Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

Mrb 16 ayllık bir kız bir oğlan ikizlerim var onlara uygun bişeyler varsa oyuncak kıyafet vs.görmek isterim resimlerini bu arada bende bursa dayım

Kızlar çok tatlı bir bayan nursel hanım kuzenimle görüşmüşler bebek arabasının yanında bize 1 tanede scotter da vermiş hediye:) sağolsun

Merhaba maxi cosi ye talibim resimdeki herhalde pusetinide veriyormusun bide baska aparatida var onun sakaryada oturuyorum kargo nekadar tutar lutfen cvp bekliyorum

size özel mesaj attım ciddi alıcıyım cevaplarsanız sevinirim

birde oyuncak olarak neler var toplu resim çekin biz içinden seçelim fiyat belirleyin

kimsede kullanılmış bebek kıyafeti yok galiba kendimi dilenci gibi hissettim ;-(;-(
ben sizin ilanınıza cevap yazdım ama sizin bebeğiniz erkekmiş bende kız giysileri var yoksa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırdım

arkadaşlar site yöneticilerine sordum cevap gelmedi ben şehir dışına nasıl satış yapıcam alan yada satış yapan lar fikir verebilirmi

siz hesap numaranızı özelden yoksa mailden bize yazıyorsunuz biz eft veya havale yapıyoruz siz de hesapta parayı görünce kargoyu yollayıp takip no bilgilerini yine özelden bildiriyorsunuz biz de ürün elimize ulaşınca size bildiriyoruz

Ben de deniz Bank'ın fast pay ile ücreti telefon numarasına yollamıştım arkadas Kartsiz cekebiliyormus kargoyu once mı sonra mı yatırdı tam olarak bilmiyorum

ben sizin ilanınıza cevap yazdım ama sizin bebeğiniz erkekmiş bende kız giysileri var yoksa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırdım

Merhaba mesajınızı aldım normalde almayı düşünüyordum ama sevdiğim bir arkadasım hastane cikis seti hediye etti nerdeyse tum ihtiyacımı karşıladı buyuzden alamiyacagim ilginiz icin cok sagolun

slm bende dönenceyi almak istiyorum bütün fonksiyonları çalışır durumdamı kumandalı bildiğim kadarıyla tavana yansıtmalı değilmi istanbulda oturuyorum ama kargoyla halledebiliriz sizin içinde uygunsa

Mrraba amlaymadim maxicosinin arabasi satildimi?birde normalarabanin tentesi varmi ounyynin....

günaydın arkadaşlar benim bebekler ikiz
ikiz bebek arabası ihtiyacı olan varsa ücretsiz göndermek istiyorum birde kıyafetler ayırdım akşam lazım olan varsa adresleri bekliyom ben kargoları yarın sabah vericem arkadaşlar kararınız kesinse nurselkayalar@hotmail.com adresinizi gönderiniz hiç bir sorunu yok inanın tertemizler çoğunu kutusu ile göndericem zaten
nurselkayalar@hotmail.com siparişleri alıyım maile onay msj yazıyorum zaten

Mrraba amlaymadim satildimi?birde normalarabanin tentesi varmi ounyynin....

maxicosinin arabasi aynen resimdeki gibi ayrıca sinekliğide duruyor onuda göndericem 50 tl özel almıştım file şeklinde çok pratiktir kompakt arabada sorun yapmıyor bagajda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…