El Sanatları Arkadaşlar takı yapmak istiyorum yardım

sevdiyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2007
444
0
hanımlar takıya merakım var ve bilenlerden yardım istiyorum malzemelerinizi nereden alıyorsunuz ve neler alıyorsunuz yani en gerekli olanlar neler nasıl başlamalıyım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederima.s.

istanbulun neresinde olduğunu söylersen daha yardımcı olabilirdim diye düşündüm arkadaşım ama en ünlü malzemeci bujiland var... eminönüne gitme şansın varsa heryer boncukçu zaten.. eğer istersen çeşitli sitelerden veya KKdan takı örnekleri resim olarak koyarsan acemiliğini atlatmana yardımcı olabilirim ve o modeller için ne tür malzeme alman gerektiğini söyleyebilirim..

takı yapımında tek gereç istemektir, malzemelere gelince şuan ilçelerin merkezlerinde küçükte olsa pul.boncuk satan dükkanlar var hiç bulamadıysan eminönüne gitmeni tavsiye ederim,ama bulamamakta haklısın çünkü sayıları az bu tür yerlerin...haydi eğer yaaprsan birşeyler görmek isterim.:)

ben azim ettim öğreneceğim..
öğrenip yaptıklarımıda buradan sizlere sunacağım..
hadi bakalım ben araştırmaya başladım bile a.s.

Takı malzemelerini tahtakaleden alabilirsin.Marpuççular han var orda her istediğini bulabilirsin.Üstelik şimdi bir sürü takı dergisi var hiç zorlanmazsın.Ben bu işe 6 sene önce sarmıştım.Ticarete bile döktüm öyleki Amerikaya bile yolluyodum.Ama ticareret çok zor uğraşamadım.Uzun süredirde yapmıyorum.Sana başarılar canım.....

bence küpe yapmaktan başla hem kolay hemde çok zevkli.mesela küpe teli gibi onun malzemelerini istediğin taşları ve ya boncukları alıyosun .o telleri kıvırman içinde bir alet var şimdi unuttum adını penseye benziyo 2 lira onuda al sonra internetten araştır modelleri.sonra sonra elin alışınca kendi tarzını yaratırsın.belkide bu knuda çok yetenekli olabilirsin..

kızlar önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler,evet Eminönü bu açıdan eşsiz bir yer süper çeşit çeşit incikler boncuklar var..ama benim ikametime oldukça uzak..muhakkak gittiğimde toptan alışveriş yapmam gerekecek..
onun dışında bir sürü bilgi edindim netten,o kadar güzel takılar yapılmış ki hepsini yapmak istiyorumKötü Kazenazmin elinden ne kurtuldukii
ben aynı şeyleri 3 yıl önce yine yaşamıştım örgüye ilk başlarken yani bir ip ve şiş aldım ve acemiliğimi atlattığım an işte dedim..yani istemek başarmanın yarısı bende ilk işim hemen bir incik boncuk mağazasından yapmak istediğim takıya uygun malzemeleri alıp bir yerden başlamak olucak..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…