• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar şu gelinlik hakkında acil yorumlarınıza ihtiyacım var:(

prenses model vücut yapınıza uygun değil.bende arkadaşlara katılıyorum başka model bakmalısınız.

çok daha güzel modeller bulabilecekken neden böyle birşey seçtin satıcıların gazına geliniyor maalesef ama beğenmedim demeyi de bilmeliyiz yoksa onların kurbanı oluyoruz sonra :( ben beğenmedim üzgünüm farklı modellere bakmalısın...

alt kısmının düz oluşu iyi ama üstü kesinlikle değiştirilmeli içine sinmesi önemli olan ama peplum kesim gelinlikte olacak şey değil:34:

canım çok kötü degil eger kaporanı alamazsan üzülme en azında değişik farklı :51:

konu açmak istemedim kızlar bende tam olarak gelinlik aşamasındayım aslında bi gelinlik bi nikah şekeri bi ayakkabı hergün bişey araştırıyorum dün rose clara markasını keşfettim ve bu gelinlikler bayıldım. türkiyede yokmus daha bu modeller 5 binle 10 bin arası değişiyormus fiyat gaziantepteyim ve diktiricem büyük ihtimal nasıl kızlar uğrasmama degicek modeller mi? ikisi arasında kararsıszım :43::43::43::43::43: $vestido_de_novia_rosa_clara_139.jpg $vestido_de_novia_rosa_clara_139_.jpg Eki Görüntüle 883179 $vestido_de_novia_rosa_clara_217_.jpg

Merhaba,

Ben farklı bir şey seçme cesaretinizden ötürü tebrik ederim öncelikle. Tüm kızların kabarık tül etek, straples üst giyindiği günümüzde bana aynı gelinlikleri görmekten gına geldi. En azından bir karakter, bir tasarım var bu gelinlikte.

Peplum gelinlikte olmaz diyen arkadaşa katılmıyorum, benim sık sık gördüğüm ve beğendiğim bir uygulamadır. Sevdiğim tasarımcı Steven Khalil'den birkaç örnek vereyim:

550810_10150959390465362_683964816_n.jpg

429911_10150736392085362_1915589970_n.jpg

1426484_10152079745660362_873025264_n.jpg

77096_10151946501860362_490046830_n.jpg

photo.php

MG_0032-A.jpg

Sizinkinde problem peplum olması değil, bence peplumun şekli. Ve de iki katmanlı olması sanırım. Yani hem sert oval parçalar var, hem de altından çıkan büzgülü tüller. O büzgülü tülleri kuyruktaki detaya gönderme olarak yapmışlar. Bir de yakadan çıkan tüller var galiba.Böyle yanlardan simetrik çıkan iki parça yerine tam tur dönen dalgalı bir peplum daha iyi olurdu.

Gelelim yaka kısmına. Yakada yanlış yapılan bir şey var, bu tarz oval dekolteli bir yakada bunun bir 3-4 cm altından gitmeleri gerekiyordu. Oval yakalarda normalden biraz daha dekolte bırakılır, çünkü aslolan tam orta kısmın nerede durduğudur, o da daha derin olmalı. Tam bir örneği değil ama bu benzer bir yaka idi ve yeri daha doğru:

ondagordum_aski_memnu_nihal_gelinlik_akay2.jpg

üzeri biraz daha aşşağı doğru olsaydı daha hoş olabilirdi sanki, ama bu daha çok 80 lerde bir ingiliz kraliyet ailesinin balosuna gider gibi olmuş.

Merhaba,

Ben farklı bir şey seçme cesaretinizden ötürü tebrik ederim öncelikle. Tüm kızların kabarık tül etek, straples üst giyindiği günümüzde bana aynı gelinlikleri görmekten gına geldi. En azından bir karakter, bir tasarım var bu gelinlikte.

