• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar telefon alcam onerileriniz nedir

Samsung galaxy kullanıyordum lanet ilk seneden 5defa servise götürdüm kız kardeşimin birinde gakaxy s3 diğerinde s4 erkek kardeşimdede s3minş vardı hiçbirimiz memnun değiliz servisten cıkanı göremedim ta hiç bişey yüklemeden kullanıcan yada bozulmaya mahkumlar.bende şimdi i phone aldım iphone olsun 1 olsun yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

samsung s3 s4 kullandım
mahvetti beni resmen yarı yolda bıraktı kendileri
ıphone gıcık olmama ragmen 5s gold kullanmaya başladım
memnun kaldım

aslında teknoloji şans işi s3lerin çok hassas olduğu söyleniyor bazısı ilk düşürmede bozuluyor bazısı birkaç kere düşürsen de bozulmuyor.. ekranı büyük telefon istiyorsan note3 filan tavsiye edebilirim
samsung s5 de iyidir bu arada

Son düzenleme:
Ben de aynı soruyu soruyordum kendime günlerdir.iPhone 4 kullanıcısıyım uzun zamandır kullandım iyi idare etti beni kendisi sağolsun ilk iphone'umdu çok memnunum.Daha geniş ekranlı yeni bir telefona geçmek istiyorum ve iPhone 6 mükemmel olacakmış gibi hissediyorum ama aşırı uçuk fiyatlara satılacak o yüzden unutmaya çalışıyorum samsung s5 düşünüyorum ama İphone'a bu kadar alışmışken androidle yapabilir miyim bilmiyorum açıkcası :D

tam da benim konum olmuş buu.. bana da bi yardımmm Galaxy S5 mi İphone 5S mi ççooook ama çok kararsızımm :/

Back