Arkadaşlar benim 21 aylık kız bebeğim var. 1,5 Yaşına kadar imkanlar el vermediğinden (evimizin küçük olması ve oda az olduğu için) bizimle aynı odada beşiğinde yatıyordu. Sonra büyük eve taşındık bu kış yine bizimle aynı yatak odasında yattı.Yeni ev olduğu için alışsın istedik. Yaz gelipte kendisi de evi benimseyince odasını falan ayırdık. Yaklaşık 3 aydır yatıyordu sıkıntı yoktu. Hatta beklediğimizden de çabuk alışmıştı. Ama her nedense son 3 haftadır falan gece uyanıp bizim yatak odamıza geliyor aramıza girip uyuyor. Ben ve eşim çalışıyoruz. İkimizinde işi yoğun olduğundan uykumuzu yeterince alamıyoruz malesef O yüzden kızımızı alıp yatak odasına götürmeye üşeniyorduk. Ama baktık olacak gibi değil bazen eşim bazen de ben onun odasında beşiğinin yanına yatak yaptık yanımıza gelip yattığında onu odasına götürüyor yana yaptığımız yere de biz yatıyoruz. Tamam yine uyuyordu bir şekilde ama durum öyle bir hal aldı ki artık yanında yatsak bile beşikten iniyor ve yanında kim varsa onunla uyumak istiyor. İzin vermeyince de binayı yıkarcasına hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Bu konuda çok araştırma yaptım hepsini de uyguluyorum fakat değişen birşey yok. Kızımızı alıp güzel güzel anlatıyoruz konuşuyoruz cık yok olmuyor. İstemiyor yanlız yatmak. 2 Yaş sendromuna mı girdi bilmiyorum ama çok bunaldık artık. Eşimde ve bende uyku denen birşey kalmadı. Onu da geçtim alıştıramıyoruz. Lütfen bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirler mi acaba???