Peplum gelinlikte olmaz diyen arkadaşa katılmıyorum, benim sık sık gördüğüm ve beğendiğim bir uygulamadır. Sevdiğim tasarımcı Steven Khalil'den birkaç örnek vereyim:

550810_10150959390465362_683964816_n.jpg

429911_10150736392085362_1915589970_n.jpg

1426484_10152079745660362_873025264_n.jpg

77096_10151946501860362_490046830_n.jpg

photo.php

MG_0032-A.jpg

Sizinkinde problem peplum olması değil, bence peplumun şekli. Ve de iki katmanlı olması sanırım. Yani hem sert oval parçalar var, hem de altından çıkan büzgülü tüller. O büzgülü tülleri kuyruktaki detaya gönderme olarak yapmışlar. Bir de yakadan çıkan tüller var galiba.Böyle yanlardan simetrik çıkan iki parça yerine tam tur dönen dalgalı bir peplum daha iyi olurdu.

Gelelim yaka kısmına. Yakada yanlış yapılan bir şey var, bu tarz oval dekolteli bir yakada bunun bir 3-4 cm altından gitmeleri gerekiyordu. Oval yakalarda normalden biraz daha dekolte bırakılır, çünkü aslolan tam orta kısmın nerede durduğudur, o da daha derin olmalı. Tam bir örneği değil ama bu benzer bir yaka idi ve yeri daha doğru:

ondagordum_aski_memnu_nihal_gelinlik_akay2.jpg

detaylı cevabın için teşşekür ederim..yaka kısmını değiştirecektik,bu nedenle fotoğraf çekebildim zaten,ben nasıl göründüğüne bakıyım sonra size nasıl bişey istediğimi söylerim demiştim,peplum kısmı da daha aşağıda olacaktı ama sonra hiç beğenmedim.
Sanırım kullanılan malzeme gelinliği çok büyük ölçüde değiştiriyor.

canım çok kötü degil eger kaporanı alamazsan üzülme en azında değişik farklı :51:

konu açmak istemedim kızlar bende tam olarak gelinlik aşamasındayım aslında bi gelinlik bi nikah şekeri bi ayakkabı hergün bişey araştırıyorum dün rose clara markasını keşfettim ve bu gelinlikler bayıldım. türkiyede yokmus daha bu modeller 5 binle 10 bin arası değişiyormus fiyat gaziantepteyim ve diktiricem büyük ihtimal nasıl kızlar uğrasmama degicek modeller mi? ikisi arasında kararsıszım :43::43::43::43::43:Eki Görüntüle 883177 Eki Görüntüle 883178 Eki Görüntüle 883179 Eki Görüntüle 883180

sana şunu söyleyebilrim ben: $l3b1p.jpg $indir.jpg
biri zuhair murad gelinliği biri de onun dikilmiş hali
benim anladığım internette rastladığımız tasarım gelinliklere aldanmamak gerektiği

Eki Görüntüle 880134 bu gelinlik hakkında fikirlerinizi söylerseniz bana çok yardımcı olursunuz,teşekkür ederim şimdiden..

Canım selam
Açıkçası dün akşamdan beri gelinligine bakıyorum. Buradaki genel kanının aksine bence kötü değil. Belki üst kısımda oturmayan bir şeyler vardır amabenyine de ciddi bir sorun göremedim. Burada nice gelinlik gördüm birbirinin aynı görünen ve klişe duran. Hepsi straplez, hepsi aynı işlemeli. Açıkçası ben seninkini begendim. Ama bu kadar arkadaş da yanılıyor olamaz. Sorun gelinligin fazla kabarık olması mi acaba. Cunku öndeki detayı da begendimben. Alfred angelonun belle 206 modelinde de o var. Boyun kaç canım belki ondandir. Ben genel olarak buradaki birçok gelinlikten daha çok begendim ve giyerdim böylesini kendi dugunumde de.

apostrof bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim... Sana pek olmamış gibi bu model... Sen nasıl bir model düşünüyosun didem modaevinde ?? Özel mesaj hakkım yok buralardan yazmaya çalışıcam :)

canım kusura bakma ama çok kötü bir model...hele o belindeki detay çok fena :53: üstelik o detay belini daha kalın gösterir bence hemen vazgeç ve farklı bir model diktir :44:

