- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
Allah Allah neden böyle yaptı ki? Yani yorumlarda da paracı bir insan olmadığını hastasını 2. Kez çağırmadığını duymuştum. Çok şaşırdım şuanda. Biz gitmeden önce hasar testi yaptırmıştık hasar yüzde 43 yani yüksek çıktı. O yüzden gittik. Bize emodex trental klomen ve sperra verdi bugün başladık ilaçlara.canim sonucumuz bugün çıktı.malesef ki 15hasar çıkmış yani,çok iyi hiç bi problem yokmuş.300sperme bakılmış,sadece 45tanesinde hasar çıkmış.Sunu da söyleyim.bu ilaçları kullanmak artık mantıklı gelmiyor bana...Birde bilseydim eşimi Kaan hocanin yanına gondermezdim.önce kendim hasar testini yapıp eğer sorun varsa sonra giderdi.yani herkes çıkarını düşünüyor.Kaan hocaya, spermiyogram testini gondedigimizde eşimin Ankara'ya gelmesi gerektiğini söyledi.oysaki hiç gerek yoktu.çünkü eşim gittiğinde zaten sperm testi çok iyi muhtemelen hasar da çıkmaz,ee öyleyse izmir'dede yapabilirdik.kendimi balık gibi hissediyorum şimdi.
Dediğim gibi çok şaşırdım gerçekten böyle yapmasına. Eğer sebepsiz ise ve tekrar tüp deneyecekseniz eşin yinede vitamin kullanmaya devam etsin sende solgar female, inofolic combi bunlardan birini ve omega 3 kullan canım. En azından sebep bilinmesede sperm ve yumurtanın kalitesi için elinizden geleni yapmış olursunuz.Eşime defalarca söyledim.önce testi yapıp sonra gidelim diye.Ama ısrarla gideceğim dedi.Benim kızdığım nokta eşimin gidip gitmemesi degil ki,,sadece bizi çağırarak boşuna bizi umutlandirmasi kızdırdı beni.
teşekkür ederim cnim...biz daha kuvvetli vitaminlwede kullandık.nasip ışteDediğim gibi çok şaşırdım gerçekten böyle yapmasına. Eğer sebepsiz ise ve tekrar tüp deneyecekseniz eşin yinede vitamin kullanmaya devam etsin sende solgar female, inofolic combi bunlardan birini ve omega 3 kullan canım. En azından sebep bilinmesede sperm ve yumurtanın kalitesi için elinizden geleni yapmış olursunuz.
Merhba canm bizde sperra kullanıyoruz. Bizede Üsküdar devlet hastanesindeki Oğuzhan hoca önerdi daha 2. ayındayız bizdeslm hanimlar :)
Impryl ve Sperra ilaçları hakkında bilginize ihtiyacım var.Kaan hoca esime bu ilaçları sürekli kullanmasını söylemiş. gerçi Sperra ilacı yeni piyasaya sürülmüş.lütfen bilgisi olanlar cvplamadan gecmeyiniz.fiyat olarakta yüksek bir mevla..ne ise yaradığını bilmiyoruz. cvplariniza ihtiyacım var.
Bnm esmde sperrayi kulanio cnm ve art med yeni verdi.bizede bizede imprly yazmsdi snra.onu.artmed yazdi esim 2.nci kutuya gecdi kulanioslm hanimlar :)
Impryl ve Sperra ilaçları hakkında bilginize ihtiyacım var.Kaan hoca esime bu ilaçları sürekli kullanmasını söylemiş. gerçi Sperra ilacı yeni piyasaya sürülmüş.lütfen bilgisi olanlar cvplamadan gecmeyiniz.fiyat olarakta yüksek bir mevla..ne ise yaradığını bilmiyoruz. cvplariniza ihtiyacım var.
Bzde artmed sperra kulaniyorz cnm2ay sadece impryl ve klomen kullandık sonra Kaan hoca art Med die bir vitamin ekledi hasarimiz 54ten 10dustu çok şükür
Cnm sayi ve hareketllik.icin ilaccanim peki ne ise yaradığını biliyor musun?sizin adınıza cik sevindim.
bizim hic spermle ilgili sorunumuz yok.hasar testi bile çok iyi çıktı.Cnm sayi ve hareketllik.icin ilac
İmpryl yazdılar bu nedirrr????????????????
Arkadaşlar merhaba eşim askeri personel. 2011 yılında sol varikosel ameliyatı oldu. 3 senelik evliyiz son 2 3 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz Gebe kalamadığım için medicana ya gittik. Eşim sperm testi verdi sperm sayısı fdlan herşey normal fakat hız 32 ike 45 arası olması gefekirken 23 çıktı. Doktor olma ihtimali zor dedi 3 tane ilaç tavsiye etti ımprly . Promem k . Yada zeucit. Fakat internette bununla alakalı bir yorum bulamadım bunun yanımda keçi boynuzu kürü ceviz vs şeyler tüketmeye başladık. Kullanan felan varsa sperm hızı için hangisini tavsiyr edersiniz?
Sperra super bi ilac diyeblirm.esime.baya cok faydasi olmustuuuuslm hanimlar :)
bu ilaçlar vesile oldu sonra mı hamile kaldınızBize kaan hoca artmed sperra trental verdi 1 aydır onu kullanıyoruz. Önceki 3 ay da klomen impryl ve merional iğne impryl tedavileri gördü ve hasar düşmek yerine yükselmişti. 1 aydır bu 3lü ilaca gecti
Eşimin sperm sayısını ve hızını arttırdı fakat Hala hamile kalamadımArkadaşlar İMPRYL kullanıp ta eşinin sperm hızı artan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?