• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar şu gelinlik hakkında acil yorumlarınıza ihtiyacım var:(

Arkadaşlar tasarım gelinlikleri bulupta diktirmeyin derim. Ben o hatayı yaptım. İstediğim gibi de olmadı. Tek beğendiğim şey Fransız danteli olmuştu.
Gidin gelinlikleri deneyin. Üzerinizde görün. Aşağıda diktirmek istediğim
Eki Görüntüle 885184

Bu da bendeki hali

Eki Görüntüle 885185

aa benim begendiğim model gibi :52: diktirmeyelim mi yani napalım bilemed,m ben yaa:50: ayrıca hoş olmus diktirdiğinde canım:54:

Arkadaşlar tasarım gelinlikleri bulupta diktirmeyin derim. Ben o hatayı yaptım. İstediğim gibi de olmadı. Tek beğendiğim şey Fransız danteli olmuştu.
Gidin gelinlikleri deneyin. Üzerinizde görün. Aşağıda diktirmek istediğim
Eki Görüntüle 885184

Bu da bendeki hali

Eki Görüntüle 885185

Eh ama siz de çok zor bir model seçmişsiniz. Elie Saab modeli olduğu için büyük fotoğrafları internette yok bir, olan fotoğraflardan da modelin neye benzediği çok anlaşılmıyor ki. Farklı bir şey yapmaya zaten terzilerin çoğu alışık değil, bir de ne yapacaklarını göremezlerse iş hepten karışıyor. Yine de daha becerikli bir terziye denk gelseniz üstteki düğüm tekniğini bilirdi, ayrıca öndeki dantellerin böyle tutturulmak yerine serbest düşmesi gerektiğini anlardı. yine de kötü değil...

Eh ama siz de çok zor bir model seçmişsiniz. Elie Saab modeli olduğu için büyük fotoğrafları internette yok bir, olan fotoğraflardan da modelin neye benzediği çok anlaşılmıyor ki. Farklı bir şey yapmaya zaten terzilerin çoğu alışık değil, bir de ne yapacaklarını göremezlerse iş hepten karışıyor. Yine de daha becerikli bir terziye denk gelseniz üstteki düğüm tekniğini bilirdi, ayrıca öndeki dantellerin böyle tutturulmak yerine serbest düşmesi gerektiğini anlardı. yine de kötü değil...

Kötü değil tabii ama istediği gibi değil. Baştan yapabileceğini söyledi ki,o moda evinin kataloğundan beğendim bu modeli. Daha önce yaptığını söyledi. Bittiğinde de artık çok geçti, düğüne 1 hafta vardı. Şimdiki kafam olsa moda evindeki modelleri denerdim tek tek.

o kadar değişik güzel modeller vak kı =) tabıkı bu zevk meselesi, benım tarzım değil ben değişik modellere bakardım ama sen begendıysen bence okey sonucta bız değil sen giyeceksın =)

size mesaj atabiliyim diye 50 mesaj hakkını doldurmak için neler yaptım bilemezsiniz:)) bu modeli orda denedim zaten,anlaştık bir miktar da kapora verdim.bazı değişiklikler istedim gelinlikte,yaka kısmı,bel kısmı değişecekti,kabarıklığı azaltılacaktı.ama artık çok soğudum gelinlikten,bu gelinlik olmayacak kesinlikle.şuna karar veremiyorum:acaba beğendiğim bir modeli gösterip didem moda evine mi diktireyim yoksa kaporamı yakıp başka yerlere mi bakayım. siz de didem de mi diktirdiniz gelinliğinizi,memnun kaldınız mı merak ediyorum..
Canim mesaj hakkim yok benim aktif kullanici olmadigimdan... bende ilk girdigim yerden siparisimi verip ciktim daha sonra dusundugumde acaba hipnotizemi oldum dedim esim ve annem kaporamiz yansin icine sinsin yeterki dediler ama ilk provaya gittikten sonra kararim kesinlesti dogru yerde oldugumu anladim. Evet ust katta didem modaevinin podyumu tanidim orayi bende giymistim orda :)

Seninle ayni duygulari yasadim apostrof..kesinlikle kaporani yakma. Kendi istedigin begendigin modelleri gotur ve kendi gelinligini yarat bunu yapmalarini iste emin ol sonuc guzel olucak...

ahh bu gelinlik secimleri zor is bende kaporami yakmistim :( ama insan bikere evleniyo bi arkadisin yazdigi gibi tasarim olan gelinliklerin resimleriyle gitmeyin onlarca magzaya girin deneyin yine diktirin ama anlatin yada ordakilerden begenip degistirin gelinlikte onemli olan tek yer ustu oturmasina dikkat edin
gelinligin modelinden cok dikisleri ve dedigim gibi oturmasi onemli

Back