Degişik bir model en azından prenseslerden farklı degilmi :) bnce prenses giyenler yorum zahmetinde hiç bulunmasın hepsi aynıydı çünkü :) Gelinliğe gelince önü fazla yukarda ve kapalı bel detayı asagıya dogru inse komple belki daha hoş durabilirdi

apostrof bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim... Sana pek olmamış gibi bu model... Sen nasıl bir model düşünüyosun didem modaevinde ?? Özel mesaj hakkım yok buralardan yazmaya çalışıcam :)
size mesaj atabiliyim diye 50 mesaj hakkını doldurmak için neler yaptım bilemezsiniz:)) bu modeli orda denedim zaten,anlaştık bir miktar da kapora verdim.bazı değişiklikler istedim gelinlikte,yaka kısmı,bel kısmı değişecekti,kabarıklığı azaltılacaktı.ama artık çok soğudum gelinlikten,bu gelinlik olmayacak kesinlikle.şuna karar veremiyorum:acaba beğendiğim bir modeli gösterip didem moda evine mi diktireyim yoksa kaporamı yakıp başka yerlere mi bakayım. siz de didem de mi diktirdiniz gelinliğinizi,memnun kaldınız mı merak ediyorum..

Eki Görüntüle 884182 Eki Görüntüle 884183

bunları diyosun degil mi? gerçekten nette karşılaştıgımız gelinlikler muhtesem sonra ele alınca hüsran. canım benim yorumun için teşekkürler. hala kararsızım. eger diktirmessem dreamon yada pronovias olacak bilmiyorum bilmiyorummm:(:37::18::14:
evet bunları diyorum, o kadar güzel ki..ben de çok karrasızım diktirsem mi,satın mı alsam diye.bu kötü tecrübeden sonra şunu söyleyebilirim ama :kapora vermiş olmasaydım riske atıp diktirmezdim.internetten bakmak yerine mağaza gez,deneyebildiğin kadar model dene,resimler gerçekten çok farklı çünkü

Canım selam
Açıkçası dün akşamdan beri gelinligine bakıyorum. Buradaki genel kanının aksine bence kötü değil. Belki üst kısımda oturmayan bir şeyler vardır amabenyine de ciddi bir sorun göremedim. Burada nice gelinlik gördüm birbirinin aynı görünen ve klişe duran. Hepsi straplez, hepsi aynı işlemeli. Açıkçası ben seninkini begendim. Ama bu kadar arkadaş da yanılıyor olamaz. Sorun gelinligin fazla kabarık olması mi acaba. Cunku öndeki detayı da begendimben. Alfred angelonun belle 206 modelinde de o var. Boyun kaç canım belki ondandir. Ben genel olarak buradaki birçok gelinlikten daha çok begendim ve giyerdim böylesini kendi dugunumde de.
sanırım kumaş ve işçilik gelinliği çok değiştiriyor.benim vücuduma da olmamış olabilir.boyum 160-163 falan ,anadolu kadını ortalaması:)

Degişik bir model en azından prenseslerden farklı degilmi :) bnce prenses giyenler yorum zahmetinde hiç bulunmasın hepsi aynıydı çünkü :) Gelinliğe gelince önü fazla yukarda ve kapalı bel detayı asagıya dogru inse komple belki daha hoş durabilirdi
ben de prenses olmayayım , özgün olayım dedim ama olmadı:))

Arkadaşlar tasarım gelinlikleri bulupta diktirmeyin derim. Ben o hatayı yaptım. İstediğim gibi de olmadı. Tek beğendiğim şey Fransız danteli olmuştu.
Gidin gelinlikleri deneyin. Üzerinizde görün. Aşağıda diktirmek istediğim
$index2.jpg

Bu da bendeki hali

$gelinlik.jpg

Son düzenleme:
Back