D
dersim_78
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dersim_78
arkadaşlar eşinde hiç sperm olmayan arkadaşlar çok dardayım bir cevap verirmisiniz sanırım kimsede böyle bir durum yokkafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba öncelikle geçmiş olsun.ben .çok araştırdım bebek şansımız var ancak yumurtalıklarından sperm bulunursa ancak.eğer bulunursa donduruluyor ve bize mikroenjeksiyonla uygulanacak başka bir yol da yok canımsorunumuz aynı sizinle. ben de ne yapacağımı bilmiyorum böyle bişey olur mu . yani mümkün mü. yani bizim durumumuzda olanların bebek şansı yok mu bilemiyorum artık . ben sağlıklıyım eşimde canlı sperm yok ama. tıp burda çaresiz mi ...
canım kusura bakma geç cevap veriyorum.mesajın için çok teşekkür ederim öncelikle biz 1 yıldır korunmuyorduk.bebek olmayınca önce ben gittim bir problem yok denildi ve eşimden tetkik istendi sonuç bizi çok şaşırttı çünkü hiç sperm yoktu.şimdi testislerden sperm bulup donduracaklar.buna tesa deniyormuş.ama ben çok üzgünüm ya hiç bulamazlarsasenin eşinde bulundu mu acaba?inşallah bebişin olmuştur canım benim
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.iyi dileklerin için.ben bu hafta tesa olması için ikna etmeye çalışıyorum.inşallah ikna etcem.bu hafta belli olursa ona göre planlar değişecek olumlu yada olumsuz.ben öyle pozitif bir insanım ki ama yaşadığım olaylarla dumur olmuş vaziyetteyim.sebebi nedirproblemin bilemiyoruz ama eşim küçükken çok hasta olurmuş ateşlenirmiş bence ondan çünkü ailede böyle bi durum yok.ama çok üzülüyorum herkes bir bebek haberi bekliyor eşimin ailesi de başta olmak üzere...ben eşime hemen öğrenelim varsa donduralım ben hazırlanırım yaptırırız diyorum ama o biraz zaman diyo
canım sen beni arkadaş listene eklemek istemişsin çok teşekkür ederim ama nasıl ekleniyor ben bilemiyorum ne yapmam lazım ben biraz acemiyim de
canım kontrol paneli nerede bilemedim zaten pek ayırt edemiyorum bu ekranda daha yabancıyım eşimi ikna ettim perşembe hayırlısıyla gidiyoruz dua et canımcım