabbim güzel haberler versin inşallah kısa zamanda sana 😞

Yaa çok üzüldüm canım keşke başta gitseydin doktora. Üzme kendini herşeyde bi hayır vardır rabbim güzel haberler versin inşallah kısa zamanda sana 😞
İnşallah kuzum bende cok üzüldüö evet o silik cizgiyi görürr görmez keske kam verseymişim diyorum hala kanamam devam ediyor lohusa sayılıyormusum duygularım vucuduö karma karısık okadar kötü bi sürecmişki rabbim kimseye yasatmısın inşallah

Back